Kirjoitukset avainsanalla sisustuskuume

 

Kirjoittelin täällä kamalasta sisustuskuumeesta, joka saa sohvankin vaihtumaan. Ei ole saanut onneksi ja olenkin tehnyt kaikkeni kuumeen taltuttamiseksi. Näihin kuumeen parannustoimenpiteisiin kuului olohuoneen järjestyksen vaihtaminen, joka ei ollut ihan helppoa. Kokeilin vaikka mitä, mutta mikään ei oikein tuntunut toimivan.

Päädyin sitten siirtämään työpisteeni sekä kukkapylvään ikkunan eteen, parvekeoven viereen ja siirsin sohvaa hieman keskemmäs seinää, jolla se jo olikin. Kasvitikkaat siirtyivät myös hieman nurkkaa kohti ja pari metallista apupöytää viherkasveineen pääsivät sohvan päätyyn. Poäng -nojatuoli siirtyi takan viereen ja pienin apupöytä jukkapalmun seuraksi.

 

 

Siirsin Ikean valkoisen metallivalaisimen tv-tasolle, siinä olleen lyhdyn ruokailutilaan ja kasvitkin vaihtoivat hieman paikkoja. Yritin siirtää kasveja mahdollisimman vähän, jotta ne eivät ottaisi itseensä. Nähtäväksi jää kuinka onnistuin, mutta toivottavasti kasvit tykkäävät uusista paikoistaan. Hieman muitakin sisustustavaroita kuskailin ympäriinsä kuten minulla on yleensäkin tapana.

Tykkäsin kyllä työnukkauksestani niin kuin se oli ennen, mutta se oli vähän turhan ahdas tämän isomman työpöydän kanssa. Mahduin juuri ja juuri istumaan pöydän ja sohvan väliin, joten tunnelma oli tosi ahdas. Myös ikkunat heijastivat inhottavasti koneen näytölle, joten näin päin on senkin puolesta parempi. Lisäksi kirjoitellessa on aika kiva katsella välillä ikkunasta ulos.

 

 

Tämä on kyllä juuri niin tyypillistä minua kuin vain olla voi. Hetki sitten päivittelen teille lähes täydellistä kasvinurkkaustani ja seuraavana hetkenä kaikki menee uusiksi. Sitten aivan yhtäkkiä minun teki mieli uusia koko sohva vaikka vanhassa ei olekaan mitään vikaa. Tämä sohvanuusimisvimma on niitä sisustuskuumeen pahimpia oireita, joita kovasti yritän tässä parannella.

Oikeasti me kun emme sitä uutta sohvaa tarvitse, sillä vanha on ihan kunnossa! Vaikka kuinka järjellä ajattelen, että tämä meidän Söderhamn  toimii meillä hyvin, silti vain mieli tekisi uutta ja aivan erilaista sohvaa. Toivottavasti tämä kuume nyt menee tällä olohuoneen päivityksellä ohi, sillä kuten jo aiemmin sanoin, en halua ostaa sohvaa, sillä emme sitä tosiaan tarvitse!

 

-R

 

Kommentit (2)

Vierailija

Tykkään tyylistäsi tosi paljon, ei ole mitään aneemisen valkoista. Ainoa mikä ei minun silmään sovi on turkoosit verhot.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! Verhot ovat itseasiassa pojan (4 v) valitsemat, joten niillä on melko paljon tunnearvoa. Hän oli verho-ostoksilla aivan ehdoton, että turkoosit ne olla pitää. Itse olisin valinnut keltaiset ja suunnittelin, että aikansa kun turkoosit ovat tuossa olleet, vaihdan tilalle jotkut, jotka miellyttävät omaa silmääni enemmän. Poika saa verhot sitten vaikka omaan huoneeseensa. :)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Eilen se taas iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Kamala sisustusvimma. Tekisi mieli laittaa koko olohuoneen sohvanurkkaus uusiksi ja jopa ostaa uusi sohva. Vanhassa ei ole mitään vikaa, mutta mieli haikailee uuden, erilaisen sohvan perään.

Yritin vaihtaa järjestystäkin jo kertaalleen, mutta se ei tuottanut haluttua lopputulosta ja edelleen kuume on valoillaan. Huomenna kokeilen vielä yhtä ideaa, jos se vaikka tehoaisi ja enää ei tekisi mieli uutta sohvaa.

 

 

Mutta mistä ihmeestä tämä kaikki kumpuaa? Sitä mietin usein. Monesti meinaan tälläistä kamalaa sisustuskuumetta poden. Ja minulla se iskee tosiaan ihan sohvaa myöden. Sitä koko olohuoneen kaikkein isointa elementtiä myöden! Edellisenä päivänä rakastan meidän sohvaa ja seuraavana se ei enää toimi. Oikeasti, ihan kamalaa! Miksi juuri se kaikkein isoin ja kallein asia?

Monet sanovat, että sitten kun löytää sen täydellisen sohvan, ei sitä halua vaihtaa. En usko, että minulle ikinä käy niin. Meillä on ollut kalliita ja halpoja (ihan kuin sohva ikinä olisi halpa) sohvia. On ollut hyviä istuttavia ja sitten niitä vähemmän mukavia. Divaaneja, kulmasohvia, tavallisia sohvia, ihan mitä vaan, mutta mikään ei ole meidän olohuoneeseen tullut jäädäkseen. 

Niinhän se sitten taas hiipi ja iski selän takaa. Sisustuskuume, joka saa sohvankin vaihtumaan. No, ei onneksi vielä ole uutta sohvaa tilattu, mutta ihan hirveän kovasti mieli tekisi. Olin varma, että tämä meidän muunneltava Söderhamn  ja sen kaikki vaihdettavat päälliset tyydyttäisivät minun sohvanuudistuskuumeeni, mutta ei. Niin se vaan taas iski.

 

 

Minua alkoi ahdistaa olohuoneessa minun työnurkkaukseni ahtaus ja siitä tämä kaikki lähti. On niin mahdottoman ihanaa suunnitella kaikkea uutta. Ihan mahtavaa miettiä, että mikä sopisi minne ja mistä saisi eniten tilaa hyötykäyttöön. Missä mikäkin näyttää kaikkein kauneimmalta ja kuinka kodin fiilis tuntuu parhaalta. Ja nimenomaan mikä toimii meille parhaiten. Ei kenellekään muulle!

Mutta kertokaahan minulle, että miten tästä pääsee yli? En halua ostaa uutta sohvaa, sillä tässä nykyisessä ei ole mitään vikaa. Haluan saada olohuoneen taas tuntumaan hyvältä ja toimivalta, mutta keinot eivät enää riitä.

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat