Kirjoitukset avainsanalla kurpitsan kaiverrus

 

Lapset halusivat oikean Halloween-kurpitsan kaiverrettuna, joten rupesimme hommiin. Lähimarketista löytyi ihanan pieni kurpitsa, jolla oli teipattuna jo valmiiksi silmät ja suukin, joten kaiverrus oli superhelppoa. Itse olen aina ajatellut, että kurpitsan kaiverrus olisi vaikeaa, mutta ei se ole! Olenkin melko tyytyväinen ensimmäisen kaiverruskertani lopputulokseen.

Näillä ohjeilla kurpitsan kaiverrus onnistuu

  1. Leikkaa kurpitsan päältä kansi pois. Käytä kunnollista veistä ja leikkuulautaa, jotta homma onnistuu.
  2. Kaiverra kurpitsan sisukset lusikalla ja hyötykäytä ne. Jouduin käyttämään hieman veistä myös, jotta sain sisukset kunnolla esiin. Minulla oli muuten pari ihanaa apuria kaiverrushommissa mukana, mutta kyllähän se kaivertaminen loppujen lopuksi minulle jäi.
  3. Asettele tarrat oikeille paikoilleen tai piirrä itse kurpitsalle sopivat silmät ja suu. Katso, ettei silmien ja suun väleille jää liian ohuita kaitaleita, jotka pääsevät katkeamaan.
  4. Leikkaa silmät ja suu terävällä veitsellä läpi asti. Paina osat ulos sisältä päin ja kurpitsa on valmis!

 

 

Muistathan, että kynttilää ei saa polttaa kaiverretun kurpitsan sisällä, jos kansi on kiinni. Muutenkin kurpitsaa täytyy pitää kokoajan silmällä, jos siellä polttaa oikeaa kynttilää. Minä suosittelen käyttämään led-kynttilää, joka on huomattavasti paloturvallisempi kuin tuikku!

Kovin montaa päivää ei kurpitsaraukka säily, joten ei kannata kaivertaa sitä kovin montaa päivää etukäteen. Meillä ehti jo yksi Halloween-kurpitsa homehtua, joten siirsimme sen ulos ikkunalaudalle. Veikkaan, että ensi viikolla tarvitsee varmasti kaivertaan vielä toinenkin kurpitsa Halloweenin kunniaksi!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram