Kirjoitukset avainsanalla aurinkosuojasuihke

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Tulihan ne helteet takaisin ja päästiin nauttimaan kunnolla lämmöstä sekä ihanasta auringosta! Me olimme lasten toiveesta mökillä pari yötä ja meidän tuli oltua ulkona auringossa oikeastaan koko ajan. Aurinkoa tosiaan riitti, joten pääsin vihdoinkin testaamaan oikein kunnolla Atopikin  valikoimasta testiin valitsemani aurinkosuojasuihkeen*.

Atopik SPF 30 Spray*  sisältää suojakertoimen 30, joten käytin sitä itselläni ja lapsille levittelin suojakertoimen 50 sisältämää tuotetta. Minulle tämä suojakerroin 30 riitti paremmin kuin hyvin eikä iho päässyt yhtään punottamaan, mutta päivetystä nyt näyttää iholle kuitenkin tulleen. Minulle pieni päivitys sopii hyvin!

 

 

 

Atopik SPF 30 Spray*  hoitaa ja ravitsee ihoa sekä antaa luotettavan, korkean, aurinkosuojan. Luonnollinen ja ympäristöystävällinen aurinkosuojasuihke* sisältää ainoastaan fysikaalisia mineraaliaurinkosuoja-aineita. Se imeytyy nopeasti ihoon ja on todella helppo levittää eikä se myöskään sisällä nanopartikkeleita. 

Atopikin aurinkosuojasuihke* levittyy iholle aivan superhyvin! Minä olen levitellyt näitä luonnonkosmetiikan aurinkosuojatuotteita omalle sekä lasten ihoille paljon ja voin rehellisesti sanoa, että tämä on yksi parhaista. Tuote* levittyy todella pehmeästi ja helposti. Koostumus on nestemäinen, mutta ei kuitenkaan öljymäinen. Suihketta vaan täytyy muistaa laittaa tarpeeksi paljon, jotta se suojaa.

Atopik SPF 30 Spray* ei jätä iholle valkoista kalvoa niinkuin usein nämä fysikaalisen suojan tuotteet tekevät. Se imeytyy ihoon nopeasti, mutta jättää kuitenkin ihon kosteutetun tuntoiseksi. Minä tykkään yleensä käyttää öljymäisiä surinkosuojatuotteita, mutta tämä suihke* on sen verran hyvä koostumukseltaan, että taidan tästä eteenpäin hylätä öljyt. 

 

 

Minun ihoni on melko vaalea eikä se oikeastaan pala eikä sitten taas kyllä kovin paljoa rusketukaan. Silti on tärkeää muistaa suojata ihoa auringolta, sillä iho kuitenkin kärsii auringon haittavaikutuksista, vaikka ei näyttäisikään palamisen merkkejä. Minä siis rasvaan kesäpäivinä niin omaani kuin lastenkin ihoa kunnon aurinkosuojatuotteilla ja suosin fysikaalisen suojan antavia tuotteita.

Atopikin SPF 30 Spray* on tuote, jota voin todella lämpimästi suositella vaikka tuotteen* olen itse testavakseni valinnutkin. Se on suomalaista ja myös Suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa, jota myydään vain apteekeissa. Suihke* on myös vegaaninen ja gluteiiniton eikä sitä ole testattu eläinkokein. Voin todella lämpimästi suositella!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat