Kirjoitukset avainsanalla puuteri

 

Olen jo pidemmän aikaa käyttänyt meikin kiinnittämiseen itsetekemääni irtopuuteria. Sen tekeminen on edullista, nopeaa ja puuteri toimii minun ihollani ainakin ihan loistavasti. Lisäksi puuteri ei sisällä mitään ylimääräistä.

Puuteria varten tarvitaan arrowjuurijauhetta, väriainetta sekä kannellinen rasia valmiille puuterille. Minä teen puuterin morttelissa, mutta joskus olen tehnyt myös suoraan puuterirasiaan. Tykkään, että morttelissa väriaineen saa paremmin sekoitettua arrowjuurijauheeseen niin, että puuteriin ei jää värikökköjä, jotka sitten sotkevat meikin.

 

 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis arrowjuurijauheeseen sekoitetaan ripaus jauhemaista väriainetta. Jotkut käyttävät jopa kaakaojauhetta, mutta sitä minä en ole kokeillut vaan tilannut oman keskiruskean värini ihan suosiolla Limepopista. Sieltä olen ostanut myös arrowjuurijauheen, jota käytän myös esimerkiksi deodorantin teossa.

Puuterin väriä on helppo muokata itselle sopivaksi ja joskus oikein kalpeina talvikuukausina olen käyttänyt ihan pelkkää arrowjuurijauhettakin ohuesti meikkipohjan päällä. Arrowjuurijauhe pitää meikin hyvin paikoillaan eikä kasvojen iho ala kiiltelemään liikaa.

 

 

Minulla irtopuuteri kuuluu kevyesti levitettynä ihan arkimeikkiin, mutta käytän sitä todella vähän. En halua, että kasvoni ovat liian mattapintaiset vaan mielummin ihanan kuulaat ja raikkaat. Se onnistuu luonnollisella meikkipohjalla sekä ihan pienellä ripauksella irtopuuteria, varjostusta sekä poskipunaa.

Mukavaa alkuviikkoa kaikille! Eikö muuten olekin upeat korvikset minulla kuvassa? Ne ovat ihanan blogikollegani Nunun käsialaa.

 

-R

 

Kommentit (2)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moikka ja kiitos vinkistä! En ole kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta täytyykin tutustua ehdottomasti. :)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram