Kirjoitukset avainsanalla hiusten värjäys

Syksyn tullen minun alkaa tehdä mieli tummempaa hiusväriä.

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
tuotteet saatu: Waku Organics

 

Aikalailla joka syksy minulle tulee halu värjätä hiukset tummemmiksi. Sitten taas kevään tullen minua harmittaa tummat hiukseni ja haluaisin, että ne olisivat taas hieman vaaleammat ja kevyemmät. Se on vähän sama juttu aina hiustenleikkuun kanssa. Tekee mieli leikata hiukset, mutta sitten taas kun ne ovat lyhyet, haluan, että ne kasvaisivat nopeasti pitkiksi.

Nyt syksyn tullen taas tuli se samainen halu tummentaa hiusväriä, mutta ajattelin, että en nyt kuitenkaan lähde niitä radikaalisti tummentamaan. Kuitenkin hetken päästä taas katuisin sitä. Ajattelin, että kokeilen vain muuttaa niiden sävyä hieman. Jospa se riittäisi?

Hiusvärini oli siis jo jonkin aikaa ollut ihanan kuparinen ja tykkäsin siitä kyllä paljon. Välillä se oli myös mahongin punertava, mutta kupari oli kuitenkin enemmän se minun juttuni. Kuitenkin, mieleni vaihtuu aika tiuhaan, ja syksyn tullen kupari hiusväri alkoi tökkiä.

 

 

Sain valita Waku Organicsin valikoimasta itselleni Radicon kasvivärin juuri sopivasti silloin, kun olin hiusteni värjäämistä suunnitellut! Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin sävyyn nimeltä Dark Ash Blonde. Sävyssä on vivahdus tuhkan harmautta ja ihanaa täyteläisyyttä. En ottanut yhtään tummenmaa sävyä, vaan halusin vain kuparin sävyn vaihtuvan neutraalimpaan ja viileämpään.

Sain myös testattavakseni Radicon Hair Wash and Treatment hiusten syväpuhdistuskäsittelyn, jota suositeltiin käytettäväksi ennen hiusten värjäämistä. Se on juuri oikeanlainen sekoitus luomulaatuisia amla-, reetha- ja shikakaijauheita. Hair Wash and Treatment kuoriin kevyesti päänahkaa, edistää hiusten kasvua ja estää hiustenlähtöä.

Tein käsittelyn hiuksilleni värjäystä edeltävänä iltana, sillä käsittelyn tekeminen vie melkeinpä yhtä paljon aikaa kuin hiusten värjääminenkin. Jauhe sekoitetaan kämpimän veden kanssa, levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa hupun alla tunnin verran. Sitten hiukset huuhdellaan huolellisesti.

 

 

Radicon Hair Wash and Treatment oli erittäin miellyttävä levittää hiuksiin ja se tuoksui mielestäni ihanan mausteiselta. Sen sai myös helposti huuhdeltua hiuksista pois ja hiukset tulivat ihanan puhtaiksi sekä pehmeiksi käsittelyn jäljiltä. Omat hiukseni vaativat syväpuhdistuksen jalkeen hieman hoitoainetta, sillä ne jäivät melko takkuisiksi ilman.

Sitten seuraavana aamuna oli Radico Colour Me Organic -kasvivärin levityksen vuoro. Radico Colour Me Organic on kasveista sekä yrteistä valmistettu Ecocert -sertifioitu ja turvallinen hiusvärisarja kotikäyttöön sekä ammattilaisille. Radico -kestoväri on kehitetty viimeisimmän teknologian ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena vuosituhansien perinteitä noudattaen. 

Radicon kasviväreissä käytetyt kasvit viljellään luonnonmukaisesti ketävän kehityksen periaatteella luontoa sekä ympäristöä kunnioittaen. Viljelyssä ei käytetä keinotekoisia lannoiteita tai kemiallisia torjunta-aineita eikä mitään muitakaan elimistölle tai ympäristölle vahingollisia aineita. 

 

 

Radico Colour Me Organic -kasvivärin käyttö on todella helppoa. Väri sekoitetaan lämpimän veden kanssa ja levitetään hiuksiin. Väritahna on ihanan helppo levittää hiuksiin ja se pysyy niissä todella hyvin koko vaikutusajan. Väri ei juurikaan sotke tai valu edes levitysvaiheessa. Tietenkin pienet roiskeet kuuluvat asiaan, mutta minä en ainakaan saanut minkäälaisia tuhoja aikaiseksi!

Väri on helppo pyyhkiä pois otsalta tai korvista eikä siitä jää värjäymiä niin nopeasti kuin esimerkiksi synteettisistä väreistä jää. Myös lattialle tai lavuaariin pudonneet väriläntit sai helposti ja siististi siivottua pois ilman, että pinnat olisivat värjäytyneet. Värjääminen Radicon kasvivärillä on siis oikeasti tosi helppoa!

Kun väri on levitetty hiuksiin, laitetaan värin päälle pakkauksen mukana tuleva suihkumyssy ja annetaan värin vaikuttaa. Itse annoin värin vaikuttaa melkein pari tuntia ja aina välillä föönillä lämmittelin väriä. Föönaaminen ei ole pakollista, mutta lämmön sanotaan tehostavan värin vaikutusta.

Kun väri on vaikuttanut aikansa, huuhdellaan se pois huolellisesti. Itse en käyttänyt huuhtelussa shampoota, mutta hiusnaamion levitin värjäyksen jälkeen. Suositeltavaa kaiketi olisi, että huuhtelun jälkeen ei hiuksiin laitettaisi edes hoitoainetta tai naamiota, mutta omat hiukseni jäivät sen verran takkuun, että minä laitoin naamion.

 

 

Kasvivärit syvenevät värjäyksen jälkeen vielä pari päivää eikä sinä aikana yleensä suositella pesemään hiuksia. Minä olen kyllä kastellut hiukset ja käyttänyt hoitoainetta, mutta shampoolla en ole hiuksia värjäyksen jälkeen pariin päivään pessyt. Kuten muistakin kasviväreistä, jäi tästäkin väristä hiuksiin todella vahva tuoksu. Tuoksu onneksi kuitenkin haihtuu pois hiuksista!

Olen ollut todella tyytyväinen hiusväriini vaikka kupari aika nopeasti alkoikin tuhkan sävyn alta taas kuultaa läpi. Ihan kupariseksi eivät hiukseni koskaan palanneet onneksi, mutta olisivat ehkä kaivanneet uusintavärjäyksen tuhkan sävyllä melko pian ensimmäisen värjäyksen jälkeen, jotta tuhkan sävy olisi hiuksissa pysynyt paremmin.

Kasviväreissähän on se hyvä puoli, että ne oikeasti hoitavat hiuksia, toisin kuin synteettiset värit. Sen vuoksi olisin ihan hyvin voinut värjätä hiukseni heti pian uudestaan ilman huolia siitä, että kärsivätkö hiukseni. Ja tosiaan, kasvivärit sopivat ihan loistavasti myös Curly Girl Methodia noudattaville!

 

-R

 

 

Kommentit (2)

Torey
1/2 | 

Mä kesällä vielä aattelin vaalentavani latvaa, mutta nyt onkin sellanen olo, että mennään tällä vaan ja katotaan sitä vaalennusta sitten keväällä. :D Mä koitan olla värjäämättä nyt hiuksia kokonaan. Oon värjänny hiukset viimeksi maaliskuussa ja siitä lähtien kasvattanut omaa sävyä. Latvassa on vielä vanhaa väriä, joka on vähän ehkä tummempi ja punertavampi kuin mun omani, mutta se saa nyt mennä. Ja sit jos ens vuonna menisin ja vaalentaisin ton latavssa olevan värin niin, että saisin liukuvärjäyksen omasta sävystäni lähtien. Sit ei tarttis värjäillä tyveä olleskaan! :) 

Hyvän sävyn sait kyllä hiuksiin ja sopii sulle tosi hyvin! 

https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/10/17/sina-olet-minun-siskoni/

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! Joo, tämä vaikuttaa kyllä kivalta ja luonnolliselta sävyltä. :) Mä kans haaveilin jossain vaiheessa, että kasvattaisin oman värin, mutta sitten taas tartuin väripurkkiin! Mä muuten innolla seurailen sun kasvatusprojektia. ;)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Olen värjännyt hiuksiani nyt kaksi viimeistä kertaa täysin luonnollisella hennapohjaisella värillä. Hennaa en ollut koskaan ennen kokeillut ja minulla oli siitä jotenkin todella huono kuva. En tiedä edes oikein mistä se johtui, mutta jotenkin hiusten värjäämisellä hennalla oli mielessäni negatiivinen kaiku.

Olin ensin ajatellut, että kasvatan oman värini esiin ja annan hiusten olla sen väriset kuin ovat. No, kasvatus on pitkä prosessi ja vaikka leikkasin pitkät hiukseni polkkatukaksi, tuntui kasvatus tuskaiselta. Ja mitä pidemmälle projektissa etenin, sitä värittömimmiltä hiukseni näyttivät.

Tähän muuten sellainen huomautus, että, jos olet leikkaamassa hiuksiasi reippaasti, lahjoita ne ihmeessä hyväntekeväisyyteen. Minä olen tehnyt niin ja viimeksi meidän esikoinen teki niin. Hiuksista siis tehdään peruukkeja syöpäsairaille lapsille. Täältä voit lukea enemmän hiusten lahjoittamisesta hyväntekeväisyyteen!

 

 

Rakkautta ensi värjäyksellä

Tilasin hetken mielijohteesta väripaketin House of Organiciltä hintaan 7,90 euroa (+ postikulut) ja ajattelin, että eipä ole suuri menetys rahallisesti, jos väristä ei jää hiuksiin mitään. Väri toimitettiin nopeasti lähi-K-Marketin pakettiautomaattiin ja edelleen epäilevänä tutkin pakkauksessa tulleita ohjeita.

Päätin heti illalla levittää värin hiuksiini ja olen ikionnellinen, että hetken huumassa hennapohjaisen värin menin tilaamaan! Olen aivan rakastunut. Olen rakastunut hennan hoitavuuteen ja värin lopputulokseen. Valitsin väriksi kuparin sävyn ja lopputulos on juuri sellainen kuin toivoin. 

Alla on kaksi kuvaparia, joista vasemmalla on ennen -kuva ja oikealla sitten värjäyksen jälkeinen kuva. Kellertävän vihertävät hapsulatvat ovat sävyttyneet hehkuvan kuparisiksi ja hiukset saivat aivan ihanan hoidon värjäyksen ohella.

 

 

Neljä viikkoa väriloistoa

Arvelin, että väri tarttuisi varmasti voimakkaammin vaaleisiin, käsiteltyihin latvoihin luoden näin hiuksiin ikään kuin liukuvärin. Oikeassa olin, mutta en olisi uskonut, että lopputulos olisi oikeasti näin hyvä! En muista koska olisin ollut viimeksi hiusten värjäyksen jälkeen ollut näin tyytyväinen.

Väri tarttui myös tyveen, siihen minun omaan väriini, hyvin ja sai aikaan juuri sellaista lämmintä kuparin hehkua, jota olin ajanut takaa. Väri säilyi hiuksissani hehkuvana sellaiset neljä viikkoa ja sitten halusin värjätä uudestaan. Väri kului hiuksista pois nätisti eikä havaittavissa ollut juurikasvua, sillä hennaväri tarttuu hiuksen pintaan ja kuluu siitä pois.

Värin säilymistä hiuksissa edesauttaa varmasti se, että pesen hiuksiani luonnonkosmetiikan hiustuotteilla, enkä oikeastaan ikinä esimerkiksi föönaa niitä tai oikeastaan tee niille mitään muutakaan. Tämä johtuu siis siitä, että en osaa enkä ole jaksanut opetella. Jos tukka ei ole hyvä auki niin sitten laitan sen kiinni.

 

 

Hennapohjainen Henné Color -hiusväri

Mutta siihen itse väriin. Valitsin Henne Color hiusvärin ja sävyksi valikoitui Copper eli kupari. House of Organicin sivuilla oli monta sävyä valittavana ja varmasti minun tuee vielä koitettua jotain muutakin sävyä. Nyt kaksi viimeistä kertaa olen valinnut kuparin ja toisella kerralla tilasin värin Greendealiltä.

Hinta oli Greendealillä pari euroa kalliimpi, mutta tein sinne tilausta muutenkin, joten tuli kokonaisuudessaan halvemmaksi tilata väri muun tilauksen mukana kuin, että olisin tilannut sen House of Organiciltä ja maksanut sinne taas toiset postituskulut. Tai niin ainakin luulen!

Pakko ihmetellä itsekin kuinka hiusväripaketti itsessään voi näyttää kuvissa aivan eri värisiltä. Katsokaa vaikka yllä olleita kuvia ja tuota alla olevaa kuvaa. Mietin, että olisin käsitellyt kuvat niin, että paketti näyttää kuvissa saman väriseltä, mutta eipä sillä nyt taida olla niin suurta merkitystä!

 

 

Kuinka hennaväriä käytetään?

Värin käyttö on suhteellisen helppoa. Värijauhe sekoitetaan todella kuuman veden kanssa ja seoksen annetaan jäähtyä. Väriseos levitetään pestyihin, kuiviin, hiuksiin ja annetaan vaikuttaa suihkumyssyn alla parisen tuntia. Sitten väri huuhdellaan pois suihkussa.

Ensimmäisellä kerralla väriseos tuntui melko kuivalta ja levitys ei ollut kovinkaan helppoa, sillä väriä varisi kaikkialle. Toisella kerralla lisäsin vettä jauheen sekaan enemmän ja laitoin lorauksen hoitoainetta vielä joukkoon. Näin levitys oli helpompaa ja siistimpää. En myöskään ole huomannut, että hoitoaine huonontaisi värin tarttuvuutta tai pysyvyyttä hiuksissa.

 

 

Ennakkoluuloille kyytiä

Olen ollut väriin supertyytyväinen ja minulla oli onnea kun löysin heti kerrasta sopivan sävyn. Jos tämä olisi mennyt mönkään, en tuskin olisi antanut enää hennapohjaiselle värille toista mahdollisuutta. Sen verran voimakkaat ennakkoluulot minulla oli. Minusta on ihanaa kun omat ennakkoluuloni saavat kyytiä, joten on ihan mahtavaa, että niin kävi.

Mukavaa alkuviikkoa jokaiselle!

 

-R

 

Kommentit (3)

Kisssnkkäpälä
1/3 | 

Joskus kolmekymmentä vuotta sitten todettiin hennavärin aiheuttavan rotille syöpää. Lieneekö muita hiusvärejä silloin tutkittu. Kun lähikauppa veti sen pois valikoimasta, minäkään en sitä enää hankkinut.

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Nopeasti googlettamalla löytyi tietoa, että henna, joka on luonnosta peräisin, ei ole karsinogeeninen vaan synteettisesti valmistettu hennapigmentti oli se, joka aiheutti rotille syötettynä syöpää.

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Sain viikolla ex-tempore -idean leikata hiukseni. Ajatus iski ihan puskista ja laitoin toissailtana viestiä kampaajalleni, että onnistuisiko millään ja tottakai minulle tyypillisesti, halusin päästä kampaajalle nopeasti. Ihana kampaajani tarjoutui tulemaan sunnuntaiaamuna aikaisin töihin leikkaamaan tukkani ja niinhän sitä sitten tehtiin!

Minun hiukseni ulottuivat lapaluiden alle ja toivoin saavani sellaisen long bob -tyylisen pitkähkön polkkatukan ja pyysin, että väriä myös korjailtaisiin hieman. Alla on kuva hiuksistani aamulla ennen leikkausta ja kuva antaa kyllä ihan väärän kuvan hiusten kunnosta. Oikeasti ne olivat melko käsitellyt ja latvat olivat tosi kuivat. Myös väri oli tosi epätasainen.

 

 

Yksi syy, miksi halusin leikata hiukseni, oli se, että niistä kasvaa sitten parempikuntoiset kun leikkaa kuivat pois. Minun ei myöskään tullut ikinä laitettua hiuksiani mitenkään vaan aina ne olivat joko ponnarilla tai sotkunutturalla. Jospa nyt lyhyen tukan kanssa tulisi vaikka pidettyä tukkaa aukikin!

Hiuslaatuni on melko itsepäinen. Päässäni on monta pyörrettä ja hiukseni taipuvat juuri sinne minne tahtovat. Nähtäväksi jää kuinka tämä malli asettuu hiuksiini ja vaatiiko se kovasti suoristelua tai muuta toimenpidettä. Toivon, että malli toimisi hyvin ja olisi helppohoitoinen, sillä tiedän, että minun ei kuitenkaan tule sitä suoristeltua!

 

 

Tykkään mallista ja väristä paljon! Tukka tuntuu nyt terveemmältä ja paksummalta vaikka kuvissa se ehkä oikein käy ilmi. Täytyy ottaa parempia kuvia tässä joku päivä kun olen omaksunut uudet hiukseni. Kerron sitten, miltä uusi malli tuntuu ja pärjäänkö sen kanssa kuinka. Alkuun tuntuu aina hassulta kun yhtäkkiä onkin täysin erilaiset hiukset!

Minun hiukseni ovat melko hentoisia, mutta niitä on päässäni todella paljon! Minulla itseasiassa on edessäni uuden shampoon sekä hoitoaineen metsästys, joten jos teillä on Santen  tilalle jotain suositella niin antaa tulla! Shampoo saisi olla hyvä tälläiselle hentoiselle, mutta runsaalle tukalle ja hoitoaine saisi olla hyvin hoitava. Ja luonnonkosmetiikkaa, kiitos!

Täältä voit lukea, mitä tein hiuksille, jotka minulta leikattiin:

Hiukset hyväntekeväisyyteen

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Mitäs sanotte, voiko hiusten värjäys kotona onnistua? Olen pitkään käynyt hiusteni kanssa kampaajalla, mutta nyt jostain syystä teki mieli tarttua väripurkkiin ja laittaa väri päähän ihan itse.

Syynä varmasti oli malttamattomuus, sillä kun kipinä iskee niin on toimittava. Silloin ei ole aikaa odotella aikaa kampaajalle vaan suuntana on Prisman  hiusväriosasto.

 

 

Minulla oli siis vaalennettua raitaa hiuksissa yllin kyllin ja tyvikasvunakin melko paljon omaa, tummaa väriä. Arvelin, että väri tarttuu juuri sinne tyveen, jossa on omaa, värjäämätöntä, hiusta ja latvat jäävät haaleiksi. Ja niinhän siinä kävi ensimmäisellä kierroksella.

Levitin ensin hiuksiin pari pakettia Garnier Olian  sävyä Violet Red  ja tosiaan, väri tarttui voimakkaasti tyveen, mutta latvat jäivät melko hailakoiksi.

Eli siis uudestaan kauppaan ja tyveen ihan perus, keskiruskea Scwarzkopf Natural & Easy  väri. Sävy oli muistaakseni kastanja, mutta ehdin jo hävittää paketin, joten ihan varmaksi en osaa sanoa. Valitsin ihan vain ruskea ilman mitään vivahteita, sillä epäilin violetin loistavan läpi kaikesta.

 

 

Tarkoituksenani oli levittää ruskea väri vain tyveen niin pitkälle kuin hiukseni olivat liian violetit. Tavallaan siis tehdä liukuvärjäys niin, että tyvi on ruskea ja latvat punertavan violetit. Ajattelin värjätä latvoja kevytvärillä tai muulla sellaisella, jos (tai kun) siihen tulee myöhemmin tarvetta.

Levitin ruskean värin siis hiuksiin niin, että koko tukka oli jaettu pieniin osiin. Siitä sitten osio kerrallaan levitin väriä tyveen niin ja niin pitkälle latvoihin kuin oli tarve. Yritin harjata värin Tangle Teazerillä  kunnolla liukumaan, mutta minulla on tukkaa niin paljon, että välillä olin ihan hukassa niiden kanssa. Olin varma, että lopputulos on katastrofi, jota seuraa itkuinen puhelu kampaajalleni.

 

 

Lopputulos on kuitenkin melko tyydyttävä. Hiukset punertavat juuri sopivasti ja tyvi liukuu aika mukavasti latvoihin. Kaikki violetti on aikalailla poissa, mutta punapigmenttiä jäi juuri sopivasti. Latvoihin voin sitten lisätä mieleni mukaan väriä, mutta nyt juuri hiukset tuntuvat sopivan tummilta ja punaisilta.

 

 

Hiukset ovat kiinnikin ollessa kivan näköiset ja olen kyllä aika tyytyväinen lopputulokseen. Säästin sievoisen summan rahaa, mutta huono omatunto soimaa siitä, että en käyttänyt luonnonkosmetiikkaa. Olen kerran värjännyt tukkani luonnonväreillä ja se ei todellakaan vakuuttanut minua.

Uskon kuitenkin, että ekokampaamossa lopputulos olisi ollut mahtava, mutta aikoja ei ollut tarjolla minun aikautauluuni (eli heti). Päätin siis pitää tasapainoa yllä ja värjätä kunnon myrkyillä ja sitten hoitaa ihoani sekä hiuksiani muuten luonnonkosmetiikalla.

Mukavaa perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit (10)

Maria(is)Strong
1/10 | 

Kivan näköiset hiukset!Silloin kun värjäsin hiuksia (eli ainakin 13 vuotta) ei ollut vara käydä kampaajalla kuin puolen kymmentä kertaa koko aikana. Värjäsin aina itse kotona - tein isoimmat värimuutoksetkin itse ja jopa pari värinpoistoa. Luonnonkosmetiikat niissä kyllä oli kaukana. 

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! 😊

Yllättävän hyviä kyllä kaupan väritkin taitavat olla, mutta tosiaan luonnonkosmetiikkaan ei voi edes verrata!

-R / Koti Kumpulassa

Torey
2/10 | 

Hyvä tuli! Kyllä se onnistuu kotonakin! Kuten mulla, joka käytin pullasutia ja siskon värjäysharjaa. Se on tullut joskus jonkun värjäyspaketin mukana. Tosi kätevä!

Mä kävin monta vuotta pääosin kampaajalla, mut nyt en oo jaksanut aina varata aikaa. Kotona värjäämällä säästää monia kymmeniä euroja. Ja ajattelin, että voi käydä aina isoja muutoksia varten kampaajalla ja ne väli värjäykset tehdä itse. 😊

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitti! Se sun postaus ja onnistunut lopputulos oli just se rohkaisu, jota tarvin kun mietin ne violetit hiukset päässä, että uskallanko koittaa "liukuvärjätä" itte siihen päälle vai meenkö kampaajalle. Sit katoin kans muutaman videon ja ostin värin. Että kiitos! 😅

Ja siis mä veikkaan, että meidänkin hiuspehkojen kanssa säästö rupee oleen jo satasissa, jos ne välit värjää itte! 😎

-R / Koti Kumpulassa

Torey

Riippuu paikasta. Turun keskustassa säästö on reilun satasen ainakin. Kauempana oleva pienempi paikka velottaa vähemmän, mut siinäkin säästää silti hyvin! Mä maksan mielelläni ammattilaiselle, en mä sitä. Mutta jos välit voi tällai itse hoitaa ni säästän mielelläni myös rahaa. 😄

Ja hyvä, oot jo toinen sitten joka on alkanu mun postauksen jälkeen miettiä itse saman toteuttamista. 😄

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Sama juttu. Kyllä ammattilainen on aina ammattilainen, mutta välillä voi värjätä ittekin. 😊

-R / Koti Kumpulassa

Anna Mariella
3/10 | 

Ihan kiva lopputulos, mutta omasta kokemuksesta (mutta ei toki tarvitse sinulle tapahtua) hiukset muuttuvat kuiviksi ja silleen "halvaksi värisävyksi" hieman noloa kun kampaaja sanoi minulle "totuuden" pari viikkoa sitten💇. Leikkautin bobin ja värjäytin hiukset ihan vaaleiksi, on tullut paljon positiivisia palautteita. Luulen että kampaamossa käytettävät öljyt tekee väristä ja hiuksista kivat. Itse otin lisäksi ola hoidon. Kiitos että jaat kivoja vinkkejä! Ihana blogi

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Joo, se voi hyvin olla kyllä! Ja musta tuntuu, että mun latvat on kyllä muutenkin tosi kuivat eli saksia kaipaavat siis kun siihen ei oikein muu auta. 😢 Onneksi näissä on varaa leikatakin ja seuraava kampaajakin on varattuna parin kuukauden päähän. 😊

Kiitos kivasta kommentista ja mahtavaa viikonloppua!

-R / Koti Kumpulassa

Torey

Ja hei tosta kampaajan varaamisesta. Mulla on kaksi luottokampaajaa. Toiselle pitää nykyään varata 2-3kk ennen aika (heitä on 4 kampaajaa ja ovat parissa vuodessa saaneet kampaamon perustettua ja sen buukattua täyteen). Toisellekkin täytyy muutamaa viikkoa ennen varata aika jos haluaa muuta kuin otsatukan leikkuun. Eli extemporeen ei mitään toteuteta!

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Just niin! Mun kampaajalle tarttee kanssa varata aika ainakin sen kk etukäteen. Ja nää mun jutut tulee aina nopeella aikataululla enkä millään malta odottaa kun jotain keksin. 🙈

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat