Kirjoitukset avainsanalla leikkokukat

 

Näin äitienpäivän aattona on hyvä antaa vinkki leikkokukkien säilyvyyttä parantamaan. Minulla tämä yksinkertainen vinkki tuntuisi toimivan - nämä kuvien neilikat ovat olleet nyt maljakossa virkeinä viikon verran. Tosin neilikat tuntuvat säilyvän muutenkin leikkokukista pisimpään, mutta toivon kovasti, että tämä toimisi muihinkin kukkiin.

Vinkki on yksinkertainen. Yhteen litraan vettä sekoitetaan kaksi ruokalusikallista etikkaa ja yksi teelusikallinen sokeria. Olen laittanut maljakkoon veden joukkoon yhden ruokalusikallinen etikkaa ja puolisen teelusikallista sokeria, sillä ihan litraa vettä en maljakkoon ole laittanut. 

 

 

Veden olen vaihtanut päivittäin ja aina lisännyt etikan sekä sokerin. Olen myös välillä leikannut kukille uuden imupinnan. Siitä olen muuten tarkka, että aina kaupasta ostamisen jälkeen leikkaan reippaasti vartta pois, jotta tosiaan kukat saavat uuden imupinnan eivätkä ainakaan sen takia kuole ennen aikojaan.

Tykkään leikkokukista kovasti ja aina harmittelen kun ne ovat niin lyhytikäisiä. Tämän vinkin bongasin täältä ja kuten sanottu, tuntuisi toimivan. Täytyy toki testata vielä muidenkin leikkokukkien kanssa, mutta nyt neilikoiden kanssa olen ainakin ollut tyytyvääinen tähän vinkkiin!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram