Kirjoitukset avainsanalla sisustusvimma

 

Eilen se taas iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Kamala sisustusvimma. Tekisi mieli laittaa koko olohuoneen sohvanurkkaus uusiksi ja jopa ostaa uusi sohva. Vanhassa ei ole mitään vikaa, mutta mieli haikailee uuden, erilaisen sohvan perään.

Yritin vaihtaa järjestystäkin jo kertaalleen, mutta se ei tuottanut haluttua lopputulosta ja edelleen kuume on valoillaan. Huomenna kokeilen vielä yhtä ideaa, jos se vaikka tehoaisi ja enää ei tekisi mieli uutta sohvaa.

 

 

Mutta mistä ihmeestä tämä kaikki kumpuaa? Sitä mietin usein. Monesti meinaan tälläistä kamalaa sisustuskuumetta poden. Ja minulla se iskee tosiaan ihan sohvaa myöden. Sitä koko olohuoneen kaikkein isointa elementtiä myöden! Edellisenä päivänä rakastan meidän sohvaa ja seuraavana se ei enää toimi. Oikeasti, ihan kamalaa! Miksi juuri se kaikkein isoin ja kallein asia?

Monet sanovat, että sitten kun löytää sen täydellisen sohvan, ei sitä halua vaihtaa. En usko, että minulle ikinä käy niin. Meillä on ollut kalliita ja halpoja (ihan kuin sohva ikinä olisi halpa) sohvia. On ollut hyviä istuttavia ja sitten niitä vähemmän mukavia. Divaaneja, kulmasohvia, tavallisia sohvia, ihan mitä vaan, mutta mikään ei ole meidän olohuoneeseen tullut jäädäkseen. 

Niinhän se sitten taas hiipi ja iski selän takaa. Sisustuskuume, joka saa sohvankin vaihtumaan. No, ei onneksi vielä ole uutta sohvaa tilattu, mutta ihan hirveän kovasti mieli tekisi. Olin varma, että tämä meidän muunneltava Söderhamn  ja sen kaikki vaihdettavat päälliset tyydyttäisivät minun sohvanuudistuskuumeeni, mutta ei. Niin se vaan taas iski.

 

 

Minua alkoi ahdistaa olohuoneessa minun työnurkkaukseni ahtaus ja siitä tämä kaikki lähti. On niin mahdottoman ihanaa suunnitella kaikkea uutta. Ihan mahtavaa miettiä, että mikä sopisi minne ja mistä saisi eniten tilaa hyötykäyttöön. Missä mikäkin näyttää kaikkein kauneimmalta ja kuinka kodin fiilis tuntuu parhaalta. Ja nimenomaan mikä toimii meille parhaiten. Ei kenellekään muulle!

Mutta kertokaahan minulle, että miten tästä pääsee yli? En halua ostaa uutta sohvaa, sillä tässä nykyisessä ei ole mitään vikaa. Haluan saada olohuoneen taas tuntumaan hyvältä ja toimivalta, mutta keinot eivät enää riitä.

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram