Kirjoitukset avainsanalla greenbeauty

Kaupallinen yhteistyö

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuote saatu

 

Oletteko vielä säästyneet jyllääviltä flunssapöpöiltä? Meillä on täällä nyt ollut kauden ensimmäistä flunssaa liikkeellä ja sainpahan sitten testattua jo aiemmin testattavaksi valitsemani Flow Cosmetics Hoitosalvan*. Ja sanotaan nyt heti, että sehän muuten toimii ihan oikeasti!

Hoitosalva* on erittäin vahva, mehiläisvahapohjainen, hoitosalva yskän lievitykseen ja tukkoisuutta helpottamaan. On salvalla muitakin käyttötarkoituksia, sillä sitä voi käyttää huuliherpekseen, haavoihin, huulivoiteeksi, hyönteisten puremiin sekä kipeytyneille lihaksille. Huulivoiteeksi en sitä ehkä käyttäisi, mutta muut käyttötarkoitukset kuulostavat varteenotettavilta.

 

 

Me olemme Flow:n Hoitosalvaa* käyttäneet flunssan hoitoon. Olemme levittäneet sitä keuhkoputkien ja keuhkojen alueelle sekä rintakehään että selkään. Meillä on siis lapset ja minä itse olleet yskäisiä sekä tukkoisia, joten täällä on nyt neljä testihenkilöä, joiden yskää salva on todellakin helpottanut!

Olen itse levittänyt hoitosalvaa* myös nenänpieliin ja poskionteloiden päälle. Salva* on todellakin helpottanut tukkoista oloa ja auttanut henkeä kulkemaan vapaammin. Lapsille en ole uskaltanut kasvoille salvaa* käyttää, sillä he voisivat vahingoissa hieroa sitä silmiinsä.

 

 

Hoitosalva* sisältää mehiläisvahaa, seesamiöljyä, rosmariini-antioksidanttia sekä eteerisistä öljyistä teepuuta, eukalyptusta, laventelia ja santelipuuta. Voin todella lämpimästi suositella sitä oloa helpottamaan varsinkin nyt flunssapöpöjen jyllätessä! Ihan mahtava tuote* on kyseessä ja tosiaan flunssan oireita se helpottaa hyvinkin tehokkaasti.

Siinäpä siis vinkki flunssaoloa helpottamaan! Flow Cosmetics on muuten täysin kotimainen ja erittäin laadukas luonnnonkosmetiikkavalmistaja, jonka tuotteisiin todellakin kannattaa tutustua.

Pysykää terveinä!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaupallinen yhteistyö

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Olen jo pitkään halunnut kokeilla shampoopalaa hiusten pesuun. Se on kuitenkin jäänyt testaamatta, sillä olen lukenut, että shampoopala jättää hiukset usein tahmaisiksi. Nyt kuitenkin päätin antaa palalle mahdollisuuden ja valitsin hiuksilleni sopivan shampoopalan* testiin.

Shampoopalan* kaveriksi valitsin hiushuuhteen*, jonka kerrotaan poistavan tahmaisuutta hiuksista ja tietenkin hoitavan hiuksia myös. Tämä tahmaisuusasia oli tosiaan se, joka huolestutti minua eniten, eikä suotta. Jopa shampoopalan* paketissa luki, että niin saattaa käydä. Paketissa luki myös, että ajan kanssa tahmaisuus häviää.

 

 

Valitsemani shampoopala* on kotimaisen Flow Cosmeticsin Organic Shampoo Bar Brunette*. Toisin sanoen Luomu Shampoopala Brunette*, joka on tarkitettu tummille ja ruskeille hiuksille. Se ei kuitenkaan värjää hiuksia vaikka sisältääkin indigoa ja mustaa teetä, mutta sopii myös värjätyille hiuksille.

Rosmariiniä sisältävä shampoopala* hoitaa, antaa kiiltoa ja syventää hiusten väriä. Se antaa hiuksille ryhtiä ja jättää ne ilmaviksi sekä kiiltäviksi. Brunette Shampoopala* sopii parhaiten kuiville, käsitellyille ja normaaleille hiuksille ja se on tehty luomulaatuisista kasviöljyistä, yrteistä ja eteerisistä öljyistä.

 

 

Shampoopala* ei sisällä mineraaliöljyjä, säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Se on saippuapohjainen ja täysin ekologinen eikä shampoopalasta* jää loppuun käytettynä muovipakkausta jätteeksi. Shampoopalat eivät myöskään sisällä synteettisiä tensidejä, kuten SLS (Sodium Lauryl Sulfate) tai SLES (Sodium Laureth Sulfate). Pala* on myös täysin biohajoava.

Koska shampoopala* pohjautuu saippuaan eikä sisällä edellä mainittuja tensidejä, on se mieto ja hellävarainen hiuspohjalle. Hiukset jäävät shampoopalalla* pesun jälkeen erittäin ilmaviksi ja kuohkeiksi sekä helposti muotoiltaviksi. Kunhan ensin päästään tahmavaiheesta ohi.

 

 

Itselläni tahmavaihe kesti kahdeksan pesua. Hiukset siis jäivät shampoopalalla* pesun jälkeen todella tahmaisiksi ja klähmäisiksi. En voinut kuvitellakaan pitäväni hiuksiani auki, sillä ne näyttivät siltä, ettei niitä olisi pesty moneen kuukauteen. Ne olivat kauttaaltaan todella rasvaisen näköiset.

Paketin kyljessäkin luki, että tahmaisuus häviää noin kymmenessä pesussa, joten siitä syystä en heittänyt palaa* heti kiertoon vaan sitkeästi jatkoin sen käyttöä. Sitten tosiaan kahdeksannen pesukerran jälkeen hiukset olivat yhtäkkiä putipuhtaat, ilmavat, kuohkeat ja mahtavan paksun tuntoiset.

 

 

Shampoopalalla* vaahdotetaan hiukset kauttaaltaan lämpimän veden kanssa, huuhdellaan hieman ja vaahdotetaan uusiksi. Sitten hiukset huuhdellaan huolellisesti kauttaaltaan. Tämän jälkeen voi tuntea kuinka tahmaiseksi hiukset jäävät, mutta shampoopalaa* valitessani otin testiin myös Flow:n Kanerva Hiushuuhteen (Heather Herbal Hair Rinse)*.

Hiushuuhde* hoitaa hiuspohjaa ja antaa hiuksille kiiltoa, pehmeyttä sekä selvittää niitä. Hiushuuhde* myös pidentää hiusvärin kestoa ja sopii erinomaisesti karheille, kuiville ja rasittuneille hiuksille sekä herkälle tai hilseilevälle hiuspohjalle. Hiushuuhde* irroittaa saippuan hiuksista ja palauttaa hiuspohjan sekä hiusten luonnollisen pH:n. 

 

 

Hiushuuhde* on tiiviste, joten se täytyy laimentaa ennen käyttöä. Tuubia ravistetaan huolellisesti ja huuhdetta* lorautetaan 10 ml pulloon tai kuppiin. Sekaan lisätään 2 dl lämmintä vettä ja hiukset kuivataan pyyhekuiviksi. Laimennettu hiushuuhde* kaadetaan jokapuolelle hiuksia latvoja unohtamatta ja hiukset joko huuhdellan tai jätetään huuhde* hiuksiin.

Itse olen huuhdellut hiukset vedellä vielä huuhteen* käytön jälkeen, mutta sen voi myös jättää viimeiseksi huuhteluvedeksi. Täytyy ehkä joku kerta kokeilla, että miltä hiushuude* tuntuisi, jos sen jättäisikin hiuksiin. Tuubi* tuntui aluksi jotenkin kömpelöltä, sillä huuhdetta* turskahtaa melko voimalla ulos, mutta nyt olen siihen jo aikalailla tottunut.

Hiushuuhdetuubi* on täysin kierrätettävä ja soveltuu energiahyötykäyttöön.

 

 

Flow Cosmetics on kotimainen laadukasta luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys. Reseptit kehitetään ja tuotteet myös valmistetaan Suomessa, Hyvinkäällä. Tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä, joten voidaan varmistua siitä, että ne ovat aina tuoreita ja varastokierto pysyy lyhyenä.

Selailin Flow:n sivuja ja ihastuin! Kannattaa käydä katselemassa ja lukemassa.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Viimeisin testiin valitsemani tuote on Weleda Birch Cellulite Oil*.  Tai itseasiassa se oli ensimmäinen valitsemani tuote, mutta esittelen sen nyt viimeisenä, sillä se on vaatinut kaikista pisimmän testijakson. Öljy* tukee ihon luonnollista tasapainoa varsinkin, jos iholla on taipuvaisuutta selluliittiin.

Selluliittiöljyn* sisältämät kasviperäisten vaikuttavien aineiden yhdistelmä ehkäisee selluliittia ja parantaa ihon tasaisuutta, jos sitä käytetään säännöllisesti. Koivunlehtien, rosmariinin ja rautamyrtin uutteet tukevat tehokkaasti ihon nestekiertoa ja edistävät ihon joustavuutta sekä tasaisuutta ja antavat selluliitille kyytiä.

 

 

Aprikoosinkiviöljy, jojobaöljy sekä vehnänalkioöljy kiihdyttävät ihon luonnollista uusiutumista ja eteeriset öljyt tukevat tätä vaikutusta. Weledan Selluliittiöljyllä* on saatu tutkimuksissa huimia tuloksia aikaan kun sitä käytetty säännöllisesti. Kliinisen arvioinnin perusteella luokiteltu selluliitin määrä laski huimasti sekä reisien ympärysmitasta lähti myös useita senttejä.

Öljyä* hierotaan suihkun jälkeen vielä kostealle iholle, jolloin se levittyy tasaisesti ja imeytyy ihoon hyvin. Ihosta ei jää kovinkaan rasvaisen tuntuinen ja minä tykkään öljyn* pirteästä tuoksusta. Minulla itselläni ei kovinkaan paljon selluliittiä ole, mutta säännöllisen käytön jälkeen olen huomannut ihoni napakoituneen ja tasoittuneen kiitettävästi.

Minun on tullut käytettyä öljyä* ihon suolakuorinnan jälkeen kostealle iholle ja minusta se on tehostanut mukavasti nesteiden kiertoa. Kuona-aineet saavat tehokkaasti kyytiä ja tosiaan iho on tasoittunut. Öljyä* voi käyttää myös yhdessä hierontaharjan kanssa, jolloin vaikutus tehostuu.

 

 

Selluliittiöljyä* käytetään kaksi kertaa päivässä ensimmäisen neljän viikon ajan, jonka jälkeen käyttöä jatketaan kerran päivässä tuloksen ylläpitämiseksi. Tietenkään mikään yksittäinen tuote ei pysty ihmeisiin, vaan, jos haluaa selluliitista kunnolla eroon, täytyy noudattaa myös terveellistä ruokavaliota ja liikkua säännöllisesti.

Weledan Birch Cellulite Oil* on kuitenkin erittäin hyvä täsmätuote tehostamaan ongelma-alueiden ihonhoitoa ja itse käytän sitä vatsalle, reisille ja pakaroille. Oma ihoni on selkeästi tasoittunut ja öljy* tuoksuu sekä tuntuu iholla aivan ihanalta. Weledan tuotteita myyvät ainakin Sokos, Stockmann, Kicks, valikoidut verkkokaupat, ekokaupat ja apteekit kautta maan.

Weledan sivuilta löytyy tietoa Selluliittiöljystä* ja muistakin Weledan tuotteista lisää.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Nyt seuraa mielenkiintoinen blogipostaus koskien miesten luonnonkosmetiikkatuotetta Weledalta. Meillä mies ei juurikaan ihonhoitotuotteita käyttele, mutta kosteutusta hänenkin kasvonsa kaipaavat välillä. Sain valita Weledalta tuotteita testiin ja valitsin yhden tuotteen myös miehellekin ja oletan, että hän antaa meille suoran palautteen kokemuksistaan.

Tuotteen nimi on Weleda Moisture Cream for Men  ja kyseessä on kevyt sekä nopeasti imeytyvä voide kasvoille. Se kosteuttaa ihoa tehden sen pehmeäksi. Malvauute rauhoittaa ja vahvistaa ihoa, seesamiöljy sekä jojobaöljy kosteuttavat ja suojaavat ihoa kuivumiselta. Tarkkaan valitut eteeriset öljyt antavat voiteelle raikkaan tuoksun.

 

 

Itse testasin voidetta hieman kämmenselälle ja tuotteen koostumus vaikutti ihanan kevyeltä ja helposti levittyvältä sekä nopeasti imeytyvältä. Se tuntuu hyvin kosteuttavalta sekä ravitsevalta ja tuoksuu melko voimakkaalta, mutta tuoksu on mielestäni ihanan raikas.

Tykkään myös kovasti näistä Weledan metallituubeista, jotka ovat minusta ihanan persoonallisia. Weledan tuotteet tunnistaa helposti Weledan tuotteiksi ja kuten aiemminkin olen kirjoittanut, Weledalla on minun silmissäni hyvä maine ja luotan heidän tuotteisiinsa kovasti. Voin olla varma, että ne on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa.

 

 

Miehen arvio Weledan Moisture Cream for Men -kasvovoiteesta:

  • erinomainen koostumus
  • levittyy hyvin
  • imeytyy nopeasti
  • ei jätä ihoa rasvaiseksi
  • ei ärsytä ihoa
  • ei kirvele
  • tuoksuu paremmalle kuin miesten tuotteet yleensä.

 

 

Ilmeisen hyvä voide kyseessä siis jopa miehen mielestä. Mies totesi, että voide toimii hyvin ja on erittäin hyvän tutntuinen kasvoilla, mutta hän ei vain meinaa muistaa käyttää sitä. Itse en ymmärrä yhtään, että joku ei muista kosteuttaa kasvojaan! Toki sillä, että meikkaan ja puhdistan ihoani päivittäin on suuri merkitys siinä, että ihoni todella tarvitsee kosteutusta.

Mies on voidetta käyttänyt epäsäännöllisesti nyt kuukauden päivät, joten uskallan ehkä suositella voidetta muillekin miehille! Tässä siis hyvä ja toimiva tuote, jos mies on kasvovoidetta vailla tai sitten ihan vain lahjaksi vaikkapa. Weledan tuotteita myyvät ainakin Sokos, Stockmann  ja myös osa apteekeista.

 

-R

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram