Kirjoitukset avainsanalla kesäilta

 

Eilen etsin illanviettoon sopivia vaatteita vaatehuoneesta ja käsiini osui vanha, valkoinen, hame. SInänsä ihan tavallinen kesähame, ei siinä mitään, mutta minulle se onaivan erityinen vaatekappale. Olen kantanut sitä mukanani kodista toiseen ainakin 15 vuotta ja sydän oikein pomppasi kun sen henkarista nappasin.

Olen ostanut hameen JC:ltä  Koskikeskuksesta tosiaan 15 vuotta sitten. Ennen kuin olen tavannut mieheni ja luonnollisesti hame on vanhempi kuin esikoiseni. Ihastuin hameeseen silloin vileinä nuoruusvuosina ihan täysin ja sen helmat ovat liehuneet ympäri Tamperetta lämpiminä kesäiltoina.

 

 

Hameessa on aivan ihana leikkaus sekä edessä että takana ja tykkään erityisesti siitä että se on edestä lyhyempi kuin takaa. Pitsit ja röyhelöt liehuvat kauniisti kävellessä ja mikä tärkeintä, hame ei purista mistään vaikka istuukin hyvin! Trikoo on ehkä hieman nukkaantunut, mutta ei mitenkään pahasti ja hame on vielä ihan täysin käyttökunnossa vaikka vanha jo onkin.

Asu oli minusta tosi raikas ja kesäinen. Turkoosi paita on ostettu Budapestistä ja ihanat korkkarit olen tilannut aikoinaan Zalandolta. Laukkua ei kuvissa näy, mutta valitsin kultaisen kirjekuorilaukun, jonka olen muistaakseni joskus ostanut Citymarketista!

Hiukset pidin ihan simppelisti ponnarilla ka kieputin hiuslenkun ympärille pienen hiussuortuvan, jonka kiinnitin parila pinnillä niskaan. Roikkuvat viuhkakorvikset olen tilannut Nunulta  ja ne ovat aivan ihanat! Meikin tein kesäisen kevyeksi ja huulille levitin itsetyhtyä huulipunaa.

 

 

Rakastan hametta edelleen ja olen onnellinen, että en ole sitä laittanut kierrätykseen. En ole hametta moneen vuoteen käyttänyt, mutta eilen sen päälleni laitoin ja lähdimme kohti kesäistä Tamperetta. Monta kertaa vaatehuonetta siivotessani olen miettinyt, että joskus vielä sitä varmasti käytän enkä ole siitä halunnut luopua.

Onneksi en luopunut! Nyt aion tänä kesänä sitä taas ihan ehdottomasti käyttää. En ehkä enää yhtä villisti kuin silloin 15 vuotta sitten, mutta lupaan, että se pääsee taas kesäpäiviin ja -iltoihin liehumaan.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram