Kirjoitukset avainsanalla Evolve Organic Beauty

Tässä ovat minun tämänhetkiset lempituotteet hiusteni hoidossa. Shampoo, hoitoaine ja hiusseerumi.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Olen käyttänyt pitkään palashampoota ja itsetehtyä hiushuuhdetta, mutta nyt halusin kokeilla jotain uutta. Valitsin testiin Urtekramin Green Matcha -sarjan Deep Cleansing Shampoon* ja Urban Protection Hoitoaineen*, sillä minua viehätti tuotteiden sisällön lisäksi se, että pakkaukset ovat entistä vastuullisempia.

Ehdoton lempparini hiuksiin jätettävistä tuotteista on Evolve Organic Beautyn Kosteuttava Hiusseerumi*, jota olen käyttänyt jo kauan. Se on ihanan kevyt vaikka öljymäinen onkin, hoitaa hiuksia täydellisen hyvin ja selvittää esimerkiksi lasten takkutukat.

Oma hiuslaatuni on hyvin taipuisa ja minulla on erittäin paljon hiusta. Hiukseni eivät kuitenkaan ole karheat tai mitenkään erityisen paksut, mutta eivät kuitenkaan ihan ohuetkaan. Hiustenhoitotuotteet eivät saa latistaa hiuksiani, mutta niiden täytyy kuitenkin olla hoitavia ja hiusta vahvistavia. 

 

 

Hiustenhoidon lempituotteeni

Urtekramin Green Matcha -sarjan luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät vihreää matchaa sekä mikroleväuutetta. Niiden sisältämät antioksidantit suojaavat hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta, esimerkiksi vaikkapa saasteilta.

Japanilainen matcha saadaan tuotteisiin luomulaatuisena ja tuotteiden raikas tuoksu on peräisin matchan lisäksi yuzu-hedelmästä sekä punaisesta greipistä. Tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti ja ne ovat vegaanisia. Urtekramin tuotteita tai niissä käytettyjä raaka-aineita ei myöskään koskaan testata eläinkokein.

Green Matcha -sarjan shampoo* ja hoitoaine* ovat tosiaan muodostuneet yksiksi lemppareiksini Evolven hiusseerumin* rinnalle. Shampoo* ja hoitoaine* ovat sopivan kevyitä, mutta kuitenkin tarpeeksi hoitavia minun hiuksilleni. Tykkään myös Green Matcha -tuotteiden* tuoksusta paljon, vaikka aluksi pelkäsin, että ovatkohan ne liian yrttisen tuoksuisia. Hiusseeruminkin* tuoksu on ihana!

 

 

Urtekram Green Matcha Deep Cleansing Shampoo*

Urtekramin Green Matcha- sarjan shampoo* on syväpuhdistava shampoo kaikille hiustyypeille. Sen sisältämät vihreä matcha, mikroleväuute sekä hyaluronihappo hoitavat hiusta samalla kun shampoo* pesee hiukset syväpuhtaaksi. Shampoo* ei sisällä parabeeneja, silikoneja, synteettisiä öljyjä, synteettisiä hajuaineita eikä synteettisiä väriaineita.

Green Matcha Deep Cleansing Shampoo* vaahtoaa kosteissa hiuksessa hyvin pehmeästi ja todellakin pesee hiukset erittäin puhtaiksi. Omat hiukseni eivät kuitenkaan jää shampoon* jäljiltä takkuun, joten niihin on helppo levittää hoitoaine. Shampoon* tuoksu on ihanan raikas, mutta kuitenkin sen verran mieto, että hiukset eivät jää tuoksumaan mitenkään voimakkaasti.

Shampoopullon* koko on 250 ml ja sen hinta pyörii suunnilleen viiden euron tietämillä. Shampoo* siis todella on kohtuuhintainen, niin kuin Urtekramin muutkin tuotteet yleisesti ottaen ovat.

 

 

Urtekram Green Matcha Urban Protection Hoitoaine*

Green Matcha -sarjan Hoitoaine* sopii kaikille hiustyypeille. Se sisältää japanilaista vihreää matchaa, mikroleväuutetta, glyseriiniä ja hyaluronihappoa, jotka hoitavat sekä suojaavat hiuksia ympäristön epäpuhtauksilta. Myöskään hoitoaine* ei sisällä parabeeneja, silikoneja, synteettisiä öljyjä, synteettisiä hajuaineita eikä synteettisiä väriaineita.

Urban Protection Hoitoaine* on koostumukseltaan melko kevyt, mutta sen saa kuitenkin levitettyä hiuksiin hyvin. Hieron hoitoaineen* kosteisiin hiuksiin ja annan vaikuttaa pari minuuttia. Hoitoaine* ei jätä hiuksia lähmäisiksi tai raskaiksi vaan sileiksi, kevyiksi ja hoidetuiksi. Tuoksu on hoitoaineessakin* raikas, mutta ei kuitenkaan liian voimakas.

Kuten myös shampoolla*, hoitoaineellakin* tuubin hinta on viiden euron hujakoilla. Pakkauksen koko on tosin hieman pienempi kuin shampoolla*, sillä tuubi sisältää 180 ml hoitoainetta*.

 

 

Entistä vastuullisempia pakkauksia

Green Matcha -sarjan tuotteet on pakattu entistä vastuullisempiin, kasvipohjaisiin, pakkauksiin. Urtekram siirtyykin vuoden 2019 aikana kosmetiikkatuotteissaan uusiutuvasta, vastuullisesti hankitusta, sokeriruo’osta valmistettuihin pakkauksiin. Green Matcha on ensimmäinen linja, jossa hyödynnetään tätä vastuullisempaa pakkausinnovaatiota.

Vähitellen Urtekramin käyttämät muovipullot ja -tuubit tullaan valmistamaan uusiutuvasta, vastuullisesti hankitusta, sokeriruo’osta öljyn sijaan. Myös pumpuissa ja korkeissa siirrytään kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin heti, kun niissä voidaan taata riittävä laatu. Jokaisessa pakkauksessa on merkintä, jossa lukee kuinka paljon pakkauksen materiaalista on kasvipohjaista.

Urtekramin pakkauksissa käytetty sokeriruoko tulee Brasiliasta, joka onkin maailman suurin sokeriruo'on tuottaja. Viljelmät, joissa Urtekramin käyttämä sokeriruoko vastuullisesti viljellään, sijaitsevat kaukana Amazonin sademetsistä. Uskoisin, että kasvipohjainen pakkaus on parempi valinta ympäristölle ja se voidaan kierrättää normaalin muovijätteen mukaisesti.

Tosin en osaa sanoa, onko näillä kasvipohjaisilla pakkauksilla minkälainen kierrätysarvo. Lähinnä siis tarkoitan sitä, että saadaanko niitä käytettyä uusiksi vai menevätkö ne suoraan poltettavaksi?

 

 

Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir*

Evolven Kosteuttava Hiusseerumi* on ollut minun lempparini luonnonkosmetiikan hiuksiinjätettävistä tuotteista siitä saakka kun sitä ensimmäistä kertaa testasin. Se on täysin luonnollinen sekä silikoniton ja auttaa hiuksia pysymään terveinä, kosteutettuina tehden niistä helpommin käsiteltävät.

Marokkolainen luomuarganöljy sekoitettuna luomulaatuiseen baobaböljyyn ja Tahitin monoihin auttavat siloittamaan hiusta sekä poistamaan sähköisyyttä. Hiusseerumi* sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja kosteuttavat hiuksia tehokkaasti.

Hiusseerumia* riittää hiuksiin ihan muutama tippa. Itse käytän sitä kosteisiin hiuksiin suihkun jälkeen, mutta lapsilla saatan selvittää sen avulla takkuja kuivistakin huiksista. Se toimii kuin unelma ja monta kertaa olen välttynyt öljyn avulla takkujen leikkaamiselta. Seerumi* muuten tuoksuu aivan ihanalle! Ihan kuin karkille.

Evolven Kosteuttava Hiusseerumi* on pipettipullossa, jonka koko on 30 ml ja hinta parinkympin luokkaa. Hinta voi tuntua korkealta, mutta tuote* on aivan älyttömän riittoisa! Käytän sitä kerralla korkeintaan kolme pientä tippaa, joten pullolinen seerumia riittää vaikka kuinka kauan. 

 

 

Sellaiset ovat siis minun tämänhetkiset lempparini hiustenhoidon saralla. Kaikki luonnonkosmetiikkaa ja todella toimivia minun hiuksilleni. Kaikki tuotteethan eivät voi millään sopia kaikkien hiuksille, mutta kokeilemalla löytää ne omat lempparit!

 

-R

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuotteet saatu

 

Kirjoittelin aiemmin valinneeni testiin Evolvelta  ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Kasvojen ihonhoitoon valitsin ihotyypilleni sopivat tuotteet, joista haluan kirjoittaa, sillä olen ollut niihin todella tyytyväinen. Kaikki Evolve Organic Beauty  -tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa sekä lisäksi ne ovat vegaanisia eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla.

Evolven tuotteet tehdään käsityönä pienissä erissä Englannin Hertfordshiren kaupungissa ja jokaisessa purkissa lukee sen tekijän nimi. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus ja Evolven iho-, vartalo- ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista sekä superfoodeista.

 

 

Evolve Organic Beauty Fresh Face Facial Wash*  kasvojen puhdistusgeeli vaahtoaa kevyesti ja poistaa iholta meikin ja päivän aikana ihon pintaan kertyneen lian. Luonnolliset sokerit puhdistavat epäpuhtauksia ja luomulaatuisen papaijan entsyymit kuorivat ihoa kevyesti. Tuote on myös erittäin riittoisa ja minun on tullut käytettyä sitä aina iltaisin suihkussa.

Aloe vera antaa geelille miedon raikkaan tuoksun sekä kosteuttaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja antioksidanttirikas gojimarjauute suojaa ilmansaasteilta. Puhdistusgeeli sopii normaalille ja sekaiholle sekä rasvoittuville ihotyypeille. Se on sopinut minun sekaiholleni hyvin, mutta ei ole ollut liian tehokas kuitenkaan.

Evolve Organic Beauty Daily Defence Moisture Mist*  on kasvoille suihkutettava kasvovesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvovesi sisältää kaktusviikunauutetta, joka parantaa ihon kosteuspitoisuutta, rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä kiinteyttää ja suojaa ihoa parantaen sen kosteuspitoisuutta.

Afrikan moringan eli piparjuuripuun peptidit suojaavat ihosoluja epäpuhtauksilta ja puhdistavat ihoa. Hyaluronihappo kosteuttaa, silottaa ryppyjä ja tekee ihosta nuorekkaan näköisen sekä parantaa sen väriä. Kasvovedessä on ihanan raikas ja virkistävä appelisiininkukan sekä ruusuveden tuoksu ja se sopii kaikille ihotyypeille.

 

 

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Eye Complex*  silmänympärysseerumi sisältää tuberoosan kantasoluja, luomu kurkku-uutetta ja tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Eksoottinen tuberoosa auttaa vähentämään turvotusta ja tummuutta. Kurkku tunnetaan taas viilentävästä sekä kosteuttavasta vaikutuksestaan. Hyaluronihappo kosteuttaa ja sitoo kosteutta tehokkaasti.

Silmänympärysseerumissa on metallinen, ihanan viileä, roll-on -pää, jolla seerumi levitetään silmänympärysiholle. Muuten metallinen roll-on -pää on aivan ihana, mutta minulla se on välillä vähän huonosti ja seerumia on ollut hankala levittää silmänympäryksille.

Evolve Organic Rainforest Rescue Serum*  -seerumi on erityisesti epäpuhtaalle iholle sopiva tehotuote. Se sisältää eksoottisen sekoituksen acai-marjaa ja copaiba-öljyä, joilla on talineritystä tasapainottava sekä ihon tulehdusta vähentävä vaikutus. Pajunkuori on luonnollinen salisyylihapon lähde, joka kuorii ihon pintaa hellävaraisesti.

Tuotteet ovat sopineet iholleni hyvin ja minusta ne kaikki tuoksuvat aivan ihanille! Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja rakastan näiden Evolven tuotteiden muotoilua ihan jo pahvipakkauksista alkaen!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Valitsin Evolvelta  testiin Nourishing Hair Elixir  hiusseerumin enkä osannut arvatakaan kuinka se tulisi pelastamaan yhden takkutukan saksilta. Kyseessä on siis kosteuttava hiusseerumi, mutta voin vakuuttaa, että sillä saa myös takkutukan selvitettyä. Hiusseerumi on 100 % luonnollinen sekä silikoniton ja se jättää hiukset todella pehmeiksi, kevyiksi sekä kosteutetuiksi.

Kosteuttava hiusseerumi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja auttavat hiuksia saamaan takaisin menetetyn kosteuden. Seerumi vähentää hiusten sähköisyyttä sekä tuo hiuksiin upeaa kirkkautta ja kiiltoa.

Marokkolainen luomuarganöljy, luomubaobaböljy ja tahiti monoi auttavat hallitsemaan hiusten karkeutta sekä kesyttämään lennokkaat hiukset. Öljyä ei tarvitse levittää kosteisiin hiuksiin montaa tippaa, joten tuote on myös todella riittoisa! Evolven tuotteet ovat englantilaista käsityönä valmistettua luonnonkosmetiikkaa ja olen testaillut muitakin heidän tuotteitaan ja tykännyt kovasti.

 

 

Meillä kosteuttava hiusseerumi tehosi kuin unelma kaksivuotiaan takkutukkaan! Olimme jo leikkaamassa jättitakkua pois, mutta onneksi keksin kokeilla seerumia. Levitin ja kevyesti hieroin seerumia takkuun ja annoin vaikuttaa hetken. Sitten sain kuin sainkin harjattua takun auki niin, että pidin takkua hiusten tyvestä kiinni ja varovasti harjasin takkua auki.

Muutamassa minuutissa hiukset olivat taas takuttomat! Suosittelen siis todellakin.

 

-R

 

Kommentit (4)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moi! Ainakin House of Organic -verkkokauppa, Jolie, Ruohonjuuri ja Stockmann myyvät Evolven tuotteita. 😊

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuote saatu

 

Inhoan sukkahousuja enkä ikinä, ikinä, ikinä käytä sellaisia, jossei ole äärimmäinen pakkotilanne. Aika harvoin meillä sellaisia juhlia onkaan, että etiketti velvoittaisi sukkahousuja jalkaan kiskomaan, joten aikalailla vapaasti saan mennä ilman niitä ahdistavia sukkahousuja.

Yleensä levitän jaloille vain ihoöljyä ja joskus, jos sääret ovat oikein kalpeat, ennakoin tilannetta käyttämällä itseruskettavaa voidetta. Öljyä levitän säärille, jos pukeudun vaikkapa sortseihin tai hameeseen. Tykkään, että öljy jättää iholle mukavan kiillon ja viimeistelee kuivat sääreni.

Kerroin täällä valinneeni Evolve Organic Beauty  luonnonkosmetiikkasarjasta testiini kasan tuotteita. Evolven laajaa valikoimaa selaillessani, arvelin yhden tuotteen olevan minulle täydellinen juuri tähän säärien siloittamiseen ja sukkahousuista luistamiseen. Ja niinhän se on! Aivan mahtava tuote säärille ja miksei myös vaikkapa dekolteelle tai käsivärsillekin.

 

 

Tämä täydellisen kimaltava tuote on nimeltään Satin Leg Gloss  ja valmistaja siis on englantilainen Evolve Organic Beauty. Satin Leg Gloss on normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu kuivaöljy, joka jättää ihon hoidetuksi sekä satiinisen pehmeäksi ja sileäksi. Iholle jää kevyt kimallus ja ihon sävy tasoittuu heti.

Satin Leg Gloss sisältää kattauksen varsinaisia tehoaineita. Se sisältää luomulaatuista kamelian siemenöljyä, bisabololia sekä luomulaatuista risiiniöljyä, jotka antavat iholle silkinpehmeän kiillon ilman rasvaista tunnetta. Mica- ja titaanimineralit tuovat iholle juuri sopivasti kimallusta, joka säilyy iholla koko päivän.

Kameliaöljy hoitaa ihoa erittäin tehokkaasti ja se myös imeytyy ihoon nopeasti. Iho jää kimmoisaksi sekä hoidetun tuntuiseksi. Kameliaöljy sisältää runsaasti A-, B- ja E-vitamiinejä, jotka suojaavat ja ravitsevat ihoa. Bisabolol on uutettu kamomillasta, joka on tunnettu ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan ja se antaa iholle mican ja titaanin ohella hohtavaa kimallusta.

Satin Leg Gloss kuivaöljyn raaka-aineista 100 % on luonnollisia ja 96,6 % luomutuotettuja. Öljy on erittäin miellyttävä käyttää ja tuoksuu aivan ihanalle! Se on pakettu tyylikkäästi lasipulloon, jossa on pumppumekanismi ja etiketistä voi lukea, kuka öljyn on käsityönä valmistanut. Minun öljyni on tehnyt Freya.

 

 

Satin Leg Gloss jättää iholle aivan täydellisen hohteen ja sukkahousut voi heittää nurkkaan ihan suosioilla! Minun jalkojani koristavat mustelmat, luomet ja pintaverisuonet, mutta eipä niitä sukkahousutkaan riitä peittämään tai edes häivyttämään, joten todella mielelläni olen tätä Evolven kuivaöljyä säärilleni levitellyt.

Olen ollut todella tyytyväinen tuotteen iholle antamaan hillittyyn kimallukseen ja satiiniseen lopputulokseen. Tuote lunasti odotukseni kyllä aivan täysin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram