Kirjoitukset avainsanalla kulmakarvat

 

Melkoinen ero yllä olevissa kuvissa, vai mitä? Minun ripseni todellakin ovat aivan piikkisuorat, oikeastaan jopa alaspäin taipuvat, ja kulmakarvatkin ovat harvat kuin mitkä. Vasemmassa kuvassa näyttää kuin minulla ei olisi ripsiä ollenkaan ja kulmat ovat koloja täynnä.

Nämä kaksi ominaispiirrettä saavat jokapäiväisestä arkimeikkaamisesta haastavaa ja olen koonnut tähän 4+6 vinkkiä, jotka minua helpottavat aamuisin. Jos sinulla on oma vinkkisi takataskussa niin olisi kiitollinen, jos sen haluaisit kommenttikentässä jakaa!

 

   

  Piikkisuorat ripset

  1. Ripsentaivutin. Ihan ehdoton kapistus suorille ripsille! Itse käytän taivutinta ihan joka kerta kun meikkaan. Taivutan ripset monesta kohtaa ja levitän sitten vasta ripsivärin.
  2. Mieti kaksi kertaa ennen kuin menet ripsipermanenttiin. Olen kokeillut kestotaivutusta ripsiin, mutta minulla se vain pahensi tilannetta siinä kohtaa kun uusia ripsia kasvoi. Osa ripsistä oli piikkisuorat ja osa taivutettu.
  3. Vedenkestävä ripsiväri. Minulla ainoa toimiva ripsiväri on Lumenen vedenkestävä (se sininen puteli). Muut ripsarit suoristavat ripseni samantien levityksen jälkeen. Ei auta vaikka kuinka taivuttelisi, jos ripsari on epäsopiva.
  4. Useampi kerros ripsiväriä. Levitän ripsaria pari-kolme kertaa ennen kuin olen tyytyväinen lopputulokseen.
    

   

   

  Harvat kulmat

  1. Pidä kulmat siisteinä, mutta älä nypi liikaa. Minun täytyy pitää kulmat kunnossa, jos haluan, että niitä saa jotenkin edes meikattua. Harvat karvat, jotka kasvavat kulmaluulla, nypin pois, mutta muuten en uskalla kulmiin nyppiä muotoa. Jos näitä harvoja karvoja vielä menisin nyppimään niin eihän kulmissa olisi mitään meikattavaa.
  2. Etsi juuri oikeanlainen kulmaväri. Tämä on sellainen meikkituote, joka on syytä olla kunnossa! Sellaista kulmaväriä, joka sopisi jokaiselle, ei varmasti löydy, mutta minä suosin siveltimellä levitettävää väriä. Meikkaan sillä kulmat niin, että ne ovat aavistuksen tummemmat korkeimmasta kohtaa ja minun käyttämäni väri saa olla melko tumma.
  3. Korjaa kulmien muotoa. Yritän kulmavärin avulla korjailla kulmien muotoa ja saada niistä tuuheamman näköiset. Kakkumaisella värillä sekä siveltimellä täyttelen koloja ja minun täytyy levittää väriä jokapuolelle kulmia. Kynällä kannattaa piirtää pieniä karvoja kulmien koloihin, ei värittää kulmia tasapaksuiksi.
  4. Kokeile kulmaharjaa. Harjalla saa kulmista hieman luonnollisemmat kun värin levityksen jälkeen kevyesti tasoittelee värin kulmaharjalla.
  5. Seerumilla boostia karvankasvuun. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että kokeilisin ripsiseerumia (ohjeet täällä) myös kulmakarvoille, mutta en ole vielä saanut kokeilua aloitettua. Kannattaisi ehkä kokeilla, jos vaikka siitä olisikin apua!
  6. Microblading. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta olen kyllä kovasti sitä suunnitellut ja miettinyt. Taitava tekijä saisi varmasti loihdittua upeat ja ennen kaikkea luonnollisen näköiset kulmakarvat näistäkin harvakarvoista!

   

  Mukavaa torstaita kaikille! Ja pahoittelut meikittömistä kuvista, joissa iho punoittelee suihkun jäljiltä.

   

  -R

   

  Kommentit (6)

  Nanne
  3/6 | 

  Vinkkinä, että laita ensin vähän ripsaria ja taivuta sitten varovasti tyvestä, pysyy paremmin koko päivän taivutus. Itse olen tällä hetkellä ratkaisut volyymiripsillä tämän ikuisen pulman.

  Riika V.
  Liittynyt15.9.2017

  Kiitos vinkistä! Olen sillain joskus yrittänytkin, mutta sotkenut ihan kamalasti. Täytyy ehkä kokeilla joskus uusiksi, jos vielä kokeilen etsiä uutta ripsaria. :) Tällä Lumenen vedenkestävällä pysyy kyllä taivutukset tosi hyvin! En ole vielä parempaa ripsaria siihen tarkoitukseen löytänyt ja olen alkanut epäillä, etten kyllä löydäkään.

  Mulla oli myös volyymiripset melkein kymmenen vuotta ja nyt niistä sitten luovuin kun alkoi ahdistaa, etten muka pystyisi olemaan ilman niitä. Mutta joskus kyllä tulee hetkiä kun kaipaan ripsiä niin kovin paljon. ;)

  Kiitos viestistäsi ja mukavaa viikonloppua!

  -R / Koti Kumpulassa

  Vierailija
  4/6 | 

  Hei, juttu on jo puoli vuotta vanha, mutta ajattelin silti kommentoida! Minulla myös suorat ripset ja oma pelastukseni on Max Factorin Masterpiece waterproof ripsari (kultainen putkilo), ollut luottotuote jo vuosia ja kertaakaan ei ole ripset suoristuneet! Siinä myös näppärä harja, jolla saan itse helposti siistiä jälkeä. Toinen aivan ihana ripsari suorille ripsille on Max Factorin False Lash Effect waterproof, mutta siinä minun makuun vähän kömpelö harja. Nämä voittaa kaikki luksusmerkkikokeilutkin mennen tullen :)

  Riika V.
  Liittynyt15.9.2017

  Kiva kun kommentoit! 😊

  Max Factorin False Lash Effect Waterproofia olen muistaakseni joskus kokeillut, mutta Masterpieceä en. Täytyy ehdottomasti kokeilla myös se, jos se vaikka onnistuisi pitämään myös minun ripseni taivutettuina! 👍🏼

  Ihanaa päivää! 😊

  -R / Koti Kumpulassa

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla

   

  Kerroin luopuneeni ripsipidennyksistä ja, että omat ripseni olivat niiden jäljiltä melkoisen lyhyet ja harvat. Pidennykset rasittavat ripsiä suhteellisen paljon ja minusta on täysi vale kun väitetään, että ne eivät häiritsisi omien ripsien kasvua ja hyvinvointia. Kyllä vain häiritsevät! Tämän olen itse todennut monen monta kertaa, mutta pidennysten kanssa se ei ole minua haitannut.

  Melkoinen isku vasten kasvoja tosin on aina se pidennyksistä luopumisen jälkeinen peiliin katsominen. Omat ripset ovat hentoiset, muutaman millin pituiset nysät, ja harvat kuin mitkä. Shokki on alkuun aivan järkyttävän suuri, jos nyt rehellisiä (ja pinnallisia) ollaan, mutta kuten kaikki muukin, onneksi se menee ohi.

   

   

  Ripset kasvavat takaisin ja vahvistuvat ajan kanssa kyllä - siitä ei ole epäilystäkään. Mutta, jos haluat, voit boostata ripsien kasvua ja tuuheutumista tällä hyvin simppelillä seerumilla, johon voit lisätä kasviöljyjen lisäksi muutamaa karvojen kasvua edistävää eteeristä öljyä.

  Eteeriset öljyt voi hyvin myös jättää pois ohjeesta, jos se tuntuu itsestä paremmalta vaihtoehdolta. Minä en itse seerumiin eteerisiä öljyjä lisännyt, sillä en uskaltaisi ehkä kuitenkaan laittaa niitä niin lähelle silmää, mutta monet kyllä käyttävät ripsiseerumissa niitä. Joten siis eteeriset öljyt omalla vastuulla!

  Toki ohjetta kannattaa kokeilla vaikkei omat ripset olisikaan pidennysten runnomat. Ripsiseerumin öljyt vahvistavat ja auttavat ripsiä kuin ripsiä kasvamaan pidemmiksi ja tuuheammiksi kun seerumia iltaisin ripsiin harjailee. Se myös voi tuuheuttaa sekä vahvistaa kulmakarvoja ja se, jos jokin, on aika positiivinen juttu ainakin minun harvoille kulmakarvoilleni!

   

   

  Vahvistava ripsiseerumi

  1 rkl risiiniöljyä
  0,5 rkl makeaa manteliöljyä
  0,5 tl arganöljyä
  0,5 tl E-vitamiinia
  pieni pullo
  ripsiharja
  (2 tippaa laventelin eteeristä öljyä
  2 tippaa setripuun eteeristä öljyä
  1 tippa rosmariinin eteeristä öljyä)

  Mittaa ja tiputtele öljyt pientä suppiloa apuna käyttäen pulloon, sulje korkki ja ravistele öljyt kunnolla sekaisin. Eteeriset öljyt, jotka ohjeessa mainitsin, antavat karvojen kasvulle lisäboostia, mutta seerumin voi hyvin tehdä ilman niitäkin.

  Jos käytät eteerisiä öljyjä, muista varoa seerumin joutumista silmiin! Sinne se ei missään nimessä kuulu ja itse en ole uskaltanut eteerisiä öljyjä seerumiin lisätä, sillä pelkään niiden joutuvan silmiin.

  Levitä seerumia puhtaalla ripsiharjalla puhtaisiin ripsiin ja kulmakarvoihin iltaisin. Minun pulloni oli aivan turhan liian suuri seerumin määrään nähden, mutta hyvin silläkin olen pärjännyt. Muista puhdistaa ripset aamulla ennen meikkaamista tai muuten ripsari ei pysy ripsissä vaan löydät sen ala- ja yläluomiltasi!

   

   

  Minä olen käyttänyt seerumia ripsilleni nyt pari viikkoa ja ripset ovat kasvaneet huimasti. Tosin tämä voi johtua pidennysten poiston jälkeen ihan ripsien luonnollisesta kasvusta, mutta aion käyttää seerumia jatkossakin. Alan myös käyttää sitä nyt ripsien lisäksi kulmakarvoilleni ja on hyvin mielenkiintoista nähdä, kuinka hyvin seerumi oikeasti toimii!

  Käytän seerumia niin, että laitan pullon suun tiukasti kämmenselkääni vasten ja käytän pullon ylösalaisin. Levitän seerumia sitten kämmenselältäni ripsiin ja näin sitä ei tule harjaan liian paljon. Kasviöljyt olen tilannut Limepopista  ja eteeriset öljyt ranskalaiselta Florihanan tislaamolta. Jos eteerisiä öljyjä haluaa tilata lähempää niin niitä saa kyllä myös esimerkiksi juuri Limepopista.

   

  -R

   

  Kommentit (2)

  Hilsen fra Oslo
  1/2 | 

  Moikka, kuullostaa hyvæltæ! Onko sulla ollut jotain ærsyyntymistæ silmissæ? Ajattelin kokeilla reseptiæ myøhemmin, kuten aiemmin kerroin kæytin IGlow merkkistæ seerumia joka oli tosi tehokasta...ups, ja kallista. Maksoi noin tuhat kruunua🤔😟. Todella ihanaa vkloppua sulle sinne Kumpulaan, en oikein tiedæ ettæ missæ pæin Suomea olet, mutta kuullostaa mukavalta paikalta. Sorry vaan kirjaimet ipad ei suostu suomen aakkosiin 🤔, teen varmaan jotain væærin!

  Riika V.
  Liittynyt15.9.2017

  Moi! Ei minulla ole ollut silmissä ärsyyntymistä, mutta tosiaan en halunnut laittaa eteerisiä öljyjä seerumiin, ettei tulekaan mitään. :) Kokeile ihmeessä tehdä seerumia ja käyttää sitä jonkin aikaa niin huomaat, että toimiiko se! Se sinun ostamasi seerumi kuulosti hurjan hyvältä, mutta ymmärrän kyllä, että ei tee mieli ostaa sitä kun on niin kovin kallista!

  Kumpula, jossa me asumme, on Tampereella, mutta Helsingissä on myös omansa. Olemme viihtyneet täällä tosi hyvin, sillä tämä on tosi rauhallista aluetta. Lapsille aivan ihanaa. :)

  Ja, ei haittaa kirjaimet! Saa hyvin kyllä selvää. :) Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  -R / Koti Kumpulassa

  Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Seuraa 

   

  Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

  Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

  Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

  Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

  Tervetuloa seuraamaan!

  Facebook

  Instagram

  Bloglovin

   

  Yhteydenotot:
  koti.kumpulassa@gmail.com

   


  Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

   

  Blogiarkisto

  2019
  2018
  2017

  Kategoriat