Kirjoitukset avainsanalla Lavera After Sun Lotion

 

Kelit eivät välttämättä juuri nyt Suomessa ole varsin helteiset, mutta toivotaan, että taas jossain kohtaa rupeaisi lämpenemään. Silloin kun iho altistuu taas paljon ja äkillisesti auringolle, on hyvä muistaa hoitaa ihoa superkosteuttavilla ja -hoitavilla after sun -tuotteilla.

Minun kesäihonhoitooni kuuluu aurinkovoiteen pesu suihkusaippualla pois iholta sekä ihon kuorinta ja kosteutus. Jaoinkin blogissa aiemmin kesäisen kuorintaohjeen sekä myös ohjeen kesäiholle sopivaan voiteeseen, mutta aina ei kuitenkaan jaksa voidetta tehdä itse. Silloin käytän Laveran After Sun -voidetta, josta olen tykännyt todella paljon ja joka on tietenkin luonnonkosmetiikkaa.

 

 

Laveran voide lähti mukaan myös reissuun itsetehdyn voiteen lisäksi ja sitä olen käyttänyt ihan koko perheelle. Voide sisältää soijan, auringonkukansiementen ja kookospähkinöiden luomuöljyjä sekä luomusheavoita. Se hoitaa, kosteuttaa, suojaa ja tasapainottaa ihoa tehokkaasti auringonoton jälkeen.

Lisäksi voiteen sisältämät luonnonmukainen Aloe vera -geeli ja kehäkukan uutteet viilentävät sekä kosteuttavat ihoa ihanasti. E- ja C-vitamiinit puolestaan taas suojaavat ihoa. Voide tuoksuu aivan ihanalle ja se imeytyy ihoon nopeasti, jättäen sille kosteutetun tunteen.

 

 

Jos en itse jaksa tehdä voidetta, on Laveran After Sun ihan ykkösvalintani. Lisäksi tykkään siitä, että sitä saa ostettua ihan lähimarketista ja voide on varsin riittoisa. Eikä mikään tietenkään estä käyttämästä voidetta läpi vuoden! Itse ainakin tykkään siitä kovin ja voisin kuvitella ostavani sitä talvellakin, jos ihoni tarvitsee lisäkosteutusta enkä ole syystä tai toisesta tehnyt itse voidetta.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram