Kirjoitukset avainsanalla appelsiiniviipaleet

Kuivatut appelsiinit, kanelitangot ja tähtianikset sopivat jouluisiin asetelmiin.
Kuivatut appelsiinit, kanelitangot ja tähtianikset sopivat jouluisiin asetelmiin.

 

Mies oli ostanut minulle kuivattuja appelsiiniviipaleita, kanelitankoja ja tähtianiksia. Nämä eivät olleet syötäviä versioita vaan tarkoitettu asetelmiin, jouluaskarteluun sekä -koristeluun ja pakko sanoa, että aika hyvin mies minut tuntee. Olin meinaan ihan innoissani näistä joululta tuoksuvista ihanuuksista!

Kuten aina, tämäkin homma lähti aikalailla käsistä ja appelsiiniviipaleita, kanelitankoja ja tähtianiksia löytyy meiltä nyt erilaisista kulhoista ja jouluasetelmista ympäri kotia. Lisäksi tartuimme lasten kanssa kuumaliimapyssyyn ja koristelimme niillä pari kranssiakin.

 

Pajukranssi koristeltiin lasten toimesta samaisilla appelsiiniviipaleilla, kanelitangoilla ja tähtianiksilla.
Pajukranssi koristeltiin lasten toimesta samaisilla appelsiiniviipaleilla, kanelitangoilla ja tähtianiksilla.

 

 

Jouluaskartelua: Paju- sekä havukranssit 

Viime jouluna Ikeasta  ostettu havukranssi sai hieman tuunausta osakseen kun liimasin siihen appelsiiniviipaleita, tähtianiksia ja kanelitankoja. Kranssi on ollut meillä ulko-ovessa ja sinne se pääsi nytkin. Tälläinen pieni joulunäpertely on itseasiassa aika mukavaa puuhaa!

Lapset saivat puolestaan vapaat kädet pajukranssin suhteen ja liimasivat siihen myöskin samaisia koristeita. Pari kertaa on niitä jouduttu liimaamaan uusiksi, mutta uskoisin, että nyt ne pysyvät paikoillaan kun kranssikin pääsi jo seinälle. Solmin sen kiinni ruokailutilan ja keittiön välisellä seinänpätkällä roikkuneeseen seinäkoristeeseen, jonka joskun näpertelin.

 

Helpon jouluaskartelun kruunasi koristeltu havukranssi, joka pääsi ulko-oveen.
Helpon jouluaskartelun kruunasi koristeltu havukranssi, joka pääsi ulko-oveen.

 

 

Löydöt jouluaskarteluun Lidlistä

Koristeet mies oli löytänyt Lidlistä  eikä niitä kuulemma oltu hinnalla pilattu. Minun mielestäni kransseista tuli ihania ja kynttilän ympärillä sekä kulhossakin nuo koristeet näyttävät aika kivoilta! Tuoksu oli aluksi melko voimakas, mutta haihtui kyllä suht nopeasti eivätkä ne nyt enää tuoksu kuin ihan läheltä vain.

Mukavaa joulukuun alkua kaikille!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram