Kirjoitukset avainsanalla ruukkunarsissi

 

Pähkäilin eilen ääneen, että mihinköhän ruukkuihin laittaisin narsissit pääsiäiseksi.  Äiti sattui olemaan kylässä ja sanoi, että ne voisivat näyttää kivoilta ihan lasipurkeissakin.

Minulla ei ole mitään viherpeukalon lahjoja ja jouduin itseasiassa googlettamaan, että ovatko nämä edes narsisseja vai mitä, joten otin äidin neuvosta vaarin ja kaivoin lasipurkit illalla kaapista esille ja laitoin narsissit - ruukkunarsissit - niihin.

Aika kivalta näyttää, eikö vain?

 

 

Laitoin parin purkin pohjalle kiviä ja yhteen lisää multaa.  Minun silmääni miellyttää eniten ehkä tuo isoin lasipurkki, mutta eivät kaksi muutakaan pahoja ole. Tykkään kun nuo juuret näkyvät,  mutta tykkääköhän kasvi itse siitä?

Kaksi istutuksistani (voiko näitä kutsua istutuksiksi?) pääsi ruokailutilaan ja kolmas keittiön tasolle. Sain äidiltä myös yhden ruukkunarsissin, joka on kauniissa purkissa, jossa on sulan kuva. Se löysi paikkansa sohvapöydältä.

Minä yleensä kastelen narsisseja joko liikaa tai liian vähän. Ne joko kasvavat aivan älyttömän pitkiksi ja kaatuvat tai sitten kuivuvat pystyyn. Saa nähdä kuinka nyt käy.

 

 

Narsissit taitavat olla meidän pääsiäisen ajan kukat tänäkin vuonna. Myös virvontaoksat  pääsivät maljakkoon ruokailutilaan ja taitavat nekin ihan kukista mennä. Ihanan värikkäitä ne ainakin ovat!

 

 

Ulkona vain pakkanen  on ja pysyy. Aamullakin oli vielä 14 astetta pakkasella, mutta onneksi tänään on taas kuitenkin tuo ihana aurinko paistanut! Tuntuu, että viime keväästä ja kesästä on taas ihan kamalan kauan ja kesäihmisenä tämä ikuisuudelta tuntuva talvi alkaa olla jo ihan kidutusta.

Tule jo kevät!

 

-R

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram