Kirjoitukset avainsanalla positiivinen palaute

 

Uskomatonta kuinka suuri vaikutus kauniilla sanoilla onkaan. Se, että joku kertoo, että olet onnistunut jossain tai että kotisi näyttää hyvältä, tuntuu aika hyvältä! Rankan päivän päätteeksi yksi ihana kommentti voi ihan yksinkertaisesti pelastaa sen koko päivän. Niin yksinkertaista se on! Niin somessa kuin sen ulkopuolellakin.

Se, että joku näkee sen vaivan, että kirjoittaa tai sanoo sinulle jotain positiivista, on tässä nykymaailmassa ikävä kyllä aika iso juttu. Tuntuu välillä, että negatiivisen palautteen antaminen on paljon helpompaa kuin sen positiivisen. Eikä sen niin pitäisi olla! Senhän pitäisi olla ihan toisinpäin! Pitäisi olla paljon vaikeampaa haukkua kuin kehua.

Kaikesta ei todellakaan tarvitse olla samaa mieltä, mutta ketään tai esimerksiksi kenenkään kotia ei pitäisi ikinä eikä missään tilanteessa haukkua. Ne mölyt voi ja täytyy pitää mahassaan. Niin yksinkertaista se on ja kyllä aikuisen ihmisen se pitää tietää! Ja sitäpaitsi se, että on ilkeä ei todellakaan tarkoita samaa kuin se, että on suorapuheinen. Turha naamioitua sen taakse!

 

 

Itse tulen aina hyvälle tuulelle kun saan positiivista palautetta, kehuista puhumattakaan! Kyllä se vain tuntuu mukavalta kuulla aina välillä, että hyvin menee vaikka kuinka hyvällä itseluottamuksella olisikin varustettu. Minua ei hetkauta, jos joku ei minun tyylistäni tykkää, mutta kyllä se mieltä silti lämmittää kun kuulee tai lukee kauniita sanoja.

Minulle tulee itsellenikin aina hyvä mieli kun annan positiivista palautetta tai kehun jotakin. Sitä kyllä täytyisi tehdä vaan enemmän! Eihän se oikeasti ole minulta pois, että kehun tai sanon jotakin kaunista. Siihen kuitenkin on ihan oikeasti aina aihetta! Aina voi sanoa jotakin hyvää ja jättää sen negatiivisen sanomatta. Tai ainakin sanoa sen fiksusti ja rakentavasti, jos se on oleellista.

Alettaisiinko siis tekemään niin, että ruvettaisiin antamaan niitä kauniita sanoja useammin? Ja jos ei tykätä jostain niin mietitään pari kertaa sanotaanko tai kirjoitetaanko se vai annetaanko olla. Jos päätetään päästää se ilmoille niin tehdään se fiksusti ja asiallisesti. Uskon, että kaikilla olisi näin paljon parempi mieli! Myös sinulla.

Kaunista sunnuntaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram