Kirjoitukset avainsanalla pentu

Perheemme sai uuden jäsenen kun emme osanneet olla ilman koiraa ja ihastuttava Miki-pentu saapui meille.
Perheemme sai uuden jäsenen kun emme osanneet olla ilman koiraa ja ihastuttava Miki-pentu saapui meille.

 

Kirjoitin millainen koti on ilman koiraa kun olimme hyvästelleet meidän Leo-koiravanhuksemme. Koti tuntui kamalan oudolta ilman tassujen ropinaa lattioilla ja tulimme siihen lopputulokseen, että meidän kotiin kuuluu koira.

Nyt saankin esitellä teille uuden perheenjäsenemme. Hän on musta, karvainen, pikkupallero, Miki nimeltään. Mehän olemme tietenkin aivan myytyjä tämän pikkuotuksen ansiosta ja elämme täällä tällä hetkellä varsinaisessa koiravauvakuplassa!

 

Miki-pentu haettiin isompien lasten kanssa kotiin Punkalaitumelta.
Miki-pentu haettiin isompien lasten kanssa kotiin Punkalaitumelta.

 

 

Miki on rodultaan kääpiövillakoira ja väriltään hänen kerrottiin olevan musta. Tosin leuan alla ja tassujen pohjissa on hieman valkoista, joten nähtäväksi jää, minkä värinen hänestä sitten loppujen lopuksi tulee. 

Leo oli pentuna myöskin musta, mutta hänesta tuli sitten harmaa kun hieman kasvoi. Tämä meillä oli kyllä jo silloin tiedossakin, sillä harmaata kääpiövillakoiraa menimme ostamaan. Yllätyksenä meille silloin 13 vuotta sitten tuli se, että Leo kasvoikin keskikokoisen villakoiran mittoihin. Jännityksellä siis odotamme, että miten isoksi Miki kasvaakaan!

 

 

Miki-pentu on todella pieni. Leo tosin taisi olla vielä pienempi silloin kun me hänet ostimme, mutta pakko myöntää, että itsellä ainakin on ihan unohtunut koko pentuaika. Vaikka se enimmäkseen ihanaa on ollut, kuuluu siihenkin myös kaikenlaisia haasteita ja niitä kuuluisia vaiheita. Tulee vahvasti lasten vauva-ajat mieleen kaikkine yöheräämisineen päivineen!

Miki (tai kavereiden kesken Mikki) on syntynyt 15.9. eli, jos nyt oikein laskin, hän on hieman reilut kahdeksan viikkoa vanha. Huomenna hän täyttää kaksi kuukautta ja lapset aikovat järjestää pennulle asiaankuuluvasti synttärit.

Pentu on touhkas ja leikkisä, pikku termiitti. Hän puree kaikkea ja kaikkia, mutta onneksi on niin pieni, että vielä ei ole suurempia tuhoja saanut aikaan. Niihin olen henkisesti varautunut kyllä! Leo ainakin pikkupentuna tuhosi vaikka mitä. Mikin kuulumisia tulen varmasti tänne päivittelemään kyllä, mutta ihan vauvablogia tästä ei ole tulossa kuitenkaan, ei huolta!

 

-R

 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram