Kirjoitukset avainsanalla yskä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
tuote saatu pr-näytteenä

 

Kipeät lihakset? Tukkoinen olo? Yskittääkö? Uskomatonta, mutta kotimaisen Flow Cosmeticsin Wonder Balm -hoitosalva toimii kaikkeen edellä mainituista!

Tämä purkki on jo meidän perheen toinen purkki kyseistä tuotetta, joten salva on ollut meidän perheen suosikki jo pitkään ja sitä käytetään jos jonkinlaiseen vaivaan. Eilen viimeksi levittelin sitä esikoisen kipeille lihaksille ja tänään omille hartioilleni.

Itse käytän Flow Cosmetics Wonder Balm -hoitosalvaa yleensä kipeille niskoilleni, kun nenä on tukossa tai yskittää. Käytän sitä kesällä myös inhottavasti kutiaviin hyttysenpuremiin ja johan helpottaa. Salva on erittäin monikäyttöinen ja mikä parasta, se toimii todella tehokkaasti!

Flow Cosmetics on täysin kotimainen luonnonkosmetiikkavalmistaja. Flow:n tuotteiden tärkeimpinä vaikuttavina aineina ovat Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä pohjoisen väkevää energiaa. Flow:n valmistama kosmetiikka on aina luonnonmukaista, aina tehokasta ja aina rehellistä.

 

 

Flow Cosmetics Wonder Balm

Flow Cosmetics Wonder Balm on erittäin vahva, mehiläisvahapohjainen hoitosalva yskän lievitykseen, tukkoisuuteen, huuliherpekseen, haavoihin, huulivoiteeksi, hyönteisten puremiin sekä kipeytyneille lihaksille.

Hieron salvaa kipeille lihaksille sekä niskoille useita kertoja päivässä ja se tuntuu ihanalta kipeillä alueilla. Mielestäni salva todellakin helpottaa kipeiden lihasten ja niskan aiheuttamaa inhottavaa oloa. Varsinkin kun sen käytön yhdistää joogaan tai esimerkiksi venyttelyhetkeen, on lopputulos mielestäni ihan huippu!

Kun minulla on tukkoinen olo tai yskä, hieron salvaa keuhkoputken ja keuhkojen alueelle rintakehään sekä selkään. Tukkoisen nenän vaivatessa, levitän sitä nenänpieliin, nenän alle ja poskionteloiden päälle, mutta muistan kuitenkin varoa silmiä! Salva tuoksuu minusta aivan ihanalle ja haistelen sitä joskus ihan ilman minkäänlaista vaivaakin.

Flow Cosmetics Wonder Balm -hoitosalvan tehoaineina ovat luomuteepuun eteerinen öljy, luomueukalyptuksen eteerinen öljy, luomulaventelin eteerinen öljy, luomusantelipuun eteerinen öljy sekä luomurosmariinin lehtiuute. Salvan tuoksu siis on todella raikas ja teho on ihan loistava!

Salvaa ei saa käyttää alle 6-vuotiaille lapsille, joten ihan perheen pienimmille se ei käy. Lisätietoja tuotteesta löytyy täältä, Flow Cosmeticsin sivuilta.

 

 

Vaikka olenkin tuotteen saanut pr-näytteenä, voin vakuuttaa, että se on ihan oikeasti toimiva! Tämä on jo meidän perheen toinen purkki kyseistä salvaa, joten yksi meidän porukan must have -tuotteista on todellakin kyseessä. Voin siis erittäin lämpimästi suositella tätä monitoimisalvaa ihan jokaiseen kotiin.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaupallinen yhteistyö

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuote saatu

 

Oletteko vielä säästyneet jyllääviltä flunssapöpöiltä? Meillä on täällä nyt ollut kauden ensimmäistä flunssaa liikkeellä ja sainpahan sitten testattua jo aiemmin testattavaksi valitsemani Flow Cosmetics Hoitosalvan*. Ja sanotaan nyt heti, että sehän muuten toimii ihan oikeasti!

Hoitosalva* on erittäin vahva, mehiläisvahapohjainen, hoitosalva yskän lievitykseen ja tukkoisuutta helpottamaan. On salvalla muitakin käyttötarkoituksia, sillä sitä voi käyttää huuliherpekseen, haavoihin, huulivoiteeksi, hyönteisten puremiin sekä kipeytyneille lihaksille. Huulivoiteeksi en sitä ehkä käyttäisi, mutta muut käyttötarkoitukset kuulostavat varteenotettavilta.

 

 

Me olemme Flow:n Hoitosalvaa* käyttäneet flunssan hoitoon. Olemme levittäneet sitä keuhkoputkien ja keuhkojen alueelle sekä rintakehään että selkään. Meillä on siis lapset ja minä itse olleet yskäisiä sekä tukkoisia, joten täällä on nyt neljä testihenkilöä, joiden yskää salva on todellakin helpottanut!

Olen itse levittänyt hoitosalvaa* myös nenänpieliin ja poskionteloiden päälle. Salva* on todellakin helpottanut tukkoista oloa ja auttanut henkeä kulkemaan vapaammin. Lapsille en ole uskaltanut kasvoille salvaa* käyttää, sillä he voisivat vahingoissa hieroa sitä silmiinsä.

 

 

Hoitosalva* sisältää mehiläisvahaa, seesamiöljyä, rosmariini-antioksidanttia sekä eteerisistä öljyistä teepuuta, eukalyptusta, laventelia ja santelipuuta. Voin todella lämpimästi suositella sitä oloa helpottamaan varsinkin nyt flunssapöpöjen jyllätessä! Ihan mahtava tuote* on kyseessä ja tosiaan flunssan oireita se helpottaa hyvinkin tehokkaasti.

Siinäpä siis vinkki flunssaoloa helpottamaan! Flow Cosmetics on muuten täysin kotimainen ja erittäin laadukas luonnnonkosmetiikkavalmistaja, jonka tuotteisiin todellakin kannattaa tutustua.

Pysykää terveinä!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram