Kirjoitukset avainsanalla pyyhkeet

 

Oletko kuullut hamam-pyyhkeistä? Minä en ollut vielä kovinkaan kauan aikaa sitten, mutta nyt olisin aivan valmis vaihtamaan meidän kaikki pyyhkeet niihin. Hamam-pyyhkeet ovat alkuperältään turkkilaisia, mutta nykyään niitä näkee myynnissä jopa täällä meilläkin. Ja onneksi näkeekin, sen verran mahtavista tuotteista on kyse.

Eikä ole ihme, että hamam-pyyhkeet ovat niin suosittuja, sillä ne ovat uskomattoman kevyitä ja vievät todella vähän kaappitilaa. Ne ovat aivan ihanan pehmeitä ja minusta ne ovat todella tyylikkään näköisiäkin. Hamam-pyyhkeet kuivuvat nopeasti ja ne ovat ihanan isokokoisia, joten ei tule sellaista tunnetta, että kuivaisi itseään vauvan harsoon.

 

 

Minä sain ensimmäiset hamam-pyyhkeeni heinäkuussa syntymäpäivälahjaksi mieheltä ja lapsilta ja niistä tuli heti suosikkipyyhkeitäni. Sain kaksi kylpypyyhettä, joita käytämme suihkussa ja kaksi käsipyyhettä, joita olen käyttänyt keittiössä. Minä tykkään väreistä, joten ihanaa, että sain lahjaksi värikkäitä pyyhkeitä kotia piristämään!

Pyyhkeet ovat todella kevyitä ja ohuita, mutta imevät itseensä vettä uskomattoman hyvin. Ne myös kuivuvat yhdessä hujauksessa ja kuten jo kirjoitinkin, ne vievät paljon vähemmän kaappitilaa kuin perinteiset froteepyyhkeet. Pitkähiuksisena voin myös todeta, että hamam-pyyhkeen saa superhelposti kiedottua hiuksiin turbaaniksi ja se pysyy päässä paremmin kuin froteepyyhkeestä tehty.

 

 

Omat pyyhkeeni ovat Lina  -merkkisiä ja ne on valmistettu Turkissa tarkoin valikoiduissa pienissä perheyrityksissä. Lina-tuotteiden myymälä löytyy Tampereelta osoitteesta Aleksanterinkatu 28, mutta myös verkkokaupasta voi tilata tuotteita ja nettisivuilta voi lukea enemmän Linan tarinasta.

Olen tosiaan täysin hurmaantunut näistä ihanista, värikkäistä, ilmavan pehmeistä ja imukykyisistä hamam-pyyhkeistä. Kuten kerroin, voisin helposti käyttää vain näitä enkä jäisi kaipaamaan froteepyyhkeitä ollenkaan. Jos värikkyys ei ole sinun juttusi, Linan valikoimista löytyy myös neutraalin värisiä hamam-pyyhkeitä!

 

-R

 

Kommentit (6)

Vierailija
2/6 | 

Meillä on näitä ollut nyt parisen vuotta, alunperin ajatus hankkimisesta lähti siitä kun kuuden henkilön matkalle olisi pitänyt pakata laukullinen froteepyyhkeitä, päätin, etten kyllä kanna yhtä laukkua sen takia, että saadaan rantapyyhkeet mukaan. Ja onneksinhaettiin silloin Lina-pyyhekaupasta näitä, koska matkakohteessa ei tosiaankaan olis kostueden takia takuulla edes paksut froteepyyhkeet kuivuneet ikinä! Sen jälkeen olemme hakeneet näitä toisenkin erän, kaikilla on kaksi pyyhettä käytössä ja olen hävittänyt ison erän froteepyyhkeitä, en enää IKINÄ osta froteepyyhkeitä, nämä on niin paljon parempia!!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram