Kirjoitukset avainsanalla kylpysuola

 

Innostuimme lasten kanssa tekemään tanssinopettajille lahjaksi jalkasuolaa jalkakylpyjä varten. Tekeminen oli tosi helppoa ja minusta lopputulos on aivan ihana!

Selailin Pinterestiä läpi ja tein sitten oman reseptini jalkasuolaa varten. Reseptiä pystyy muuntelemaan ihan niinkuin haluaa eikä esimerkiksi väriainetta ole pakko käyttää, jossei halua. Meillä lapset tottakai halusivat, joten sitähän sitten laitettiin!

 

 

Jalkasuola

2 dl epsomsuolaa
2 dl merisuolaa
2 rkl ruokasoodaa
laventelin eteeristä öljyä
teepuun eteeristä öljyä
kuivattuja laventelin kukkia

Tekeminen on tosi helppoa. Suolat sekä sooda kunnolla sekaisin sopivan kokoisessa astiassa ja sitten vain lisäillään oman mielen mukaan laventelin kukkia, väriainetta sekä eteerisiä öljyjä. Tästä määrästä tulee varmasti sellaiset neljä purkillista jalkasuolaa eli ohjeen voi hyvinkin pienetää, jos vaikka vain itselleen tekee.

 

 

Kun seos on sekoitettu huolellisesti, suola lusikoidaan purkkeihin ja valmista! Me käytimme mp-väriä sävyltään valtameri ja eteerisistä öljyistä valitsimme jaloille sopivat laventelin sekä teepuun. Tiputtelimme niitä sen verran, että tuoksu oli meidän neniimme sopiva.

Me sekoittelimme väriaineen suolaseoksen joukkoon puhtailla kasillä ja saimme sen hyvin sekoittumaan. Muuten käytimme sekoittamisessa ihan vain ruokalusikkaa ja lusikoimme valmiin suolan sitten nätteihin lasipurkkeihin. Tyttö kirjoitti niihin vielä laput, joissa kerrottiin, mitä suola sisältää ja kuinka sitä käytetään.

 

 

Jalkasuolaa lisätään muutama ruokalusikallinen kuumaan veteen ja annetaan suolan liueta hieman. Sitten lisätään sekaan lämmintä vettä niin, että vesi on sopivan lämmintä jaloille. Sopiva määrä on sen verran, että jalat jäävät veden alle kokonaan, mutta veden ei kuitenkaan tarvitse nousta nillkkojen yli. Siinä sitten liotellaan jalkoja tovi ja nautitaan olosta. 

Suolat sekä sooda puhdistavat, virkistävät ja pehmentävät jalkojen ihoa ihanasti ja kylvyn jälkeen jaloissa onkin aivan ihana tunne. Itse huuhtelen jalat vielä kylvyn päätteksi, mutta rehellisesti sanottanua en tiedä, että onko se vain minun tapani.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram