Kirjoitukset avainsanalla meikin korjaaminen

 

Meikkasin eräänä aamuna ja onnistuin töhrimään vedenkestävällä ripsarilla nenänvarteen mustan läiskän. Meille opetettiin koulussa helppo, tehokas ja nopea keino putsata tälläiset töhryt, olivatpa ne sitten nenänvarressa tai silmäluomilla. Jos tämä keino ei ole sinulla vielä tiedossa ja käytössä, niin kannattaa napata se talteen!
 

1. Ensin painetaan pumpulipuikko töhryn päälle ja otetaan enimmät värit sillä näin pois. Ei kannata hieroa puikkoa vaan painaa se pelkästään töhrykohdan päälle.

 

 

2. Laitetaan pienen pieni pisara meikkivoidetta (tai bb-voidetta, mitä vain on käytössä) pumpulipuikkoon ja painetaan se töhryn päälle. Edelleen kannataa olla hieromatta töhryä kamalasti suuremmaksi kuin se on vaan ennemmin keskittyä siihen, että vaurio pysyy mahdollisimman pienenä.

 

 

3. Pumpulipuikolla kevyesti putsataan töhry pois ja korjataan meikkipohja, jos siihen on tarvetta. Jos meikkivoidetta tuli liikaa, kannattaa töpötellä liiat pois pumpulipuikolla ja toisaalta taas lisätä sitä, jos tarve vaatii.

 

 

Tämä on oikeasti superhelppo ja tehokas tapa putsata ripsarin aiheuttamat sotkut niin, että muu meikki ei sotkeennu! Meikkivoide poistaa töhryn, mutta kuitenkin meikkipohja säilyy suht siistinä eikä sitä yleensä tarvitse sen enempiä enää korjailla. Toisin on, jos meikinpoistoaineella samaa yrittää. Silloin iholta lähtee ihan kaikki muukin meikki ripsarin lisäksi ja jäljelle jää aikalailla korjailtavaa.

Vanupuikkojakin muuten löytyy nykyään muovittomina ja jopa biohajoavina! Minun puikkoni ovat muovittomia ja olen ostanut ne Class Ohlsonilta, mutta esimerkiksi täältä löytyy biohajovia puikkoja ja täältä taas luomupuuvillasta tehtyjä. Valinnanvaraa siis löytyy perinteisten muovivartisten tilalle! Ja se on hyvä juttu se.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram