Kirjoitukset avainsanalla moderni koti

 

Kerroin täällä vaihtaneeni olohuoneeseen vappuverhot ja kyllähän ruokailutilakin sitten joutui samaisen operaation kohteeksi. Vaihdoin huoneen kulmaan kuviolliset verhot, jotka olen ostanut noin kymmenisen vuotta sitten silloiseen kotiimme ja nehän sopivat sinne yllättävän hyvin!

Harmaat raitaverhot saivat jäädä omille paikoilleen ja mietin, että sopivatko kuviot keskenään. Alkuun ne riitelivät keskenään, mutta nyt silmä on jo aikalailla niihin tottunut. Jos tuntuu siltä niin vaihdan olohuoneesta poistuneet harmaat verhot näiden tilalle kunhan saan ne ensin pestyä ja silitettyä. Toisaalta nuo kuviot ja raidat ovat kyllä aika kivat keskenäänkin.

 

 

Pallovalot vaihtoivat paikkaa, mutta niitä ja verhoja lukuunottamatta ruokailutila on ennallaan. Kovin keväistä siellä ei ole, mutta ehkä tuo meidän olohuoneen vappusisustus riittää tällä erää piristämään fiilistä. Minusta on kiva kun vanhoilla jutuilla voi saada vaihtelua sisustukseen eikä tosiaan aina tarvitse ostaa uutta.

 

 

Saarekkeen alle on tehty heppatalli ja näköjään siellä käärmekin luikertelee. Niin, sehän on kevät jo!

Mahtavaa perjantaita kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram