Kirjoitukset avainsanalla Atopik Finland

Kaupallinen yhteistyö

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuote saatu

 

Tilasin testiin koko perheelle jo hyvän aikaa sitten Atopikin Pesunesteen*. Pesuneste* on hyvin monikäyttöinen tuote, sillä se sopii sekä koko vartalon että hiusten pesuun. Se on hyvin hellävarainen ja hajusteeton, kotimainen sekä sertifioitu, apteekkien kautta myytävä luonnonkosmetiikkatuote.

Pesunesteen* miedot pesevät aineet puhdistavat ihon hellävaraisesti. Kaurauute sekä manteliöljy kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Raikas piparminttuöljy puolestaan hoitaa ja tuo tuotteeseen mietoa tuoksua, joka mielestäni on erittäin miellyttävä. Vaikka hajusteeton tuote kyseessä onkin, tuoksuu se silti melko voimakkaasti juuri piparmintun ansiosta.

 

 

Herkkäihoisten kotimainen apteekkikosmetiikkasarja

Pesuneste* on sopinut meidän herkkäihoisille hyvin ja itsekin olen sitä tykännyt käyttää. Pienet lapset tosin eivät mielestäni saippuaa iholleen kaipaa, mutta joskus kun haluavat, voivat tätä hyvillä mielin käyttää. Pesuneste* pesee ihon puhtaaksi ja vaahtoaa pehmeästi.

Atopik on suomalainen yritys, jonka sertioituja luonnonkosmetiikkatuotteita voi ostaa apteekeista. Ne ovat erittäin laadukkaita ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja, tehokkaita sekä turvallisia tuotteita. Tuotteet myös valmistetaan täällä koti-Suomessa, joten todellakin kotimainen  yritys on kyseessä!

Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on kehitelty suomalaiselle iholle ja se sisältää tuotteita kasvoille sekä vartalolle. Tuotteita löytyy erilaisille sekä eri-ikäisille ihotyypeille ja ihonhoitotuotteiden valikoimaan voikin tutustua Atopikin sivuilta.

 

 

Omat suosikkini Atopikin tuotteista ovat tämän pesunesteen* lisäksi Sensitive Hoitobalmi* ja Itseruskettava kasvovesi*. Kaikki ehdottomia luottotuoteitani* ja suosittelen erittäin lämpimästi tutustumaan näihin kotimaisiin, laadukkaisiin ihanuuksiin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Yksi Atopikilta  testattavaksi valitsemistani tuotteista oli Atopik Sensitive Hoitobalmi*. Balmi* hoitaa kuivia ihoalueita ja esimerkiksi kuivia huulia erittäin tehokkaasti. Meillä Hoitobalmi* on ollut käytössä koko perheellä kaikkiin pieniin ihottumiin, kuiviin kohtiin, kolhuihin, ruhjeisiin ja esimerkiksi paarmojen sekä hyttysten kutiseviin puremiin.

Atopikin Hoitobalmi* sisältää ravitsevaa kauraa sekä skvalaania ja on koostumukseltaan ihanan tuhtia, mutta kuitenkin todella helposti levittyvää. Vedettömän koostumuksensa ansiosta hoitobalmi* ei ole meillä ainakaan kirvellyt iholla ja on sopinut herkällekin iholle loistavasti.

 

 

Hoitobalmin* sisältämän kauraöljyn antioksidantit ja keramidit estävät ihoa kuivumasta, mangon siemenvoin antioksidantit sekä rasvahapot pehmentävät ja E-vitamiini suojaa sekä kosteuttaa ihoa. Balmin* tuoksu on luonnollista alkuperää ja tuote on vegaaninen sekä gluteiiniton ja sertifioitua, kotimaista, luonnonkosmetiikkaa, jota myydään apteekeissa.

Hoitobalmin* rasian uniikki ulkonäkö houkutteli minua kun valitsin tuotteita testiin ja kun asiaan tarkemmin perehdyin, kävi ilmi, että purkki todellakin on uniikki. Balmi* on pakattu Sulapacin  ainutlaatuiseen, täysin biohajoavaan ja muovittoman rasiaan. Tämä suomalaisinnovaatio valmistetaan puusta sekä luonnonperäisistä sidosaineista ja mielestäni se näyttää todella kiehtovalle.

 

 

Meillä Atopikin Hoitobalmi* on vessan tasolla esillä ja jatkuvassa käytössä. Sitä tosiaan sivellään kaikkiin kuiviin kohtiin ja kutiseviin hyönteisten puremiin. Pienet ruhjeet, kolhut sekä ihottumat hoidetaan sillä myös ja huulillekin sitä tulee käytettyä. Oikea monitoimituote siis! Täytyy vain muistaa aina käyttää puhtaita käsiä, jotta purkkiin ei pääse ylimääräistä likaa ja pöpöjä.

 

-R

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Meillä on atoopikkoja joka lähtöönja ajattelin, että joo, tuota kokeilen.

Mutta hämmästyin, kun ei ollut mitään vinkkiä mistä tuotetta voi ostaa tai tilata.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moikka! Tuossa minun tekstissäni ainakin lukee, että tuotteita myydään apteekeissa! 😊 Huomasithan sen?

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Tulihan ne helteet takaisin ja päästiin nauttimaan kunnolla lämmöstä sekä ihanasta auringosta! Me olimme lasten toiveesta mökillä pari yötä ja meidän tuli oltua ulkona auringossa oikeastaan koko ajan. Aurinkoa tosiaan riitti, joten pääsin vihdoinkin testaamaan oikein kunnolla Atopikin  valikoimasta testiin valitsemani aurinkosuojasuihkeen*.

Atopik SPF 30 Spray*  sisältää suojakertoimen 30, joten käytin sitä itselläni ja lapsille levittelin suojakertoimen 50 sisältämää tuotetta. Minulle tämä suojakerroin 30 riitti paremmin kuin hyvin eikä iho päässyt yhtään punottamaan, mutta päivetystä nyt näyttää iholle kuitenkin tulleen. Minulle pieni päivitys sopii hyvin!

 

 

 

Atopik SPF 30 Spray*  hoitaa ja ravitsee ihoa sekä antaa luotettavan, korkean, aurinkosuojan. Luonnollinen ja ympäristöystävällinen aurinkosuojasuihke* sisältää ainoastaan fysikaalisia mineraaliaurinkosuoja-aineita. Se imeytyy nopeasti ihoon ja on todella helppo levittää eikä se myöskään sisällä nanopartikkeleita. 

Atopikin aurinkosuojasuihke* levittyy iholle aivan superhyvin! Minä olen levitellyt näitä luonnonkosmetiikan aurinkosuojatuotteita omalle sekä lasten ihoille paljon ja voin rehellisesti sanoa, että tämä on yksi parhaista. Tuote* levittyy todella pehmeästi ja helposti. Koostumus on nestemäinen, mutta ei kuitenkaan öljymäinen. Suihketta vaan täytyy muistaa laittaa tarpeeksi paljon, jotta se suojaa.

Atopik SPF 30 Spray* ei jätä iholle valkoista kalvoa niinkuin usein nämä fysikaalisen suojan tuotteet tekevät. Se imeytyy ihoon nopeasti, mutta jättää kuitenkin ihon kosteutetun tuntoiseksi. Minä tykkään yleensä käyttää öljymäisiä surinkosuojatuotteita, mutta tämä suihke* on sen verran hyvä koostumukseltaan, että taidan tästä eteenpäin hylätä öljyt. 

 

 

Minun ihoni on melko vaalea eikä se oikeastaan pala eikä sitten taas kyllä kovin paljoa rusketukaan. Silti on tärkeää muistaa suojata ihoa auringolta, sillä iho kuitenkin kärsii auringon haittavaikutuksista, vaikka ei näyttäisikään palamisen merkkejä. Minä siis rasvaan kesäpäivinä niin omaani kuin lastenkin ihoa kunnon aurinkosuojatuotteilla ja suosin fysikaalisen suojan antavia tuotteita.

Atopikin SPF 30 Spray* on tuote, jota voin todella lämpimästi suositella vaikka tuotteen* olen itse testavakseni valinnutkin. Se on suomalaista ja myös Suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa, jota myydään vain apteekeissa. Suihke* on myös vegaaninen ja gluteiiniton eikä sitä ole testattu eläinkokein. Voin todella lämpimästi suositella!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ 
*) tuotteet saatu

 

Kerroin aiemmin (täällä) valinneeni testiin muutamat tuotteet* kotimaiselta AtopikiltaYksi niistä tuotteista on Itseruskettava kasvovesi*, jota olen tässä jonkin aikaa testaillut ja pystyn ihan vilpittömästi sitä suosittelemaan. Mikään pakkohan minun ei ole tuotteista kirjoittaa saati suositella mitään, vaikka ne olenkin testattavaksi saanut.

En ole aiemmin itseruskettavaa käyttänyt kasvoveden muodossa. Pakko myöntää, että en edes tiennyt sellaista olevan ennen kuin Atopikin tuotteita selailin. Itseruskettava kasvovesi* kuulosti sen verran mielenkiintoiselta, että halusin ehdottomasti sitä kokeilla ja minulla ei ollut kasvoille lainkaan itseruskettavaa tuotetta.

 

 

Itseruskettavaa kasvovettä* levitetään puhtaille, kuiville kasvoille aivan tavallisen kasvoveden tapaan. Aluksi minua jännitti, että saankohan tuotteen* tasaisesti kasvoille levitettyä vai tuleeko kasvoistani raidalliset. Huoli oli turha, sillä lopputulos oli erittäin tasainen ja luonnollinen. Itse levitin tuotteen* kasvopyyhkeellä, sillä vältän ympäristösyistä vanulappujen käyttöä ja sekin toimi hyvin.

Olen käyttänyt kasvovoidetta kasvoilleni kunhan kasvovesi* on kunnolla imeytynyt ihoon eikä se ole ainakaan minulla vaikuttanut lopputulokseen. En tiedä, mikä on oikea tapa, mutta minusta tuntui, että ihoni tarvitsi voiteen, joten levitin sitä tasaisesti kaikkialle kasvoihin. Tämä kasvovesi* on siitäkin syystä hyvä, että se ei tuki ihoa niinkuin joskus kasvojen itseruskettavat voiteet tekevät.

 

 

Jo ensimmäisellä käyttökerralla kasvoille tuli ihanan luonnollinen ja tasainen päivetys. Seuraavana iltana lisäsin uuden kerroksen ja aamulla ihonsävy oli mielestäni juuri sopiva. Lisäsin kasvovettä* taas kun ihonsävy vaikutti vaalentuneen. Minulle riittää, että käytän tuotetta* pari kertaa viikossa ja päivetys on juuri sopiva.

Itseruskettavan kasvoveden* hoitava koostumus sisältää antioksidanttista metsämustikkaa sekä rauhoittavaa kaurauutetta. Tuote* on kehitetty, valmistettu ja pakattu Helsingissä ja se on osa Atopikin apteekkikosmetiikkasarjaa. Kasvovesi* on FI-Natura -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu, vegaaninen sekä gluteeniton.

Tämä Itseruskettava kasvovesi* on noussut kertaheitolla minun luottotuotteisiini, sillä se on toimiva, helppokäyttöinen ja tykkään siitä, että päivetys muodostuu iholle maltillisesti. En tykkää siitä, jos kasvot ovat oranssit ensimmäisen käyttökerran jälkeen niinkuin joillakin tuotteilla. Mielummin lisäilen itseruskettavaa muutamana iltana, jotta saan sopivan, luonnollisen päivetyksen!

Mukavaa lauantai-illan jatkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram