Kirjoitukset avainsanalla Löytötex

 

Lähdin aamupäivällä lasten kanssa ostamaan akvarioon koristeita ja samalla poikettiin Turtolan Löytötexissä.  Siellä oli itseasiassa muutamia ihan kivoja sisustusjuttuja ja meille tarttui mukaan pari mehikasvia ruukkuineen sekä keittiöön puuvillamatto. Akvaariokoristekin löytyi Faunattaresta,  joten palattiin kotiin koko sakki tyytyväisenä Hesen  kautta. Perjantain kunniaksi!

Olen jo jonkin aikaa etsinyt sivusilmällä meidän keltaiseen keittiöön sopivaa mattoa ja nyt kun sellainen tuli vastaan, oli toimittava. Hintaa matolla oli viitisentoista euroa, jota en pitänyt sitä mitenkään pahana. Vähän ehkä matto saisi olla pidempi ja jotenkin kuvittelin, että 150 cm pitkä matto riittää, mutta ehkä 180 cm olisi ihan nappivalinta.

Minulla on keittiöön nyt kolme mattoa, joita vuorottelen, sillä tykkään, että keittiön mattoja on hyvä olla monta. Näin lattiassa on aina puhdas matto. Pesua odottelee välillä parikin mattoa kun kolmen lapsen kanssa sitä pyykkiä tulee melko paljon ja välillä saa odotella, että matto pääsee koneeseen. Ja keittiössä matto sotkeentuu tosi helposti!

 

 

Uusi matto on ihanan värinen ja juuri sopivan pirteä meidän keittiöön. Keltainen, jota matossa on, on ihan oikean sävyinen kaappien seuraan ja maton muutkin värit löytyy keittiöstä. Matto on merkiltään Kauniskoti  ja materiaaliltaan se on puuvillaa. Lapussa lukee, että käsinpesu, mutta meinasin kyllä heittää koneeseen niinkuin teen oikeastaan kaikelle.

Mukavaa perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Meillä sama matto ollut jo vuoden päivät. Käy noin kerran viikossa pyykkikoneessa, eikä ole suuremmin kärsinyt.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiva kuulla! Vaikuttaakin kyllä siltä, että kestää konepesua eikä ota siitä nokkiinsa. :)

-R / Koti Kumpulassa

West coast
2/6 | 

Hei, olen seurannut sinun blogisi ihan kiinostuksen vuoksi, en asu suomessa. Sinulla on hauska tapa kertoa jokapäiväisestä arjesta. Muutin jo kauan sitten pois suomesta... Meillä ei pestä mitään mattoja, ne ovat liian suuria että voisi pestä🙍
En tiedä missä tämä kumpula on suomessa, mutta se on varmasti ihana paikke👍🏻🤗. Olen lukenut usampia blogeja ja sinun blogisi on minusta mukavin, luetuista!

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos ihanasta kommentista ja kauniista sanoista! Tämä meidän Kumpula sijaitsee Tampereella, mutta Helsingissä ainakin on myös omansa. Mukavaa kevättä ja kesää sinulle, jos teillä siellä nyt on myös kevät aluillaan! :)

-R / Koti Kumpulassa

Vierailija

Kyllä meillä on ollut täysi kesä päivä tänään, nyt siemailn chanlis terrassilla. Lähetin aupairin nauttimaan illasta omien kavereitten kanss. Oma seura ei hullumpaa, hyppään pian kylpyyn ja sitten dekkari seuraksi. Mies liikematkoillatulee kotiin tytärpuolen kanss huomenna. Meillä on sitten illalliset🍷🍾🍰❤️... Joskus ajattelen että laitan vain makaroonilaatikkoa...😱 Olisi katastroofi...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram