Kirjoitukset avainsanalla kori

 

Olen kertonut aiemminkin, että rakastan viherkasveja ja leikkokukkia vaikka en niitä osaa kauaa hengissä pitääkään. Tällä kertaa kasviperhe sai lisäystä kun äitini toi minulle peikonlehden ja löysin sille Ikeasta ihan täydellisen korinkin.

Istutin peikonlehden lasipurkkiin ja laitoin oikein kunnolla multaakin. Lasipurkki pääsi sitten tuohon koriin, joka varmasti on tuttu jokaikisestä sisustusblogista. Mutta onhan se ihana, ei siitä pääse mihinkään!

 

 

Peikonlehti on viihtynyt meillä tosi hyvin ja kasvanut viikossa aivan kamalan paljon! Kaikki rullalla olleen lehdet ovat auenneet ja mittaa on viikossa koko kasville tullut viitisen senttiä.

En tiedä mitä ihmettä on tapahtunut, mutta myös muut kasvit näyttävät aika hyvin viihtyviltä. Nuppua pukkaa kukkivaan kasviin, jonka olen saanut isältäni ja lisäksi Ikeasta ostettuun hassun näköiseen kasviin on kasvanut kylkeen violetti uloke!

Tosiaan, kuten arvata saattaa, en todellakaan tunne kasveja, joita meillä on, mutta parhaani mukaan yritän niitä hoitaa ja kasvattaa.

 

 

Tämä on minulle aivan ihmeellistä, sillä yleensä kaikki kukat ja viherkasvit ovat kuolleita parissa viikossa. Enkä siis ihan oikeasti ole tehnyt muuta kuin laittanut kaikki uudet kukat ja kasvit ruukkuihin niin, että olen ottanut muovipurkit pois sekä lisännyt multaa. Kastellut olen silloin kun multa ei kosketettaessa tartu sormiin.

Kaktukset ja aloetkin ovat edelleen hengissä ja itseasiassa lisäsin niillekin uutta multaa. Ne ehkä olisivat tarvinneet haketta tai jotain muuta vastaavaa, mutta katsotaan miten niille käy. Orkideakin on vielä kunnossa, mutta yleensä menetän ne siinä kohtaa kun nuput ovat puhjenneet ja kaikki kukat ovat kuolleet.

 

 

Kasvi-innostus on levinnyt vessaan asti ja Ikeasta löytyi sinne tekokasvi ja juuri sopiva ruukkukin. Siellä ei varmastikaan viihtyisi mikään oikea kasvi kun siellä on niin pimeää. joten tekokasvi on sinne ihan oiva valinta!

Kasvit piristävät sekä elävoittävät sisustusta ihan mielettömän ihasti ja lasten kanssa on ihana niitä hoitaa. Minulla ainakin on aina kolme  vähän liiankin ahkeraa ja innokasta apuria kasteluhommissa sekä multia vaihtamassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram