Kirjoitukset avainsanalla ripset

 

Kirjoittelin aiemmin täällä siitä kuinka olin löytänyt supertehokkaan Forchics Forlash -ripsiseerumin ja kuinka ripseni olivat kasvaneet jo melkeinpä liikaa. Kerroin, että minua alkoi epäilyttää ripsiseerumin sisältö ja mietin, että sisältääköhän se prostaglandiinia tai sen johdannaisia lääkeaineita.

Kyselin asiasta Forchicsin asiakaspalvelusta ja sain vastauksen, jota olin salaa toivonutkin. Asiakaspalvelusta vakuutettiin, että ripsiseerumi ei sisällä prostaglandiinia tai sen johdannaisia aineita. Ripsiseerumin teho perustuu aminohappoihin, polypeptideihin ja hyaluronihappoon. Ihan mahtava juttu!

 

 

Kirjoitin viestiin, jonka lähetin Forchicsin asiakaspalveluun, että olen allerginen prostaglandiinille sekä sen johdannaisille ja siksi asiaa kyselen. Tiedän, tosi rumaa valehdella, mutta halusin, että kysymykseni otetaan tosissaan ja siihen vastataan rehellisesti. Asiakaspalvelusta vastattiin nopeasti ja henkilö, jonka kanssa keskustelua kävin, oli erittäin ystävällinen.

Uskaltanen siis luottaa asiakaspalvelun sanaan ja uskoa, että Forchics Forlash -ripsiseerumi ei sisällä prostaglandiinia tai sen johdannaisia. Ripsiseerumi on toiminut minulla ihan hurjan hyvin ja taidan jälleen uskaltaa levitellä sitä ripsieni tyveen. Prostaglandiini ei siis ole EU:ssa edes kiellettyjen aineiden listalla, mutta en sitä silti silmiini halua, jos siihen ei ole tarvetta.

Alla olevasta linkistä löydät enemmän kuvia ja juttua siitä kuinka hienosti seerumi on minulla toiminut.

 

 

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (8)

tiiariam
2/8 | 

Oletko löytänyt vastaavaa tuotetta luonnonkosmetiikasta? Ja satutko ottamaan vertailukuvia ilman ripsaria? Mua kiinnostaisi, jos tästä saisi vaihtoehdon ripsarittomuuteen 😉

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moikka! En ole kokeillut luonnonkosmetiikan saralta muuta kuin ihan vain riisiöljyä, mutta sillä en kyllä yltänyt lähellekään tätä. Minulla on vielä tuo sama purtilo käytössäni, mutta mietin kyllä, että pitäisiköhän seuraavaksi koittaa luonnonkosmetiikkaa. Eikä mulla ole ripsarittomia vertailukuvia ikävä kyllä! Itselläni tämä ei riitä siihen, että olisin ilman ripsaria, sillä ripseni ovat niin kovin suorat ja ne tarvitsevat tietyt ripsarit, jotta pysyvät taivutettuina. Kokeilin kesällä kestotaivutusta ja se oli alkuun ihana enkä tarvinnut ripsaria, mutta sitten se kasvuvaihe oli mulla ihan kamala. Ja sitten taas, eipä se kestotaivutus mikään myrkytön ole! Kirjoittelinkin kestotaivutuskokeilusta silloin täällä: https://www.menaiset.fi/blogit/koti-kumpulassa/ripsien-kestotaivutus-suo...

-R / Koti Kumpulassa

Räpsyripsi
3/8 | 

Hei! Minulla käytössä sama ripsiseerumi, ja myös kulmakarvoille tarkoitettu tuote. Tulokset ovat erinomaiset! Olen "uusien" ripsieni myötä todennu, että näille sopii parhaiten kakkumaskara (esim. Joe Blasco). Se ei ylikorosta eikä varsinkaan paakkuunnu superpitkissä ripsissä, vaan tekee niistä tosi luonnollisen näköiset. Suosittelen! Kakkumaskara ei myöskään kuivahda, eli sen käyttöikä ja riittoisuus on moninkertainen märkämaskaraan verrattuna.

Vierailija
4/8 | 

Moikka,
Kauanko sulla kesti toimitus ko. sivulta ? Tilasin tän saman tuotteen ja nyt kuukauden odotellut niin kyselen ..

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moikka! Ei kyllä mennyt kauaa. Olisko parissa viikossa tullut! Kannattaa kysellä perään. 😊

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Minun piikkisuorat ripseni eivät ole koskaan olleet näin pitkät ja helposti hallittavat. Tämä on ihan täysin Forchicsin Forlash -ripsiseerumin tekosia ja olenkin jo hieman skeptinen, että uskallanko seerumia enää käyttää. Tiedättekö, kun jokin tuote oikeasti toimii liian hyvin, on se jo aika pelottavaa! Sitä alkaa miettimään, että mitähän tuote muuta tuote sisältää inci-listan lisäksi.

Aloitin ripsiseerumin käytön kolmisen kuukautta sitten ja ripset ovat pikkuhiljaa kasvaneet ja vahvistuneet. Taivutusta ne edelleen kaipaavat ennen ripsivärin levitystä, mutta ihan kevyt taivutus riittää ja ripseni kaartuvat ihanasti ylöspäin. Ripseni on kasvaneet niin pitkiksi, että olen pitänyt muutaman päivän ajan jo taukoa seerumin käytöstä, sillä en halua niiden enää kasvavan.

 

 

Pelottavan toimiva Forchics Forlash Eyelash Enhancing Serum

Tutustuin toki Forlashin inci-listaan seerumia tilatessani eikä se listan mukaan sisällä prostaglandiineja, joita useat hyvin toimivat ripsiseerumit sisältävät. Prostaglandiinit ovat kudoshormoneihin kuuluvia tyydyttymättömiä rasvahappoja, jota käytetään mm. glaukooman hoidossa ja prostaglandiinien sivuvaikutuksia ovat mm. ripsien liikakasvu.

Prostaglandiinit eivät ole kiellettyjä kosmetiikassa EU:ssa, mutta esimerkiksi Ruotsi on kieltänyt ne juuri mm. ripsiseerumeista. Prostaglandiinit voivat ärsyttää ihoa ja silmiä enkä koe ajatusta siitä, että ripsiseerumini sisältäisi lääkeainetta tai hormoneja kovinkaan miellyttävänä.

Forlash -ripsiseerumin inci-lista tosiaan vaikuttaa turvalliselta ja lyhyeltä hyaluroni- sekä aminohappoineen ja polypeptideineen. Tuotteen tehon kerrotaan perustuvan aminohappoketjuihin, jotka stimuloivat ripsien kasvua. Omien ripsieni kasvu on ollut seerumin myötä niin hurjaa, että se saa epäilykseni valloilleen.

Taidan varalta vielä laittaa Forchicsin asiakaspalveluun sähköpostia, jossa kysyn, sisältääkö tuote prostaglandiineja tai sen johdannaisia, sillä joskus ne naamioidaan inci-listaan turhan hyvin. Saan sitten ainakin itselleni mielenrauhan tai vastaavasti tiedän lopettaa tuotteen käytön kokonaan, jos vastaus ei ole tyydyttävä.

 

Ripseni ennen seerumin käytön aloittamista:

 

Ripseni 3 kuukauden käytön jälkeen:

 

Elinvoimaa ripsille pidennysten jälkeen

Ero ripsissä on ihan valtava kun vertaa ennen ja jälkeen -kuvia! Ripsiväri, jota käytän on edelleen sama Lumenen sininen vedenkestävä, joten silläkään ei ole vaikutusta lopputulokseen.

Syy, miksi ripsiseerumia aloin käyttämään, oli se, että ripseni olivat kärsineet vuosien ripsienpidennyksistä ja halusin saada ripseni taas voimaan hyvin. Ainakin tosiaan pituutta ja hallittavuutta ne ovat saaneet ja jos ripsiseerumin teho tosiaan perustuisi vain aminohappoihin, olisi ihan loistavaa!

Kuitenkin, nyt kun ripseni ovat kasvaneet hyvin, ajattelin seuraavaksi testata ripsiseerumin luonnonkosmetiikan puolelta. Luonnonkosmetiikka kuitenkin on se minun juttuni ja vaikka Forlash -serumia mainostetaankin täysin luonnollisena, ei se sitä taida kuitenkaan olla.

 

 

Mutta tosiaan, voin kyllä sanoa, että tämä ripsiseerumi todellakin toimii! Ripset ovat upeat enkä haikaile pituuden puolesta ollenkaan ripsipidennyksien perään. Toki ne olivat helpot ja aina valmiina, mutta olen nyt kyllä varsin tyytyväinen omiin ripsiini.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

-R

 

Kommentit (8)

Vierailija
2/8 | 

Pienellä googlauksella selviää, että ei tällä tätä myyvällä ForChics firmalla ole ihan puhtaita jauhoja pussissaan. Nettisivuillaan väittävät olevansa "based in California", mutta tuotteet tulevat Kiinasta... Ja englanniksi kun vähän googlaa keskusteluja, niin aika paljon kuraa on saaneet tätä käyttäneet niskaansa, allergisia reaktioita, pahoja terveysvaikutuksia ja lisäksi esim. asiakaspalvelu on täyttä sontaa, rahoja ei palauteta, vaikka tuote olisi viallinen jne jne. 

Itse en kyllä ikinä laittaisi silmieni lähelle näin epämärääistä kamaa, vaikka tulokset loistavilta näyttävätkin... :) 

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Tämä on juuri se ongelma, johon törmäsin näitä ripsiseerumeita googletellessani. Kaikista näistä löytyy paljon negatiivisia kokemuksia, mutta sitten taas esimerkiksi tästä seerumista löytyi ihan hirveä määrä positiivisia palautteita ja kokemuksia. Lyhyt ja turvallinen inci-lista oli se, joka sai minut tämän tuotteen valitsemaan, mutta tosiaan ripset kasvoivat niin hyvin, että aloin miettiä, että onkohan inci-listaan piilotettu jotakin.

Seuraava ripsiseerumi, jonka hankin, on kyllä luonnonkosmetiikkaa, vaikka eihän sekään ole mikään tae siitä, etteikö allergisoisi tai aiheuttaisi yliherkkyyksiä! Ainakin aineet ovat puhtaita, jos ei muuta.

Ja muuten, tilasin samalla ihoteippiä tuolta ForChicsiltä ja se lähetettiin minulle Kiinasta. Ripsiseerumi ei onneksi Kiinasta tullut!

Mitä taas, asiakaspalveluun tulee, olen saanut arkisin kysymyksiini vastaukset alle vuorokaudessa ja ovat olleet todella ystävällisiä ja auttavaisia. Saa nähdä nyt sitten kun kysyin viikonloppuna siita prostaglandiinista ja sen johdannaisista, että kuinka vastaavat. Jos eivät vastaa tai vastaus on epämääräinen niin silloinhan peli on selvä!

Mukavaa sunnuntaita!

-R / Koti Kumpulassa

Vierailija
5/8 | 

Selvisikö johdannaisten asia? Juuri samaa tuotetta tilaamassa ja kiinnostaisi tietää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Jos ripsesi ovat yhtä suorat kuin minulla, tiedät, että meikki kaipaa ripsien taivutusta ja sen kanssa yhteensopivaa ripsiväriä. Ilman niitä omat ripseni taipuvat alaspäin eikä katsettani voi todellakaan kutsua avaraksi. Kuitenkin silmämeikiltä kaipaan sitä, että se avartaa katseeni ja viimeistelee ilmeeni.

Ripsien taivutus ja ripsiväri on minulle jokapäiväinen juttu nyt sen jälkeen kun luovuin ripsienpidennyksistä. Kuitenkin ennen kuin lähdimme kesäkuussa lomalle Kreikkaan, päätin kokeilla ripsien kestotaivutusta toistamiseen. Joskus teininä olen kerran kokeillut ja halusin kaiken varalta koittaa vielä uusiksi.

Kestotaivutuksessa ripset kiinnitetään silikonityynyihin, jonka jälkeen ripsiin lisätään taivutusaine. Taivutusaineen jälkeen lisätään kiinnitysaine ja lopuksi ripset värjätään. Paljon kemikaaleja ja allergisoivia aineita, mutta ehkä ripsienpidennyksiä hellävaraisempaa kuitenkin?

Kuten alla olevista kuvista näkee, taivutti kestotaivutus piikkisuorat ripseni upeasti:

 

Ripseni ilman kestotaivutusta ja -väriä.
Ripseni ilman kestotaivutusta ja -väriä.

 

Ripseni kestotaivutuksen ja -värin kanssa.
Ripseni kestotaivutuksen ja -värin kanssa.

 

Kokemuksia elämästä ripsien kestotaivutuksen kanssa

Lähtökohtana todellakin oli se, että omat ripseni taipuivat alaspäin ja sojottivat ihan minne haluavat. Ripsissä oli koloja varsinkin oikean silmän räpsyttimissä eikä värikään ei ollut aivan pikimusta.

Kestotaivutuksen ja -värjäyksen jälkeen ripset varsinkin vasemmassa silmässä olivat ihan täydelliset. Oikean silmän ripset olivat edelleenkin ihan oma lajinsa ja sojottivat ihan minne halusivat. Niihin ei kestotaivutuskaan tehonnut. Tai kyllähän ripset taipuivat, mutta koloineen päivineen taipuivat ihan omiin suuntiinsa.

Kreikassa pystyin ihan helposti olemaan ilman silmämeikkiä ja se oli juuri se, johon pyrin. Tavoitteeni oli siis se, että katse on avara ja kehystetty ilman, että silmissä on meikkiä. Muutaman viikon lopputulos oli toivotunlainen, mutta sitten kun ripset tulivat elinkaarensa päähän, alkoi alamäki.

Osa ripsistä oli edelleen taipunut ja uudet, kasvaneet, ripset sojottivat alaspäin. Lisäksi ne ripset, jotka kestotaivutuksen hetkellä olivat lyhyitä, kasvoivat tyvestä alaspäin ja olivat ripsien päästä taivutettuja. Näihin ongelmiin ei tehonnut edes ripsien taivutus taivuttajalla vaan ripset olivat kamalat.

 

Kestotaivutus sai piikkisuorat ripseni taipumaan upeasti.
Kestotaivutus sai piikkisuorat ripseni taipumaan upeasti.

 

Kestotaivutuksen ongelmat

Kestotaivutusta ei saisi tehdä uudestaan ennen kuin kahdeksan viikon päästä ja minun ripsilleni tämä on ihan liian pitkä väli. Siinä ajassa ripseni alkavat näyttää todella paljon huonommilta kuin ilman kestotaivutusta. Mielummin siis otan piikkisuorat, alaspäin taipuvat ripset kuin ripset, jotka ovat osittain taivutetut ja osittain kasvavat alaspäin.

Piikkisuorille ripsilleni kuitenkin tehoaa taivutus ripsien taivuttimella, mutta kun osa ripsistä on kestotaivutettu ja osa suuntaa alaspäin, ei tätä saa korjattua millään! Jos kestotaivutus loivenisi itsestään pois, olisi tilanne varmasti toinen. Kestotaivutus ei siis lähde pois muuten kuin kasvamalla, joten omille ripsilleni se ei sovi.

Jos ripset ovat luonnostaan taipuisat ja kauniisti ylöspäin kaartuvat, on homman nimi varmasti aivan toinen. Uskoisin, että silloin kestotaivutuksen poiskasvaminen ei ole niin suuri ongelma kuin minun alaspäin taipuvissa ripsissäni. Taipuisissa ripsissä ne omat ripset kuitenkin taipuvat ylöspäin kasvaessaan, joten ero kestotaivutettuihin ripsiin ei ole niin suuri.

Alla oleva kuva on otettu heti kestotaivutuksen ja -värjäyksen jälkeen ja onhan se nyt myönnettävä, että lopputulos oli yllättävän hyvä! Kasvoilla ei ole meikkiä, mutta silti ilme on mielestäni huoliteltu. Hiukset toki ovat vähän pörröllään ja sekaisin, mutta jos nyt keskitytään vain meikittömiin kasvoihin niin katse on mukavan avara ja kehystetty.

 

 

Uusisinko toimenpiteen?

En. En uusisi, sillä kasvuvaihe oli niin järkky. Kestotaivutuksen hyöty jäi hyvin vähäiseksi kun verrataan sitä kamalaan kasvuvaiheeseen. Ripseni olivat niin monessa kerroksessa ja taipuvat niin moneen suuntaan, että odotin kuin kuuta nousevaa, että saan omat piikkusuorat ripseni takaisin. Vika ei siis ole kestotaivutuksessa vaan ripsissäni!

Kestotaivutus on nyt menneen talven lumia ja olen saanut omat piikkini takaisin. Niitä nyt taivuttelen ja värin saan ripsiväristä. Tässä alla on muuten suosikkiripsivärini, jotka sopivat minun ripsityypilleni. Ne eivät suorista taivutettuja ripsiä vaan pitävät ne kaarevina.

 

 

Ihanaa perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Ensinnäkin, onko se ammattikielellä oikein kirjoitettuna ripsienpidennys, ripsien pidennys vai ripsipidennys? 

Kyllästyin tappelemaan alaspäintaipuvien ripsieni kanssa aikalailla kahdeksan vuotta sitten ja varasin ajan ripsienpidennykseen. Siitä asti olen melkeinpä jatkuvasti pidennyksiä käyttänyt ja ripsiäni huollattanut. Muutaman tauon olen pitänyt, mutta aina vain takaisin pidennyksiin palannut. Todella ristiriitaista minulta, luonnonkosmetiikan puolestapuhujalta!

Niin kävi taas. Olin jo ehkäpä puolisen vuotta ilman ripsienpidennyksiä, jolloin yritin etsiä ongelmaripsilleni sopivaa ripsiväriä luonnonkosmetiikan saralta, mutta ei sellaista löytynyt. Mikään kokeilemistani luonnonkosmetiikan ripsareista ei toiminut ripsilläni. Joka kerta ripsien taivutuksen ja ripsarin levityksen jälkeen ripset roikkuivat taas alaspäin taipuneina.

Synteettisen kosmetiikan saraltakaan ei sopivia ripsareita ole löytynyt kuin yksi. Lumenen vedenkestävä ripsari (se sininen hylsy) oli ainoa, joka piti ripset taivutettuina. Mutta rasvaisuuteen taipuvalla ihollani ei edes vedenkestävä ripsari ripsissä pysynyt. Se levisi muutamassa tunnissa niin ylä- kuin alaluomillekin ja ripsien päät kääntyivät alaspäin.

Haluan kuitenkin, että ripseni näyttävät niin luonnollisilta kuin nyt ripsienpidennysten kanssa voi näyttää. En halua, että kilometrin päähän näkyy, että ripseni ovat pidennetyt vaan haluan vain viimeistellyn lopputuloksen helposti. Toimivan ripsivärin kanssa se olisikin helppoa ja olen hieman kateellinen niille, joiden ripsille ripsarit toimivat.

 

 

Eniten tykkään kuitenkin ripsienpidennysten kanssa siitä, että meikkituotteita ja -tarvikkeita kuluu vähemmän. En tarvitse ripsentaivuttimia enkä ripsiväriä. Arkimeikkiin tarvitsen vain meikkipohjaa varten meikkivoiteen sekä peitevoiteen, aurinkopuuterin ja poskipunan. Meikkiin kuluu aamulla aikaa ehkä kaksi minuuttia kun ilman pidennyksiä ripsien kanssa saa nyhrätä vartin.

Nämä nyt toki ovat ihan hölmöjä ongelmia, mutta poden huonoa omaatuntoa siitä, että minulla on pidennykset ripsissäni. Tiedostan sen, että liima sisältää hurjan paljon myrkkyjä (osa jopa lyijyä!) ja lisää kemikaalikuormaani ihan valtavasti. Ripsienpidennysten ylläpitoon kuluu myös sievo summa rahaa, joten halvemmallakin pääsisi ripsarin kanssa.

Itse en ole koskaan oireillut pidennyksistä tai liimasta mitenkään. Silmäni eivät ole koskaan edes esimerkiksi punoittaneet laiton tai huollon jälkeen, mutta eihän se poista sitä faktaa, että myrkyllistä se liima on ja joskus saatan sen kemikaaleille herkistyä vaikkei liima ihoon osukaan.

Lisäksi pidennykset rasittavat omia ripsiä tosi paljon ja pidennysten poiston jälkeen omat ripset ovat todella huonossa kunnossa vaikka kuinka muuta väitettäisi! Oman kokemuksen mukaan ainakin pidennykset vaikuttavat omien ripsien kuntoon ja ottaa aikansa ennen kuin ripset palaavat ennalleen.

Eli kyllä taas laittaa miettimään, että pitäisiköhän sitten kuitenkin vain pitäytyä siinä ripsarissa?

 

-R

 

Kommentit (4)

K
1/4 | 

Hei! Täältä blogiseuraajan näkövinkkelistä sinulla on kauniit ja ihanan aukinaiset silmät - päätitpä jatkossa niin tai näin😊. Itselläni on (onnekseni, tiedän sen) kohtuullisen pitkät ja tuuheat ripset, joten riparilla pärjää hyvin, vaikka olen miettinytkin sopivaa kohtaa elämässä kokeilla itsepidennyksiä (esim. töissä ollessani se ei oikein käy). Nykyään olen kotosalla lasten kanssa, joten monesti tuota itsekin miettinyt. Minulla myös oltava aina vedenkestävä ripsaria, sen verran helposti silmäni vuotavat (esim. tuulessa, pölystä jne.). Ripsiväreissä käytettäviin aineisiin silmäni eivät ole koskaan reagoineet, mutta tiettyihin luomiväreihin kyllä. Kosmetologiystäväni suositteli minulle, jos jotain aion, niin kannattaisi kuulemma ns. ripsipermanenttia, sillä pituutta ja tuuheutta löytyy. Oletko itse kokeillut?

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! :) Ihana kun kirjoitit!

Olen kokeillut ripsipermanenttia, mutta minun ripsilleni se ei sopinut. Aluksi lopputulos oli ihana, mutta sitten kun ripset tulivat elinkaarensa päähän ja niitä alkoi irrota, tilalle kasvoi niitä alaspäintaipuvia ripsiä. Sitten ei enää ollutkaan kovin hyvä. Osa ripsistä siis oli nätisti taipunut ja uudet, kasvaneet, ripset sojottivat alaspäin. Sitä ei oikein saanut korjattua taivuttamallakaan! Mutta olen kyllä ihan varma, että jos ripset eivät ole tälläiset niin kuin minulla, niin permanentti toimii kyllä. Minun ripseni ovat siis ihan oikeasti alaspäintaipuvat, eivät edes suorat! Kokeile ihmeessä. :)

Mukavaa loppuviikkoa!

-R / Koti Kumpulassa

Tipi
2/4 | 

Itselläni oli ripsienpidennykset (volyyminä) varmaan noin 5 vuotta.

Olihan ne helpot ja näyttävät, mutta. Itsellä ne pysyivät hyvinä vajaa 2 viikkoa, sen jälkeen olivat jo kovin harvat.

Eli huollossa olisi pitänyt käydä 2 viikon välein - siihen kuluu pari tuntia ja tietysti paljon rahaa. Kyllästyin totaalisesti siihen. Ja sitten se pointti, että olen introvertti - ahdisti se huollossa oleminen. :D

Joten luovuin ripsistä. Olihan se aluksi outoa, kun tuntui omat ripset olevan vain tyngät, mutta äkkiä siihen tottui. Nykyään laitan irtoripset silloin, kun siltä tuntuu. 

Riika V.
Liittynyt15.9.2017
3/4 | 

Ymmärrän täysin, että huollossa käynti voi ahdistaa ja tosiaan, onhan kahden viikon huoltoväli tosi lyhyt! Oon myös miettinyt, että toimisikohan magneettiripset kuinka. Ja oppisikohan ne laittamaan paikoilleen nopeasti. Se voisi olla myös aika varteenotettava ratkaisu!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram