Kirjoitukset avainsanalla kasvitikkaat

 

Sain pojalta ja mieheltä kauppareissun tuliaisiksi kasvitikkaat, joita itseasiassa olen salaa ihaillut kaupassa jo monesti. Mitään en ole sanonut, mutta niitä olen sillä silmällä usein vilkuillut ja voi kuinka ihanan yllätyksen minä kauppareissun jälkeen sainkaan!

Pitkään pyörin tikkaat kädessäni ympäri taloa ja etsin tikkaille sopivaa paikkaa. Välillä vein ne jo uloskin, mutta en millään raskinut jättää niitä sinne säiden armoille. Sitten keksin paikan työpisteen vierestä ja siirtelin hieman muita tavaroita niin, että sain tikkaille tarvittavan tilan aikaiseksi.

 

 

Pienen apupöydän sorruin ostamaan itse, sillä kotoa en valmiiksi tuohon sopivaa pöytää löytänyt. Sellainen siihen kuitenkin kipeästi tarvittiin lampun alle ja keksin laittaa tabletit ja näppäimistön lehtikoriin pöydän alle. Täynnä tavaraahan tuo nurkkaus on, mutta jostain syystä tykkään siitä silti kovasti! Kaktusjulisteen aion vielä siirtää tuohon seinälle, mutta kaikki aikanaan.

Yleensä yritän siirrellä kotoa jo löytyviä tavaroita paikasta toiseen, mutta välillä tulee sitten ostettua uuttakin. Minun sisustustahtini on niin kova, että ihan kokoajan ei todellakaan ole tarpeellista ostaa uutta vanhan tilalle vaan täytyy kierrättää jo kotoa löytyviä tavaroita. Tykkään siitä, että vanhoilla tavaroilla voi saada uutta ilmettä ilmettä kotiin.

 

 

Sitten taas välillä on ihana saada tälläisiä yllätyksiä perheen miehiltä. Tikkaiden pari ruukkua on vielä tyhjänä ja täytyy vaikkapa pyytää äidiltä niihin muutama kasvin alku. Yhteen purkkiin laitoin ilmalämpöpumpun ja valojen kaukosäätimet sekä peliohjaimen. Nyt ne ovat siellä sopivati piilossa, mutta käden ulottuvilla.

Me olemme tosiaan palanneet kotiin ja tänään on jo viikkosiivous hoidettu. Huomenna sitten taas arjen kimppuun ja reissujuttuihin palataan varmasti vielä myöhemmin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram