Kirjoitukset avainsanalla aurinkosuoja

 

Vaikka nyt onkin taas vähän viileämpää eikä aurinkokaan oikein paista, ajattelin jakaa meidän toimiviksi testaamamme aurinkovoidevinkit muillekin. Näitä merkkejä meillä on siis käytetty jo useana kesänä Suomessa ja ulkomailla, joten voin todeta, että ne toimivat meillä loistavasti.

Kirjoittelin täällä, että suosin fysikaalisen suojan antavia aurinkovoita kemiallisen suojan sijaan, joten tämän postaukset kaikki aurinkovoiteet ovat juuri niitä fysikaalisen suojan antavia. Kerroin myös suosivani luonnonkosmetiikkaa sekä arvostavani aurinkovoiteita, jotka ovat turvallisia myös ympäristölle. Nämä voiteet täyttävät myös ne kriteerit.

Fysikaalisen suojan voiteiden teho perustuu siihen, että iholle muodostuu suoja, joka heijastaa auringon säteet iholta pois. Kemiallisen suojan antavien voiteiden kemikaalit puolestaan imevät UVA- ja UVB-säteitä, jotka kemiallinen reaktio sitten muuttaa esimerkiksi lämmöksi. 

 

Meidän perheen kesän suosikkivoiteet

 

 

Eco Cosmetics Sun Milk Aurinkofluidi SK 50

Kasvoille ja vartalolle soveltuva Eco Cosmeticsin Sun Milk aurinkofluidi on kevyt ja levittyy iholle helposti. Se ei jätä jälkeensä muumiefektiä vaan sulautuu ihoon hienosti. Sun Milkissä aurinkosuojan UVA- ja UVB-säteilyä vastaan muodostavat titaanioksidi sekä sinkkioksidi ja fluidi sisältää lisäksi myös vadelmansiemenöljyä, granaattiomenauutetta, E-vitamiiniä sekä karanjaöljyä.

Eco Cosmeticsin Sun Milk sopii myös epäpuhtaalle iholle ja siksi olen sitä käyttänyt omilla kasvoillani BB-voiteen alla. Fluidi on suunniteltu herkälle iholle ja se kuuluu Eco Cosmeticsin Sensitive-sarjaan. Se ei sisällä esimerkiksi alkoholia tai muita ihoa ärsyttäviä ainesosia ja on sopinyt meidän herkkäihoisille todella hyvin. Miinusta fluidi saa siitä, että se on miedosti hajustettu.

Olen käyttänyt voidetta paitsi omilla kasvoillani, myös lapsilla koko vartalolla, mutta koska vältän lapsilla ylimääräisiä hajusteita, fluidi on pääasiassa käytössä vain omilla kasvoillani. Ja siinä se on ihan ykkönen!

 

 

Eco Cosmetics Neutral Aurinkoemulsio SK 50

Eco Cosmeticsin hajusteeton aurinkoemulsio on meillä ollut pelastus herkkäihoisille. Olen käyttänyt sitä lasten iholle ja se on sopinut kaikille kolmelle. Voide sisältää myöskin mineraaliaurinkosuojan ja hoitaa ihoa oliiviöljyllä, sheavoilla, jojoba- sekä soijaöljyillä.

Aurinkoemulsio on suunniteltu herkälle iholle, on hajusteeton eikä sisällä herkistäviä ainesosia. Emulsio on kätevässä pumppupullossa ja se on helppo levittää iholle ilman vitivalkoista lopputulosta. Eco Cosmeticsin aurinkoemulsio on meillä tosiaan käytössä lapsilla enkä siitä ole valmis ihan helpolla luopumaan.

 

 

Atopik SPF 30 Spray*
*) tuote saatu pr-näytteenä

Kotimainen Atopik SPF 30 Spray Aurinkosuihke on oma luottotuotteeni vartalolle. Se on unelman kevyt, levittyy superhyvin ja suojaa tehokkaasti ilman muumiefektiä. Kyseessä on aivan täydellinen aurinkosuoja, jota löytyy hyvinvarustelluista apteekeista tai nettikaupoista.

Atopikin aurinkosuihke sopii myöskin herkälle iholle ja antaa luotettavan mineraaliaurinkosuojan. Ainoa miinus tulee siitä, että kyseessä on suihke. Haluisin vältellä suihkutettavia tuotteita, jotta niiden ainesosia ei kulkeutuisi hengityksen mukana keuhkoihin. Suihkutan suihketta mahdollisimman hyvin suljettuun kämmeneeni reilusti ja levitän siitä vasta tuotteen iholleni.

 

 

Biosolis Aurinkosuojaöljy SPF 20

Sanotaan nyt heti alkuun, että tämän kuivaöljyn tuoksu ei ole minun lempparini, mutta sen iholle jättämä hehku on. Biosoliksen aurinkosuojaöljy poikkeaa muista lemppareistani niin, että sen teho perustuu mineraalisuojan lisäksi karanjaöljyyn, joka toimii ikään kuin kemiallisen suojan tavoin. Paitsi, että se on 100 % luonnollinen.

Karanjaöljyn yhdisteet sitovat UVA- ja UVB-säteitä itseensä ja vapauttavat ne lämpöaaltoina eteenpäin. Karanjaöljyn yhdisteet siis toimivat aikalailla synteettisten kemiallisten yhdisteiden tavoin, mutta ilman haittoja minulle tai ympäristölle. Karanjaöljyä on käytetty intialaisessa ayurvedassa jo vuosituhansia, joten käytöstä on laajaa kokemusperäistä tietoa ja siksi luotan siihen.

Tätäkin suihketta käytän niin, että suihkutan sitä mahdollisimman hyvin suljettuun kämmeneeni reilusti ja levitän sitä siitä vasta iholleni. Iho jää ihanan hehkuvaksi, vähän jopa kimaltavaksi!

 

 

Murumuru BB-Voide SPF 15*
*) tuote saatu pr-näytteenä

Murumurun BB-voide ei varsinaisesti ole aurinkovoide, mutta käytän sitä Eco Cosmeticsin Aurinkofluidin päälle. Minusta on hyvä, että BB-voide antaa iholleni kevyen suojan myös niinä päivinä, jolloin en varsinaisesti oleile ulkona tai auringossa. Kotimaisen Murumurun BB-voide sisältää suojakertoimen 15 ja teho perustuu sinkkioksidiin sekä titaanidioksidiin.

BB-voide on peittävyydeltään hyvin kevyt, joten se sopii kesäiholle aivan loistavasti. Voide sisältää runsaasti C-vitamiiniä sisältävää antioksidanttista ruusunmarjauutetta ja se ravitsee, pehmentää sekä rauhoittaa ihoa. Jos iho jää kovasti kiiltämään, voi BB-voiteen halutessaan kiinnittää puuterilla paikoilleen.

 

 

Weleda Edelweiss After Sun Lotion*
*) tuote saatu pr-näytteenä

Aurinkovoide täytyy muistaa pestä illalla huolellisesti pois iholta ja sen jälkeen on syytä muistaa kosteuttaa ihoa. Weledan Edelweiss After Sun Lotion on ihana voide, joka viilentää ja elvyttää ihoa samalla edistäen luonnollisen ja pitkäkestoisen rusketuksen muodostumista. Voide tuoksuu aivan ihanalle ja imeytyy ihoon nopeasti.

Edelweiss After Sun voide sisältää alppiruusu-uutetta, aloe veraa sekä oliiviöljyä. Iho jää kosteutetun ja hoidetun tuntuiseksi ja olen voidetta käyttänyt itselläni sekä myös lapsilla. Kaikki olemme tykänneet!

 

 

Lavera After Sun Lotion

Laveran After Sun Lotionissa on ainakin pakkaus muuttunut, mutta en osaa sanoa, onko voiteen koostumus pysynyt samana. Ainakin tässä vanhassa versiossa voiteen koostumus on ihana! Ja tuoksu myös. Voide jättää ihon samettisen pehmeäksi ja kosteutus tuntuu iholla pitkään.

Tämä vanha voide sisältää soijan, auringonkukansiementen ja kookospähkinöiden luomuöljyjä, aloe veraa, kehäkukkauutetta sekä luomusheavoita. Laveran After Sun on toiminut myös meillä kaikkien ihoilla niin täällä Suomessa kuin ulkomaillakin. On myös hyvä, että voidetta saa ostettua esimerkiksi marketistakin, sillä kesällä voidetta kuluu aika paljon.

 

 

Toivottavasti saadaan aurinko ja lämpö pian taas takaisin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Olen nyt useana kesänä käyttänyt vain fysikaalisen suojan antavia aurinkovoiteita itselläni ja lapsilla. Tuotteet, jotka olen meille valinnut, ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta ainakin apteekeista löytyy tuotteita, joissa on fysikaalinen suoja kemiallisen suojan sijaan, joten vaihtoehtoja onneksi löytyy monia.

Markettien hyllyt ovat pullollaan erilaisia aurinkosuojavoiteita, joista suurimmassa osassa taitaa olla kemiallinen suoja. Tiedän, että osasta tuotteista löytyy sekä kemiallinen että fysikaalinen suoja, sillä viime kesänä hätäpäissäni lapsille sellaisen ostin. Voidetta tuli hetken aikaa käytettyä ennen kuin posti toi luonnonkosmetiikkapaketin.

 

Luonnonkosmetiikkaa kasvoille ja vartalolle

Luonnonkosmetiikan voiteet on valmistettu luonnollisemmista raaka-aineista kuin apteekkien fysikaalisen suojan omaavat ja siitä syystä niitä olen suosinut. Esimerkiksi lapsille käytän luonnonkosmetiikan aurinkovoiteita, jotka on suunniteltu herkälle iholle. Meillä on muutamat voiteet ärsyttäneet lasten ihoa, mutta onneksi viime kesänä löysin meille sopivat tuotteet.

Oma BB-voiteeni sisältää suojakertoimen 15, mutta olen sen alle kyllä levittänyt aurinkovoiteen, jossa on korkeampi suoja. Aurinkovoiteitahan pitää myös muistaa lisätä iholle usein ja kannattaa aina lukea purkin kyljestä ohjeet, kuinka tuotetta käytetään. Osa voiteista neuvotaan levittämään kahdessa kerroksessa ja osan taas täytyy antaa olla iholla hetki ennen aurinkoon menoa.

 

 

Vähemmän kemikaaleja, kiitos!

Haluan välttää aurinkovoiteiden kemiallisia UV-suoja-aineita, parabeeneja, synteettisiä hajusteita, PEG-yhdisteitä, petrokemian ainesosia sekä eläinkokeita ja näistä syistä luonnonkosmetiikkaa suosinkin. Luonnonkosmetiikkaa löytyy onneksi kivijalkamyymälöistä ja jo marketeistakin, joten luonnonkosmetiikan aurinkovoiteita ei välttämättä tarvitse tilata nettikaupasta.

On myös tärkeää, että meidän käyttämämme aurinkovoiteet ovat turvallisia vesistöille. Haluan myös, että voiteemme eivät sisällä hormonihäiritsijöitä tai muita synteettisiä aineita, joita kemiallisen suojan aurinkovoiteet taitavat olla pullollaan. Esimerkiksi Ilta-Sanomat kirjoitti täällä kuinka tuoreessa tutkimuksessa oli havaittu aurinkorasvojen kemikaalien siirtyvän verenkiertoon.

Onneksi fysikaalinen aurinkosuoja ei imeydy ihoon vaan sen teho perustuu siihen, että esimerkiksi sinkkioksidi ja titaanidioksidi heijastavat haitalliset säteet iholta pois. Fysikaalisen suojan voide, joka ei sisällä luonnonkosmetiikassa kiellettyjä nanopigmenttejä, jättää väistämättä iholle hentoisen, vaaleahkon, kerroksen.

Ainakin GreenDealilla, House of OrganicilläJoliella, Hyvinvoinnin Tavaratalossa ja Ecco Verdellä on valikoimissaan luonnonkosmetiikan aurinkovoiteita. Lisäksi esimerkiksi marketeissa, Sokoksilla ja Ruohonjuuressa on ollut myynnissä eri luonnonkosmetiikkamerkkien aurinkovoiteita. Myös jotkut apteekit ja luontaistuotekaupat saattavat niitä myydä.

 

 

Muista huolellinen pesu ja rasvaus

Mitään muumiefektiä eivät minun suosikkivoiteeni onneksi iholle jätä, mutta kyllä fysikaalinen suoja aina iholta hieman on havaittavissa. Ja niin sen kuuluukin olla, jotta voide tehoaa ja pitää haitalliset säteet poissa iholta. Fysiikalisen suojan omaavat voiteet mielestäni myös sotkevat ehkä vähän enemmän esimerkiksi rattaita kun lapsi niissä istuu, joten se kannattaa huomioida.

Aurinkovoide on myös hyvä muistaa pestä huolellisesti pois iholta illalla ja pesun jälkeen iho pitää rasvata huolellisesti. Rasvauksessa olen käyttänyt after sun -voiteita, mutta ihan varmasti se kosteusvoide, jota kotoa löytyy, toimii myös. Pesemällä ja rasvaamalla ihoa, ainakin meillä on vältytty turhalta ihon kuivumiselta, jota aurinko sekä aurinkovoide saattavat aiheuttaa.

Nyt vain toivotaan niitä aurinkoisia päiviä!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Käytän lapsille aurinkovoidetta, jossa on on suojakerroin 50, vaikka itselläni kerroin on ollut yleensä 20 tai 30. Otan lasten ihon kanssa varman päälle rasvauksen suhteen, sillä he eivät suostu pitämään pitkähihaisia vaatteita tai olemaan varjossa. Varjossakin täytyy muistaa toki rasvata ihoa, mutta auringossa sitäkin enemmän.

Ostin alkukesästä lapsille Ey! -aurinkosuojasuihkeet, joista toisessa oli SK 50 ja toisesa SK 20. Parikymppistä olen käyttänyt iltapäivällä ja illalla, mutta sitä viisikymppistä päivän ajan. Ey!:n suihkeet sopivat meidän kolmesta lapsesta kahdelle erinomaisesti, mutta yhden ihoa se kuivatti aivan järkyttävän paljon!

Vaikka ihan samanlailla kaikilta kolmelta pestiin joka ilta voide pois iholta ja muistettiin käyttää iholla kosteusvoidetta pesun jälkeen, yhdelle Ey!:n aurinkosuoja ei vain sopinut. Iho kuivui aivan rikki ja näytti siltä, että se olisi ollut suomuilla. Jatkoin siis sopivan aurinkovoiteen etsintää ja otin kokeiluun Eco Cosmetics Neutral Aurinkoemulsion.

 

 

Tein lapsen rikkinäiselle iholle itse voiteen, jolla sain ihon kuntoon ja kokeilimme Eco Cosmeticsin emulsiota. Valitsin Neutral-sarjan hajusteettoman ja herkälle iholle suunnitellun emulsion, jossa on myös suojakerroin 50. Emulsio muodostaa iholle auringon säteitä heijastavan mineraaliaurinkosuojan, on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa sekä turvallinen vesieliöstölle ja riutoille.

Muutenkin suosin enemmän voidemaisia kuin suihkemaisia aurinkosuojatuotteita, sillä suihkutettavat tuotteet menevät jonkin verran kuitenkin henkeen eikä se ole hyvä juttu se. Aurinkovoiteiden, oli sitten fysikaalinen tai kemiallinen suoja, ainesosat eivät missään nimessä ole tarkoitettu hengitettäviksi. Lisäksi suihketta tulee helposti laitettua liian vähän kun sitä suihkii iholle.

Itse suihkutan suihkeita aina omalle kädelleni ja vältän hengittämästä samaan aikaan, mutta ihan varmasti hiukkasia leijailee hengitykseeni siltikin. Suihkutuan suihketta reilusti ja levitän siitä vasta joko omalle tai lasten iholle. Annostelen suihketta omalle kämmenelleni runsaasti eli suurinpiirten saman verran kuin annostelisin tuotetta, joka on tuubissa tai pumppupullossa.

 

 

Eco Cosmetics Neutral Aurinkoemulsio antaa välittömän aurinkosuojan kun sitä levittää iholle. Se ei sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita eikä hajusteita tai parabeeneja. Se on hiilidioksidineutraalisti tuotettu, vegaaninen ja geenimuuntelematon.

Emulsiossa ei käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita eikä tuotetta tai sen raaka-aineita testata eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolien toimesta. Neutral-sarja on kehitetty juuri herkälle iholle ja sisältää aurinkosuojan lisäksi ihoa hoitavia ja ravitsevia ainesosia.

Emulsio on näppärässä 100 ml:n pumppupullossa, josta sitä on helppo pumpata pienempikin määrä esimerkiksi kasvoille levitettäessä. Kerroin, että itse käytän ihollani Atopikin aurinkospraytä, joka levittyy iholle aivan täydellisesti eikä jätä jälkeensä valkoista kalvoa. Tämä Eco Cosmeticsin emulsio tulee kyllä tässä asiassa hyvänä kakkosena ja se levittyy iholle myös hyvin.

 

 

Ihan yhtä hyvään lopputulokseen ei Eco Cosmeticsilla päästä kuin Atopikin suihkeella, mutta hyvin levitettynä tämäkään ei jätä valkoista kalvoa iholle. Toisaalta on kuitenkin parempi, että tuote ei ole suihke ja on myös tärkeää, että emulsio sisältää suojakertoimen 50 kun käytän sitä lapsille. Atopikissa on SK 30, joka passaa omalle iholleni kyllä, mutta miinusta tulee suihkemuodosta.

Eco Cosmeticsin emulsio on aika paksua, mutta yllätyin siitä, että se levittyikin iholle helposti. Joskus näitä fysikaalisen suojan voiteita saa oikein kunnolla hangata iholle kun ne ovat niin tahmaisia, mutta tämä aurinkoemulsio ei onneksi kuulu niihin. Meillä lapset ainakin vihaavat, jos voide levittyy huonosti ja sitä täytyy hangata iholle.

 

 

Eco Cosmetics Neutral Aurinkoemulsio on toiminut meidän herkkäihoisimmallakin lapsella todella hyvin. Se oli meillä mukana Kroatian lomallakin ja suojasi ihoa palamiselta tehokkaasti. Oman emulsioni olen tilannut Greendealiltä enkä itseasiassa tiedä saako sitä muualta. Hintaa voiteella on normaalisti 25,75 euroa ja nyt se näyttäisi olevan tarjouksessa (20,00 euroa).

Jos olet hyvää luonnonkosmetiikan erittäin korkeaa aurinkosuojaa vailla, kannattaa testata tämä!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuotteet saatu

 

Atopik  oli kyllä nimenä minulle entuudestaan tuttu, mutta tuotteita en ollut koskaan testaillut. Yhdistin nimen apteekkikosmetiikkaan ja niinhän asia onkin. Atopik on kotimainen sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki, jota myydään vain apteekeissa. Se on kehitetty suomalaisten herkälle iholle ja sen hoitavina raaka-aineina toimivat luomumustikka sekä luomukaura.

Minä valitsin testattavakseni SPF 30 Spray -aurinkosuojasuihkeen*, Itseruskettavan kasvoveden*  sekä Sensitive Hoitobalmin*. Valitsin sellaiset tuotteet*, joille minulla oli juuri nyt tarvetta vaikka valikoimissa olisi ollut kaikkea mielenkiintoista ja olisi tehnyt mieli testata melkeinpä kaikkia tuotteita. Kannattaa käydä Atopik:n sivuilla katselemassa - sieltä löytyy kaikki tuotteet!

 

 

Tuotteita herkimmällekin iholle

Atopik-tuotesarja sisältää laajan valikoiman tuotteita vartalon ja kasvojen ihonhoitoon. Tuotteet ovat yleisesti hyvin siedettyjä ja niiden pitäisi sopia kaikista herkimmällekin iholle. Tuotteet ovat vegaanisia sekä gluteiinittomia ja Atopik:n sivuilta löytyy lista tuotteiden raaka-aineista. Sieltä voi lukea mitä ovat esimerkiksi C12-20 Alkyl Glucoside ja C14-22 Alcohols, jos incit ihmetyttävät.

Atopik-tuotteet sisältävät kauraöljyä, joka kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa tuomalla siihen ihon kaipaamia lipidejä ja keramideja luonnollisessa muodossa unohtamatta tietenkään luonnollisia vitamiineja. Lipidit suojaavat ihoa kosteuden liialliselta haihtumiselta ja keramidit pitävät huolen ihon kosteustasapainosta.

Atopikin sivuilla kerrotaan, että tuotteiden ihoidenttiset ja ihoa rauhoittavat raaka-aineet vähentävät kuivan sekä herkän ihon reagointia kosmetiikalle. Atopik-tuotteet tukevat ihon luonnollista toimintaa, joten kuiva iho saa apua niiden käytöstä. Tuotteiden sisältämät luonnolliset öljyt sekä ihoidenttiset raaka-aineet kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja täyttävät pintakerroksen välisiä rakoja.

Atopikin sivuilla on kerrottu hyvin kuivasta sekä herkästä ihosta ja sen toiminnasta, joten kannattaa käydä lukemassa, jos asia kiinnostaa.

 

 

Suomalaisen perheyrityksen kehittämä, valmistama ja pakkaama

Naviter Oy  on nopeasti kasvava kotimainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa ihon- sekä hiustenhoitotuotteita Helsingissä. Tuotteet kehitetään, valmistetaan sekä pakataan Helsingissä ja lähetetään sieltä suoraan jälleenmyyjille. Naviter on erikoistunut ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin.

Naviter kehittää ja valmistaa tuotteita myös muiden brändeille. Atopikin lisäksi Naviterin kaksi muuta brändiä ovat BTB13  sekä Ekopharma, joka on minulle itselleni entuudestaan tuttu. Tuotteita en ole ikinä testannut, mutta nimi vilahtee usein varsinkin Facebook:n  luonnonkosmetiikkaryhmissä. 

"Naviterin toiminta on saanut alkunsa sen perustajan Anni Linnavirran omista ihon ongelmista. Kosmetiikkatuotteet aiheuttivat hänelle ihoreaktioita. Sopivia tuotteita oli vaikea löytää ja tyypillisen herkkäihoisen tapaan kylpyhuoneen hyllyihin kertyi tuotteita, joita ei vain voinut käyttää. Lääketeollisuustausta antoi Annille hyvät eväät tutkia kosmetiikkatuotteiden sisältöä ja raaka-aineita. Pian ajatus omasta, hyvin siedetystä ja erittäin tehokkaasta ammattisarjasta alkoi itää."

Naviterin tarina; http://atopik.fi/yritys/

 

 

Saatavuus ja kokemukset tuotteistani*

Atopik-tuotesarjaa myyvät apteekit löydät tämän linkin takaa ja ainakin meidän lähiapteekki niitä näyttää myyvän. Hintahaarukka näillä minun valitsemillani tuolleilla* on siinä parinkympin molemmin puolin, tarkemmin ottaen 18,00-28,00 euroa eli aikalailla normaalin hintaisesta, laadukkaasta, luonnonkosmetiikkasarjasta on kyse.

Kirjoittelen kokemuksiani näistä minun valitsemistani tuotteista* sitten omissa postauksissaan. Ainakin itseruskettava kasvovesi* ja hoitobalmi* ovat vaikuttaneet erinomaisilta. Odottelen tässä vielä aurinkoisia päiviä, jotta pääsemme testailemaan aurinkosuojasuihkettakin*. Toivottavasti niitä on vielä luvassa!

*) tuotteet saatu

 

-R

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Harmillisesti Atopik pumpsautti pintaan perioraalidermatiitin. Kasvovesi teki ihon kyllä kerrostettaessa loistavan tuntuiseksi ja puhdistusaine taikoi meikit menemään. Tuotteina hyvät, mun nahka ei tykännyt ilmeisemmin luonnonkosmetiikassa käytettävästä säilöntäaineesta benzyl alcohol.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Voi ei!! Tiedän mitä on taistelu podin kanssa! Minullakin on ollut se - hormonaalisena tosin munasarjakystan seurauksena. Toivon kovasti, että itseruskettava kasvovesi ei saa sitä minulle uudestaan aikaan ja toivottavasti sinä saat omasi pian paranemaan!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram