Kirjoitukset avainsanalla jukkapalmu

 

Välillä sitä tuntee itsensä ihan hölmöksi kun on pähkäillyt pitkään jonkun sisustusongelman kanssa ja sitten ratkaisu onkin mitä yksinkertaisin. Tällä kertaa ongelmana oli olohuoneen nurkka tv-tason vieressä ja siellä ollut pyöreä pöytä sekä iso jukkapalmu. Jotenkin ne vain eivät istuneet yhteen.

Yhtäkkiä sitten hoksasin, että voisiko jukkapalmu mennä nurkkaan ja pöytä tulla jukkapalmun paikalle? Ja kyllä. Nyt on hyvä! Jukkapalmu sopii nurkkaan paremmin kuin verhon eteen eikä peitä pöydällä olevia pienempiä kasveja taakseen. Johdotkaan eivät häiritse enää niin paljon kuin aiemmin.

 

 

Alapuolella on tilanne ennen tätä ahaa-elämystäni ja ero on tosiaan pieni, mutta merkittävä! Jukkapalmu todellakin on parempi nurkassa ja pöytä sekä pienet kasvit tuossa edempänä, verhon edessä.

 

 

Nykyinen järjestys on parempi myös käytännön syistä. Jukkapalmu pisteli inhottavasti parvekkeelle mentäessä ja pikkukasveja kastellessa tai diffuuseria täytettäessä. Nyt on käytännönkin puolesta paljon mukavampaa!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram