Kirjoitukset avainsanalla Nourish London Balance

 

En ole vielä löytänyt iholleni täydellisiä puhdistus- ja hoitotuotteita ja alan pikkuhiljaa epäillä, ettei sellaisia ole olemassakaan. Ihoni ei ole koskaan ollut täydellinen eikä se sellaiseksi varmasti ikinä tulekaan. Pääasia kuitenkin on, että perioraalidermatiitti pysyy hallinnassa ja iho on pääasiassa hyvinvoiva. Pikkuongelmien kanssa pystyn kyllä elämään!

Olen siis kokeillut lukuisia merkkejä synteettisen ja luonnonkosetiikan saroilta sekä tehnyt paljon kosmetiikkaa itse. Vielä ei ole tullut vastaan mitään ihmetuotteita, jotka taikoisivat kaikki näpyt ja epäpuhtaudet pois ja iho olisi kuitenkin täydellisesti kosteutettu samaan aikaan.

 

 

Tällä hetkellä ihonhoitorutiineihini kuuluu Greendealiltä  tilaamani Nourish Londonin Balance -sarjan tuotteet. Tilasin testimielessä Starter Kit -aloituspakkauksen, johon kuului puhdistusaine, kasvovesi, ihoseerumi ja kosteusvoide. Sarja ja merkki olivat minulle aivan tuntemattomia, joten yritin valita sekaiholleni parhaan vaihtoehdon.

Pakko sanoa, että aloituspakkauksen tuotteet ovat olleet todella riittoisia. Olen niitä testaillut nyt reilun kuukauden eikä vielä ole ainutkaan tuote päässyt loppumaan. Kosteusvoide ja kasvovesi alkavat olemaan loppupuolella, mutta muita on vielä yli puolet jäljellä. Sarjan tuotteet ovat sopineet iholleni hyvin, mutta mitään ihmeparannusta ei ihollani ole tapahtunut.

 

 

Detoxifying Cleanser -puhdistusaine tuoksuu ihanan omenaiselle ja poistaa meikin tehokkaasti. Puhdistusmaitomainen aine levitetään kuivalle iholle ja pyyhitään kasvopyyhkeellä pois. Sitten kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä. Puhdistusaine sisältää B3-, C- ja E-vitamiinejä, jotka tukevat ihon luonnollista aineenvaihduntaa.

Refining Toning Mist  on iholle suihkutettava kasvovesi, jossa on sama tuoksu kuin puhdistusaineessa. Kasvovettä suihkutetaan iholle puhdistuksen jälkeen ja se tasapainottaa ihon pH:n sekä sisältää runsaasti vitamiinejä ja mineraaleja.

 

 

Essential Moisturiser -kosteusvoide tasapainottaa ihoa ja tuoksuu myöskin omenaiselle. Se sisältää vitamiinejä, tärkeitä mineraaleja sekä polyfenoleita, jotka auttavat rauhoittamaan ihon liikaa rasvoittumista sekä kukistamaan iholta epäpuhtauksia. Voide imeytyy ihoon hyvin ja toimii loistavasti meikin alla.

Nutritious Peptide Serum -ihoseerumi virkistää ihoa ja sisältää hedelmäuutteita, jotka edistävät ihon hyvinvointia. Tuoksultaan seerumi on myöskin omenainen ja sisältääkin esimerkiksi omenauutetta. Koostumukseltaan seerumi on kevyt ja se imeytyy iholle nopeasti. Itse olen levittänyt seerumia kasvoille yöksi kosteusvoiteen alle.

 

 

Tällä hetkellä minulla on siis käytössä tälläiset tuotteet luonnonkosmetiikan saralta. Perustyytyväinen olen ollut, vaikka mitään ihmeitä eivät nämäkään ole aikaan saaneet. Ainakin kosteusvoide on sellainen, jota aion tilata lisää, mikäli sitä Greendealissä on saatavilla. Kasvovedestä tykkään myös, mutta toisaalta tämä oma sekoituksenikin on toiminut hyvin.

Mielestäni nämä tuotteet olisivat erinomaisia esimerkiksi luonnonkosmetiikkaan tutustujalle. Niiden koostumukset ovat hyvinkin samanlaiset kuin synteettisen kosmetiikan tuotteissa. Tuoksu on miellyttävä ja tuotteet ovat oikeasti laadukkaan oloisia sekä ihanan raikkaita!

 

-R

 

Kommentit (4)

Old lady
1/4 | 

Toivon että olette terveitä matkustamaan, ehkä pienin oli vain saanut jonkin bakteerin... Hyvä ihonhoito juttu, ajattelin tilata. Toivon sinulle ja sinun perheelle ihanaa matkaa, laske hartiat ja hengitä syvään..kaikki järjestyy, aina! Always...olet todella perheen primusmotor😀. Klems!

Vierailija
2/4 | 

Kiitos! Kiva kuulla, nyt varmasti olette koko perhe turvallisesti lomamatkan päämäärässä ja "hartiat on laskettu alas" . Ja muistuttaen että, jokaisen hyvin menestyneen miehen takana on voimakas nainen 🤗😀👍🏻 Nauttikaa jokaisesta pienestä hetkestä!
Ihanaa aurinkoista, lämmintä lomaa koko perheelle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram