Kirjoitukset avainsanalla Lixhult

 

Inspiraatio iski taas ja entinen tv-taso löysi yhtäkkiä paikkansa sohvapöytänä ja olimme vailla uutta tv-tasoa. Oma toiveeni tason suhteen oli sellainen, että siitä olisi paljon säilytystilaa. Sitä kun ei voi koskaan olla liikaa ja meillä ainakin säilytettävää riittää.

Suunnittelin ensin siirtäväni vanhan, 50-luvun, lipaston tv-tasoksi, mutta se olisi ollut aivan liian korkea ja ehkä muutenkin liian massiivinen. Niinpä suuntasin Ikean  sivuille ja taaskaan ne eivät pettäneet.

 

 

Ikeasta meille muutti kolme pientä Lixhult  -kaappia, jotka yhdistettiin toisiinsa isommaksi kokonaisuudeksi. Materiaaliltaan ne ovat terästä ja väriltään vaalean harmaat. Kaapinovet sulkeutuvat hyvin ilmeisesti magneettien avulla ja erikokoiset kaapinovet voi kummin päin tahansa. Jalat saa myös irrotettua eli nämä voi vaikka koota päällekäin korkeaksi kaapiksi, jos on tarpeen.

 

 

Tykkään kokonaisuudesta ihan hurjan paljon ja se on sopivan kevyt sekä siro meidän pieniin tiloihin. Vielä kun noille johdoille jaksaisi tehdä jotain! Jotenkin tuntuu, että jokaisessa sisustusta koskevassa postauksessa kirjoitan aina noista johdoista. Mutta tosiaan, niille täytyy ostaa joku kouru tai kehitellä muu vastaava ratkaisu. Nyt ne ainakin ovat ihan kamalat!

Mukavaa viikonloppua kaikille! Minä olen siivonnut koko päivän ja lapset ovat mammalassa yökyläilemässä. Erikoista, mutta aika rentouttavaa olla ihan yksin kotona.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram