Kirjoitukset avainsanalla Waku Organics

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Valitsin latvialaiselta Kivvi Cosmetics:lta  vartalon sekä kasvojen ihonhoitotuotteita testiin ja tuotteita valitessani huomioni varastivat hurmaavat marmeladit. Marmeladeja oli useita eri vaihtoehtoja niin huulille kuin vartalollekin, mutta minä ihastuin mustikkaiseen huulimardeladiin sekä appelsiinin ja vaniljan tuoksuiseen vartalomarmeladiin.

Marmeladit, kuten muutkin Kivvin tuotteet, ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sisältävät laadukkaita kasviöljyjä sekä erilaisia ihania uutteita. Ne hoitavat, hellivät ja suojaavat huulia sekä vartalon ihoa tehokkaasti ja tuoksuvat muuten aivan syötävän hyvälle molemmat!

 

 

Huulilleni valitsin Bilberry Lip Marmalade* -huulimarmeladin, joka hoitaa, suojaa ja kosteuttaa hyvin tehokkaasti herkkiä huuliani. Tuote* sisältää hoitavia luomuöljyjä ja -uutteita sekä huulia kosteuttavia ja pehmentäviä luomusheavoita sekä arganöljyä. Lisäksi huulimarmeladin* sisältämä kookosöljy kosteuttaa ja vähentää juonteita.

Huulimarmeladi* tuoksuu aivan ihanalle ja siinä on huulille aivan erinomainen koostumus, joka on muuten uusittu ihan vasta. Marmeladia* on helppo levittää puhtailla sormilla ja se tuo huulille todella hoidetun tunteen, joka säilyy pitkään. Huulet jäävät ihanan kiiltäviksi ja tuoksuviksi. Meillä tyttö ihastui huulimarmeladiin* niin, että nappasi sen itselleen. Täytynee tilata itselleni uusi!

 

 

Orange & Vanilla Body Marmalade*  hoitaa ihoa syvältä ja kosteuttaa sitä hyvin intensiivisesti. Se sisältää ihoa rauhoittavan ja siloittavan sekoituksen kasviöljyjä sekä sheavoita ja ihania pohjoisen marjoista saatuja uutteita. Vartalomarmeladi* sopii mainiosti päivittäiseen käyttöön, mutta minun tulee käytettyä sitä aina silloin kuin iho tuntuu erityisen kuivalta. Tai siis meidän tulee!

Vartalomarmeladi* tuoksuu raikkaan appelsiinin ja makean vaniljan sekoitukselta. Se on koostumukseltaan erittäin tuhtia ja kyseessä onkin siis erittäin riittoisa tuote! Marmeladi* jättää iholle melko rasvaisen tunteen, josta minä kyllä pidän paljon eikä se haittaa minua lainkaan, sillä yleensä iltaisin ihollani sitä käytän. Mutta tämä on hyvä tietää, sillä kaikki eivät siitä tykkää.

 

 

Nämä marmeladit* todellakin hellivät huulia sekä ihoa ja ovat varsinaista hemmottelua iholle. Tuoksut ovat mitä herkullisimpia eivätkä ihoa hoitavat ominaisuudetkaan kalpene tuoksujen rinnalla. Huulimarmeladi* nousi meillä heti jokapäiväiseen käyttöön ja vartalomarmeladia* levitellään iholle aina kun jonkun meistä ihoa kiristelee.

Marmeladit* hoitavat, hellivät ja ravitsevat ihoa erittäin tehokkaasti ja voin vilpittömästi suositella niitä oikeastaan jokaiselle. Ihan äkkiseltään en keksi, kenelle ne eivät sopisi! Toki, jos sinulla on allergioita tai yliherkkyyksiä niin se on asia erikseen, mutta muuten pystyn kyllä suosittelemaan niitä ihan ehdottomasti. Tuotteita pystyy ihastelemaan ja tilailemaan ainakin täältä Waku Organicsilta.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Onko latvialainen Kivvi Cosmetics  sinulle jo tuttu? Jos ei, niin kannattaa ehdottomasti tutustua merkin sertifioituihin ja vegaanisiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, jotka ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen luonnosta. Latvialaisten metsien yrtit ja kasvit ovat toimineet tuhansia vuosia kansanlääkkeinä sekä ihonhoidon tehoaineina ja niin ne toimivat nykyäänkin.

Kivvi Cosmetics on minulle jo entuudestaan tuttu ja siitä syystä halusin ehdottomasti lähteä mukaan tähän yhteistyöhön. Minulla on ollut aiemmin muutamat Kivvin tuotteet käytössäni ja olen tykännyt niistä kovasti. Erittäin innoissani ja suurella mielenkiinnolla valitsin minulle sopivia tuotteita Waku Organics:n  valikoimasta testiin ja ilahduin suuresti kun paketti Kivvin tehtaalta saapui.

 

 

Kivvi Cosmetics:n ihonhoitotuotteissa yhdistyvät tieteen voimin niin latvialaiset kuin eksoottisemmatkin ainekset. Lopputuloksena on laadukkaita ja sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka hoitavat, ravitsevat ja hellivät ihoa. Käsintehdyt kasvojen sekä vartalon ihonhoitotuotteet takaavat eri ihotyypeille täydelliset tuotteet vuodenajasta riippumatta.

Kivvin tuotteet ovat puhtaita ja pakkauksetkin on tehty kierrätys sekä ekologisuus mielessä pitäen. Minun silmääni jopa Kivvin pahvipakkaukset ovat aivan ihania - samoin kuin pakkauksien sisällä olevat purkit ja putkilotkin. Myös lasi- ja metallipurkit miellyttävät silmääni paljon ja minusta pakettien kuvitus on aivan ihana!

 

 

Valitsin omalle iholleni testiin seuraavat tuotteet:

  • Skin Renewals Pigmentation Spot Reducing Facial Serum*
  • All Day and Night Cream*
  • Pyrus Cydonia Linea 24 h Intensive Moisturizing Gel*
  • Orange and Vanilla Body Marmalade*
  • Bilberry Lip Marmalade*

Tuotteet vaikuttavat aivan ihanilta eikä Kivvi tunnu pettäneen tälläkään kertaa! Tuotteet tuoksuvat todella herkullisille ja levittyvät iholle täydellisesti. Iho jää sekä vartalolla että kasvoilla todella ravitun sekä hoidetun tuntuiseksi ja Kivvi on luonnonkosmetiikkaa parhaimmillan! Laadukasta ja puhdasta. Kivvin tuotteita voit muuten selailla ja tilata täältä, suomalaiselta Waku Organicsilta.

Palailen toki vielä enemmän jokaiseen tuotteeseen, mutta halusin tuoda Kivvi Cosmetics:n merkkinä ja brändinä esille. Se ei välttämättä ole kovinkaan tuttu vielä täällä Suomessa, mutta toivottavasti se tulisi tutuksi, sillä minä ainakin olen aivan ihastunut heidän tuotteisiinsa ja voin suositella vilpittömästi tutustumaan heidän valikoimaansa.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram