Kirjoitukset avainsanalla makramee

 

Olen monesti kertonut, että rakastan unisieppareita, mutta nyt rakkauteni on laajentunut myös seinäkoristeisiin. Olen kuolannut kuvia lähinnä Pinterestissä  ja päätin tehdä itse omani. Homma vei ihan mukanaan ja haluaisin tehdä näitä lisää ja lisää. Ainoa vaan, että seinät loppuu pian kesken!

Langat tai kuteet, mitä ne nyt ovatkaan, hankin Tammer Outletista, juuttinaru sekä keppi löytyivät kotoa. Pää on ihan täynnä kaikkia ideoita ja rupean haalimaan kaikenmaailman tarvikkeita sekä metsästä että varmaankin myös kaupasta. Yritän aina ensin hyödyntää kaikkea kotoa tai takapihan metsästä jo valmiiksi löytyvää ja sitten vasta suuntaan ostoksille.

 

 

Minä en toki ole meidän perheessä ainoa, joka hurahti seinäkoristeiden tekoon. Tyttö haki keittiön kaapista grillivartaan ja rupesi myös hommiin! Enkä ihmettele, että hän innostui, sillä näiden tekeminen on aivan ihanaa näpertämistä.

 

 

Paikka seinäkoristeelle on vielä vähän auki, mutta kaavailin sitä mielessäni meidän makuuhuoneeseen. Aion myös opetella tekemään kaikkia ihania solmuja, mutta jotenkin tämä tämmöinen modernin rento, boheemi ja solmuton makramee -tyylinen seinäkoriste juuttilankoineen sekä letteineen puhutteli nyt minua kovasti.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Minä aloitan seuraavan seinäkoristeen suunnittelun.

 

-R

 

Kommentit (4)

Annukka2
1/4 | 

Kivoja seinäkoristeita, mutta mikä tossa on makrameeta? Ei mikään! Makrameella tarkoitetaan solmintaa, tossa on pelkkiä lettejä. Esim. wikipedia: "Makramee tai makramee-solmeilu (engl. macramé) on käsityötekniikka, jossa solmuja käyttämällä saadaan aikaan koristeellisia nyörejä tai pintoja."

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Ilmeisen herkkä aihe tämä, pahoittelut. Muutin otsikkoa niin, että siinä lukee makramee -tyylinen seinäkoriste. Toivottavasti kukaan ei enää pahoita mieltään solmujen puutteesta ja makramee -nimen väärinkäytöstä. Tosiaan esimerkiksi Pinterestistä kun hakee diy macrame -hakusanoilla tulee ihan noita solmuttomiakin makramee -seinäkoristeita (tai siis makramee - tyylisiä seinäkoristeita).

Mukavaa viikonloppua! 😊

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram