Kirjoitukset avainsanalla Mariskooli

 

Kaivoin komerosta Mariskoolit  ja Aalto Maljat  esiin ja sovittelin niitä meidän hyllyille. Mies katseli vierestä ja nauroi, että alanko olla siinä iässä, että Mariskoolit näyttävät hyvältä? No, sillä hetkellä ne eivät hyllylle päässeet, mutta nyt kun laitettiin lasten kanssa kotiin pääsiäistä, pääsivät ne osaksi sisustusta.

 

 

Ostin myös Ikeasta  uudet, ihanat kahvikupit.  Toisessa oli vaaleanpunaista, joka muuten edelleen on ihastukseni ja toisessa tummanharmaata, melkeinpä mustaa. Vaalea osa on sellaista hieman pilkullista, tiedättekö?

Miehelle pilkuista ja pohjan värityksestä tuli mieleen Kermansaven kupit,  joita on joskus ylioppilaslahjaksi saanut. Silloin ne olivat ehdottomia hittejä, mutta yhteiseen, ensimmäiseen, kotiimme ne eivät mukaan päässet.

Taas kerran pääsimme siihen samaan kysymykseen, olenko siinä iässä, että Kermansavi näyttää hyvältä? Niin, olenko? Vai onko tässä nyt vain käynyt niin, että ne vanhat trendit todella ovat tulossa takaisin?  Jostain luin, että 90-luku olisi tulossa takaisin myös sisustukseen, että ehkäpä tässä on nyt kyse siitä. Voi apua!

 

 

Huomaan kyllä, että osa jutuista, joita en pari vuotta sitten voinut sietää, tosiaan miellyttää nykyään silmääni.  Aiemmin en voinut ajatellakaan, että olisin ostanut puunvärisen tv-tason tai ruokapöydän, mutta nykyään ne näyttävät todella kauniilta ja olen kuolannut Ikeassa esimerkiksi aivan ihanaa puunväristä ruokapöytää. Myös meidän puunvärinen tv-taso edelleenkin näyttää ihanalta.

Eli ilmeisesti olen siinä iässä  sitten. Mukavaa lauantaita! 

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram