Kirjoitukset avainsanalla miehen ihonhoito

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Nyt seuraa mielenkiintoinen blogipostaus koskien miesten luonnonkosmetiikkatuotetta Weledalta. Meillä mies ei juurikaan ihonhoitotuotteita käyttele, mutta kosteutusta hänenkin kasvonsa kaipaavat välillä. Sain valita Weledalta tuotteita testiin ja valitsin yhden tuotteen myös miehellekin ja oletan, että hän antaa meille suoran palautteen kokemuksistaan.

Tuotteen nimi on Weleda Moisture Cream for Men  ja kyseessä on kevyt sekä nopeasti imeytyvä voide kasvoille. Se kosteuttaa ihoa tehden sen pehmeäksi. Malvauute rauhoittaa ja vahvistaa ihoa, seesamiöljy sekä jojobaöljy kosteuttavat ja suojaavat ihoa kuivumiselta. Tarkkaan valitut eteeriset öljyt antavat voiteelle raikkaan tuoksun.

 

 

Itse testasin voidetta hieman kämmenselälle ja tuotteen koostumus vaikutti ihanan kevyeltä ja helposti levittyvältä sekä nopeasti imeytyvältä. Se tuntuu hyvin kosteuttavalta sekä ravitsevalta ja tuoksuu melko voimakkaalta, mutta tuoksu on mielestäni ihanan raikas.

Tykkään myös kovasti näistä Weledan metallituubeista, jotka ovat minusta ihanan persoonallisia. Weledan tuotteet tunnistaa helposti Weledan tuotteiksi ja kuten aiemminkin olen kirjoittanut, Weledalla on minun silmissäni hyvä maine ja luotan heidän tuotteisiinsa kovasti. Voin olla varma, että ne on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa.

 

 

Miehen arvio Weledan Moisture Cream for Men -kasvovoiteesta:

  • erinomainen koostumus
  • levittyy hyvin
  • imeytyy nopeasti
  • ei jätä ihoa rasvaiseksi
  • ei ärsytä ihoa
  • ei kirvele
  • tuoksuu paremmalle kuin miesten tuotteet yleensä.

 

 

Ilmeisen hyvä voide kyseessä siis jopa miehen mielestä. Mies totesi, että voide toimii hyvin ja on erittäin hyvän tutntuinen kasvoilla, mutta hän ei vain meinaa muistaa käyttää sitä. Itse en ymmärrä yhtään, että joku ei muista kosteuttaa kasvojaan! Toki sillä, että meikkaan ja puhdistan ihoani päivittäin on suuri merkitys siinä, että ihoni todella tarvitsee kosteutusta.

Mies on voidetta käyttänyt epäsäännöllisesti nyt kuukauden päivät, joten uskallan ehkä suositella voidetta muillekin miehille! Tässä siis hyvä ja toimiva tuote, jos mies on kasvovoidetta vailla tai sitten ihan vain lahjaksi vaikkapa. Weledan tuotteita myyvät ainakin Sokos, Stockmann  ja myös osa apteekeista.

 

-R

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram