Kirjoitukset avainsanalla lomasuunnitelmat

 

Poden jatkuvaa matkakuumetta. Rakastan sitä tunnetta kun reissu on varattu ja on vain odotettava, että pääsemme reissuun. Yleensä varaamme matkat melko nopealla aikataululla eikä tarvitse kauaa odotella, että pääsee matkalle. Tästä tosin johtuu ehkä myös se, että sitten reissun varaaminen on vähän niinkuin kokoajan mielessä.

Mikä siinä matkustamisessa sitten on niin ihanaa? Lapset huutavat tai kiukuttelevat lentomatkat ja nukkuminen on reissussa aina melkoista taistelua sekä armotonta säätämistä. Kotiinpaluu vaatii myös aina muutaman päivän sopeutumista ennen kuin arki alkaa taas rullaamaan.

 

 

Mutta se yhdessäolo ja lasten riemu kaikesta uudesta on se koko reissaamisen juttu. Nähdään uusia paikkoja ja syödään uusia ruokia. Tosin lapset pysyvät ranskis- ja pizzalinjalla, mutta me aikuiset nautimme uusista ruoista. Elämä rannalla on ihanaa ja illat hypitään trampoliinilla. On maailman parasta nähdä kun lapset nauttivat!

Nyt on ehkä hassua sanoa, että rakastan sitä lämpöä ja aurinkoa, jota Suomessa on niin vähän. On aivan ihanaa kun lapset saavat uida ja nauttia lämmöstä. Ja kaikki se jätskivalikoima, mitä jäätelökioskeissa onkaan! Lasten toteen käynyt unelma! Ja yhden herkkusuuäidin myös.

 

 

En ehkä niinkään kaipaa taukoa arjesta vaan kaipaan koko perheen yhdessäoloa. Kaipaan sitä, että kenelläkään ei ole mitään muuta tekemistä kuin olla yhdessä perheenä. Tehdään yhdessä kaikkea, mutta kotityöt ja muut työt saavat odottaa kotona kaikessa rauhassa.

Varasimme juuri reissun Dubrovnikiin, jossa emme vielä ole käyneet, mutta josta olen haaveillut jo pitkään. Vajaan parin viikon päästä lähdetään ja odotamme reissua koko porukka todella paljon! Aiomme nauttia maisemista, auringosta, lämmöstä, merestä, rannasta, ruuasta, juomasta ja jäätelöstä!

 

 

Ja sitten kun palaamme kotiin, tuntuu oma koti maailman parhaalta paikalta.

 

-R

 

Kuvat on otettu viime kesän Kroatian reissulta.

 

Kommentit (2)

Christa
1/2 | 

Ymmärrän hyvin noita fiiliksiä ja itselläni on kyllä ihan samat syyt ikuiseen matkakuumeeseen. Olen saanut tartutettua matkakuumeen lapsiinkin. Tykkään kyllä matkustaa myös kahdestaan miehen kanssa, kaverin kanssa tai ihan yksinkin. Silloin pääsee nauttimaan erilaisista ravintoloista, eikä ole kiire nukkumaan.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kyllä!! Meillä onkin heinäkuulle suunnitteilla reissu miehen ja ystäväpariskunnan kanssa ihan ilman lapsia. Fiilis on täysin eri kun matkustaa aikuisten kanssa. Pystyy keskittymään ihan täysin erilaisiin asioihin kuin lasten kanssa matkustaessa. Ja juuri tuo - ei ole kiire nukkumaan! :)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram