Kirjoitukset avainsanalla tv-taso

 

Kerroin aiemmassa postauksessa siirtäneeni puisen tv-tason sohvapöydäksi ja esittelin uuden teräksisen kaapiston, jonka Ikeasta ostin. Aluksi minusta tuntui, että tämä on sohvapöydäksi liian iso, mutta itseasiassa se on juuri sellainen, jota me tarvitsemme. Meillä kun on paha tapa syödä joka ilta sohvalla, joten on hyvä, että sohvapöytä on oikeasti iso.

Pöytä on Ikean Lisabo  ja ruuvasin siitä lisähyllyn pois. Meillä oli hyllyllä dvd-soitin ja minun silmääni se hylly ei oikein enää sohvapöydässä näyttänyt hyvältä, joten otin sen pois. Tykkään pöydästä tosi paljon ja se on ihanan kevyt. Pöydän muotoilu miellyttää silmääni ja tykkään nykyään tuollaisesta vaaleasta puusta, jota en vielä viisi vuotta sitten voinut sietää alkuunkaan.

 

 

Siirsin vanhan, pyöreän, sohvapöydän nojatuolin ja divaanin väliin apupöydäksi. Sen sisällä olevat ilmapallot rupeavat kyllä olemaan jo parhaat päivänsä nähneitä, mutta vapuksi tehdään satavarmasti lisää ja laitetaan kunnolla serpentiiniäkin. Lapset ovat ihan innoissaan kaikesta koristelusta, munkeista ja vappupalloista!

 

 

Siirsin keltaisen pöydän, joka aiemmin oli tuossa nojatuolin vieressä, eteiseen ja eteisessä olleen pöydän makuuhuoneeseen. Tämä huonekalujen ja tavaroiden siirteleminen ympäri taloa, on minun suurin harrastukseni ja itseäkin välillä huvittaa kun tavarat vaihtavat paikkaa jatkuvasti. Se kyllä piristää kummasti, ei siinä mitään!

Rauhallista ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

-R

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Iso olohuoneenpöytä on hyvä kun on iso perhe. Saa herkutella lauantaina. Meillä on pähkinäpuusta ja lasista tehty pöytä joten ei herkutella olohuoneessa..... Kiva koti teillä sellainen skandinavialainen tunnelma. hauskaa viikon alkua ja vappua suomeen🍷🍭🍰🍾🍶🍻

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Inspiraatio iski taas ja entinen tv-taso löysi yhtäkkiä paikkansa sohvapöytänä ja olimme vailla uutta tv-tasoa. Oma toiveeni tason suhteen oli sellainen, että siitä olisi paljon säilytystilaa. Sitä kun ei voi koskaan olla liikaa ja meillä ainakin säilytettävää riittää.

Suunnittelin ensin siirtäväni vanhan, 50-luvun, lipaston tv-tasoksi, mutta se olisi ollut aivan liian korkea ja ehkä muutenkin liian massiivinen. Niinpä suuntasin Ikean  sivuille ja taaskaan ne eivät pettäneet.

 

 

Ikeasta meille muutti kolme pientä Lixhult  -kaappia, jotka yhdistettiin toisiinsa isommaksi kokonaisuudeksi. Materiaaliltaan ne ovat terästä ja väriltään vaalean harmaat. Kaapinovet sulkeutuvat hyvin ilmeisesti magneettien avulla ja erikokoiset kaapinovet voi kummin päin tahansa. Jalat saa myös irrotettua eli nämä voi vaikka koota päällekäin korkeaksi kaapiksi, jos on tarpeen.

 

 

Tykkään kokonaisuudesta ihan hurjan paljon ja se on sopivan kevyt sekä siro meidän pieniin tiloihin. Vielä kun noille johdoille jaksaisi tehdä jotain! Jotenkin tuntuu, että jokaisessa sisustusta koskevassa postauksessa kirjoitan aina noista johdoista. Mutta tosiaan, niille täytyy ostaa joku kouru tai kehitellä muu vastaava ratkaisu. Nyt ne ainakin ovat ihan kamalat!

Mukavaa viikonloppua kaikille! Minä olen siivonnut koko päivän ja lapset ovat mammalassa yökyläilemässä. Erikoista, mutta aika rentouttavaa olla ihan yksin kotona.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat