Kirjoitukset avainsanalla takkujen selvittäjä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Valitsin Evolvelta  testiin Nourishing Hair Elixir  hiusseerumin enkä osannut arvatakaan kuinka se tulisi pelastamaan yhden takkutukan saksilta. Kyseessä on siis kosteuttava hiusseerumi, mutta voin vakuuttaa, että sillä saa myös takkutukan selvitettyä. Hiusseerumi on 100 % luonnollinen sekä silikoniton ja se jättää hiukset todella pehmeiksi, kevyiksi sekä kosteutetuiksi.

Kosteuttava hiusseerumi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja auttavat hiuksia saamaan takaisin menetetyn kosteuden. Seerumi vähentää hiusten sähköisyyttä sekä tuo hiuksiin upeaa kirkkautta ja kiiltoa.

Marokkolainen luomuarganöljy, luomubaobaböljy ja tahiti monoi auttavat hallitsemaan hiusten karkeutta sekä kesyttämään lennokkaat hiukset. Öljyä ei tarvitse levittää kosteisiin hiuksiin montaa tippaa, joten tuote on myös todella riittoisa! Evolven tuotteet ovat englantilaista käsityönä valmistettua luonnonkosmetiikkaa ja olen testaillut muitakin heidän tuotteitaan ja tykännyt kovasti.

 

 

Meillä kosteuttava hiusseerumi tehosi kuin unelma kaksivuotiaan takkutukkaan! Olimme jo leikkaamassa jättitakkua pois, mutta onneksi keksin kokeilla seerumia. Levitin ja kevyesti hieroin seerumia takkuun ja annoin vaikuttaa hetken. Sitten sain kuin sainkin harjattua takun auki niin, että pidin takkua hiusten tyvestä kiinni ja varovasti harjasin takkua auki.

Muutamassa minuutissa hiukset olivat taas takuttomat! Suosittelen siis todellakin.

 

-R

 

Kommentit (4)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moi! Ainakin House of Organic -verkkokauppa, Jolie, Ruohonjuuri ja Stockmann myyvät Evolven tuotteita. 😊

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram