Kirjoitukset avainsanalla makuvesi

Kuplaveden voi maustaa helposti esimerkiksi hedelmillä ja marjoilla.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
tuotteet saatu

 

Kerroinkin aiemmassa postauksessa, että meillä juodaan paljon kuplavettä ja nyt kun SodaStream on astunut kuvioihin, ei vettä enää tarvitse kaupasta raahata. Harvemmin meillä makuvesiä on juotu, sillä hammaslääkäri joskus sanoi, että ne eivät tee hampaille hyvää. Maustamaton kuplavesi kuulemma on ok, mutta maustettu ei.

Välillä kuitenkin on ollut kiva ostaa maustettuakin kuplavettä vaihtelun vuoksi ja nyt olenkin innostunut maustamaan itse aina silloin tällöin omat veteni. Teen kuplaveden SodaStreamillä, laitan kuplavesipulloon hedelmiä ja veteen tulee aika kiva maku. Marjat toimivat hyvin myös ja siinä samassa tulee myös sitten syötyä niitä itse hedelmiä ja marjojakin!

Olen itse huomannut, että SodaStreamin myötä myös oma veden juontini on lisääntynyt ja se on hyvä juttu se! Join kyllä aiemminkin muutaman pikkupullon hiilihapotettua kivennäisvettä päivässä, mutta nyt vettä tulee juotua melkein se pari litraa päivässä. Kaikki ei toki ole kuplavettä, mutta SodaStreamin myötä muutos on ollut selkeä.

 

 

SodaStream Fruit Drops

 

 

SodaStreamillä on myös valmiita Fruit Drops -juomatiivisteitä makuvesien tekoon. Ne sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja ovat täysin kalorittomia. Ne eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita, lisättyä sokeria, keinotekoisia väriaineita eivätkä keinotekoisia aromeja.

Makuvaihtoehtoja on kuusi ja olen tykännyt siitä, että makua tulee kuplaveteen juuri sen verran kuin haluan. Voin tehdä mietoa tai sitten vahvemman makuista vettä. Olen maistanut jokaista makua ja kaikki ovat sellaisia, että varmasti pullot tulee käytettyä loppuun asti.

Omat lempimakuni ovat vadelma ja persikka, mutta myös sitruuna-lime ja sitruuna-mansikka ovat mukana kärkikahinoissa. Välillä laitan makua ihan vain muutaman tipan ja toisinaan sitten haluan, että kuplaveteni on vahvemman makuista. Silloin laitan veden sekaan Fruit Drops -makutiivistettä melkein teelusikallisen.

Hanavesi hiilihapotetaan ensin SodaStream -laitteella ja sen jälkeen lisätään Fruit Drops -makutiiviste. Minun tulee oikeastaan aina hiilihapotettua hanavettä melko paljon, mutta onneksi SodaStreamillä voi itse päättää kuplavetensä hiilihappotason.

 

 

Olethan muuten jo osallistunut SodaStream -arvontaan? Se, ja meidän kokemuksiamme SodaStream Source -laitteesta sekä mukaan otettavista My Only Bottle -pulloista, löytyy alla olevasta linkistä.

 

 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Nyt kun meitä on hellitty aurinkoisilla ja lämpimillä ilmoilla, on minun ainakin täytynyt muistutella itseäni juomisen tärkeydestä. Nimenomaan vettä tulisi muistaa juoda paljon ja minulla ainakin se tuppaa helposti unohtumaan. Tulee juotua sitten vasta kun on jo huono olo vaikka tilanteen voisi helposti ehkäistä yksinkertaisesti juomalla riittävästi.

Kesähelteellä vesi on parasta juotavaa ja meillä onneksi lapsillekin maistuu ihan vain pelkkä hanavesi. Se kun ei ole aina ihan niin yksinkertaista. Minä esimerkiksi olen pakottanut itseni juomaan vettä janooni vasta aikuisiällä ja olenkin onneksi oppinut siihen, että janoon voi tosiaan juoda vain vettä.

 

 

Jos pelkkä vesi maistuu, no, vedeltä, voi sitä maustaa vaihteeksi vaikkapa basilikalla. Kyllä - basilikalla! Sitruunavesi on varmasti jokaiselle tuttu, mutta itse en ainakaan basilikavedestä ollut kuullutkaan ennen tätä kevättä. Tai en ainakaan muista, että olisin siitä kuullut saati sitä maistanut.

Vesikannuun siis kylmää vettä ja kourallinen basilikaa. Omat basilikani on ostettu kaupasta, joten pesin basilikat ja revin niitä hiukan, jotta makua tulisi veteen enemmän. Sitten pullon korkki kiinni ja jääkaappiin. Lisään vettä aina pulloon päivän mittaa, jotta vesi ei pääse loppumaan ja makua tulee basilikoista hyvin kyllä koko päivän vesiin.

 

 

Lasillinen basilikavettä virkistää ihanasti ja tuo mukavaa vaihtelua vedenjuontiin. Minulle itselleni ei olisi ehkä tullut mieleeni laittaa veden joukkoon yrttejä vaan ehkä juuri vain sitruunaa, appelsiiniä tai limeä, mutta basilika ainakin toimii hyvin. Mitenköhän esimerkiksi minttu toimisi? Täytyy varmaan kokeilla.

Tämä siis vinkkinä muillekin, joille veden juominen tuottaa päänvaivaa eikä se oikein meinaa maistua! Mutta miten ihmeessä sitä muistaisi juoda riittävän usein?

 

-R

 

Kommentit (2)

Torey
1/2 | 

Mä olen aina ollut huono juomaan. Sit kuulin radiosta sovelluksesta jonka saa puhelimeen. Nyt oon käyttänyt sitä. Aluksi pidin siinä muistutukset päällä, ja se piippasi jos en ollu juonu riittävästi. Nykyään enää en tartte muistutusta, mutta merkkailen juomat siihen. :)

Tsekkaa Hydro Coach. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram