Kirjoitukset avainsanalla Kreeta

 

Tosiaan, terveisiä Kreikasta!

Kreikkaan saavuimme torstaina iltapäivällä ja olemme ihan vain viikon reissulla eli kotiin suuntaamme taas sitten torstaina. Matka on ihan Tjäreborgin pakettimatka eli paljon huolehdittavaa tai stressattavaa ei täällä ole ollut.

Tosin, ne, jotka tietävät minun stressaajaluonteeni, voivat kuvitella, mitä päässäni liikkui kun joku hotellivieraista oksensi ensimmäisenä aamuna aamiaiselle sinne buffettipöytään. Hieman minun on tässä tarvinnut kasailla hermojani tämän asian suhteen, mutta täällä on syöty maitohappobakteereja, probiotteja ja valkopippureita sekä pyritty pitämään kädet puhtaina.

 

 

Lomakohteeksi valikoitui pienen pohdinnan jälkeen Kreikka ja Kreeta. Hotelli valikoitui ihan vain muutamalla perusteella, jotka olivat se, että ranta on lähellä ja että on myös altaat, joissa voi uida. Kolmilapsinen perhe on jo sen verran suuri, että sekin asettaa omat rajoituksensa hotellia ja matkakohdetta valitessa.

Olemme tosiaan menneet aika pitkälti lasten ehdoilla eli olemme viettäneet aikaa rannalla ja altaalla sekä ravintolassa. Lapset ovat eläneet pääasiassa ranskalaisilla, vesimelonilla ja jäätelöllä, mutta me vanhemmat olemme saaneet herkutella onneksi monipuolisemmin!

 

 

Täällä on ollut todella lämmintä ja aurinkoista eikä pilviä ole näkynyt juuri lainkaan. Asteet ovat olleet kolmenkymmenen yläpuolella, mutta Kreetalla ilmeisesti tuulee aina, joten lukemat eivät ole tuntuneet liian tukahduttavilta paitsi välillä terassilla ruokaillessa.

Meidän hotelli on louhittu kallioon, joten aika jyrkkiä mäkiä saamme kulkea, mutta vielä ainakin olemme jaksaneet hyvin. Rattaat otettiin onneksi mukaan ja ne ovat olleet kovassa käytössä lomalla vaikka kotona niitä ei oikeastaan enää kauheasti käytetäkään. Kolmevuotias niissä istuu, isommat jaksavat jo kävellä onneksi!

 

 

Instagramissa (@kotikumpulassablogi) minua seuraavat lukijat ovat jo useaan otteeseet nähneetkin nämä maisemat, mutta makuuhuoneen ja parvekkeen näkymät ovat aika mielettömät! Turkoosia vettä silmänkantamattomiin.

 

-R

 

Kommentit (4)

KM
2/4 | 

Ihanaa ja aurinkoista reissua teille! Toivottavasti vuokraatte vielä auton ja käytte kiertelemässä saarta. Upeat on maisemat ja ah, tuo turkoosi meri 😍. Mutta eikö lapsille ole hotellilla muuta tarjolla kuin ranskalaisia? Vai ovatko allergisia?

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! 😊 Kyllä täällä olisi lapsille vaikka mitä syötävää, mutta nirsous ottaa aina vallan. 😣 Onneksi viikon voi tosiaan elää vaikka vain niillä ranskalaisilla ja kotona sitten taas palataan normaaliin! 🤦🏻‍♀️

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram