Kirjoitukset avainsanalla lainaukset

 

Rakastan lainauksia.  Miten joku voi osata sanoa juuri ne oikeat, koskettavat ja lohduttavat sanat? Lainaukset ovat usein myös jollain tapaa haikeita.  Niissä on paljon elämänkokemusta ja se tekee niistä niin kovin totta. Karua, mutta kaunista. Katkeransuloista. 

Osa lainauksista on hauskoja  ja arjessa ihanan tsemppaavia.  Minulle osa niistä on sellaisia voimalauseita, joita muistelen ja toistelen mielessäni aina kun tuntuu hankalalta. Ne auttavat jaksamaan ja muistuttavat minua siitä, että kaikki on oikeasti tosi hyvin. 

Tässä alla on minun 12 lempilainaustani. Kaikkien alkuperäistä lausujaa en valitettavasti tiedä, mutta kaikki, jotka ovat tiedossa, olen kirjoittanut kuviini. Kuvat siis ovat omiani, mutta lausahdukset valitettavasti eivät. 

 

 

Kaikki jollain tapaa ihania. Vaikka tämä viimeinenkin - yhtä aikaa niin ihanan helpottava, mutta niin kamalan totta. Tämäkin hetki on ohi pian eikä enää tule takaisin. Nautitaan  siis kaikesta, mistä suinkin pystymme ja niinä hankalina aikoina muistetaan, että kyllä se menee ohi.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram