Kirjoitukset avainsanalla kaftaani

 

Olemme yleensä viettäneet juhannusta koti-Suomessa mökillä, mutta tänä vuonna teemme poikkeuksen. Tämä juhannus vietetään reissussa ja mökkivaatteiden sijaan aion viettää juhannuksn pääosin bikineissä. Illan tullen ja aamupalapöytään voin toki vetäistä päälleni mekon, mutta muuten aion nauttia tästä lämmöstä ja auringosta.

 

 

Bikinit ja kaftaani ovat molemmat jo muutaman vuoden vanhoja H&M-löytöjä ja läpsyt ostin vuosi sitten Kroatian lomalta. Edelleen ne kaikki palvelevat mainiosti ja kun Suomessa niillä ei juurikaan ole ollut käyttöä, oli mukava kaivaa ne esiin reissuun lähtiessä. Bikinit on itseasiassa vieläpä käännettävät, joten siinä menee pari kärpästä yhdellä iskulla.

Kaftaani on muuten ihan paras bikineiden päällä! Se on avoin ja väljä, mutta kuitenkin tykkään esimerkiksi istua allasravintolassa ennemmin se päällä kuin pelkissä bikineissä. Lounaalle mentäessä se on myös kiva heittää bikineiden päälle. Kaftaani kuivuu hetkessä ja se on helppo pestä illalla sekä laittaa yöksi parvekkeelle kuivumaan.

 

 

Aurinkolasitkin ovat jo vaikka kuinka vanhat, mutta korvikset ostin paikalliselta korutaiteilijalta. Tykkään niistä tosi paljon ja ne ovat aika kivat bikineidenkin kanssa! Kyllä ne korvissa kelpaa juhannusta vietellä.

Meidän kuvassakin vilahtava vaippasankarimme nukkuu taas päiväunia huoneessa ja muu porukka on altaalla. Mekin tästä liitymme seuraan kunhan heräilemme.

Mukavaa juhannusta kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram