Kirjoitukset avainsanalla pääsiäiskoristeet

 

Meidän kodista ruokailutila  on se, jossa on eniten panostettu pääsiäiseen.  Sieltä löytyy monen monta rairuohoa, itsetehtyä koristetta, tipuja, munia, vitsoja sekä narsisseja. Mutta kaikista tilapäisesti lisääntyneistä koristeista huolimatta jotain sieltä on myös lähtenyt. Syöttötuoli. Sitä siellä ei enää ole.

 

 

Tekisi mieli kirjoittaa postaus siitä kuinka ihmeessä minun vauvani on jo niin iso,  ettei tarvitse (lue halua) syöttötuolia. Miten ekaluokka alkaa jo olla melkein ohi ja miten ihmeessä keskimmäinenkin on jo näin iso poika? Mutta ei mennä siihen nyt. Keskitytään nyt siihen ruokailutilaan,  jossa ei enää ole syöttötuolia vaan, joka on pullollaan pääsiäistä.

 

 

Ostin Ikeasta pari jakkaraa  lisää ja ne toimivat ikään kuin varatuoleina. Silloin harvoin kun pöytä on täynnä ruokailijoita, mahdutaan kaikki ainakin teorissa saman pöydän ääreen. Ruokailutila on nyt vielä jotenkin niin kovin täynnä tuota pääsiäistä,  että melkein jopa ahdistaa, mutta pääasia, että lapset tykkäävät. 

 

 

Sain vihdosta viimein siivottua nuo neliöhyllytkin  ruokailutilan seinässä. Vielä komero  siinä odottelee, että saan sen kunnon inspiraation (vai raivon?) päälle ja hyökkään sen kimppuun. Laatikotkin on jo hommattuna, mutta tosiaan tavaraa on komerossa niin valtavan paljon, että sen siivoaminen ahdistaa jo ajatustasolla.

Sen sijaan olohuoneessa  tekisi taas kerran mieli vaihtaa huonejärjestystä! Viime kerrasta on varmaankin se puolisen vuotta ja taas mennään. Voi apua! Se kyllä taas piristäisi kummasti, jos laittaisi kaiken uuteen uskoon. Hmm, pitäisiköhän? 

Rauhallista Pitkäperjantaita jokaiselle!  Minä yritän malttaa mieleni huonejärjestyksen kanssa.

 

-R

 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Onko teidän koti jo saanut pääsiäiskoristeet? Meille pääsiäinen tuli oikeastaan eilen  kun lapset innokkaasti auttoivat minua koristelussa. Kaivoimme vanhan koristeet komerosta ja asettelimme niitä kotiin yhdessä.

 

 

Rairuohot  kylvettiin jo hyvissä ajoin ja olen niitä jo useaan otteeseen joutunut trimmaamaankin kun ne ovat kasvaneet niin hurjaa vauhtia. Nyt ne saivat sitten myös koristeet kantaakseen. Jotenkin ihanaa nähdä ruohon kasvavan kaiken tämän lumen keskellä! Edes pieni tuulahdus keväästä.

Vitsoja  on askarreltu myös ja palmusunnuntaita odotellaan jo karkinkiilto silmissä. Vähän täytyy vielä panostaa koristeiden hankintaan niin saadaan loputkin vitsat väännettyä valmiiksi.

 

 

Tämän pajunoksan koristelu  on ollut erittäin tarkkaa ja tärkeää puuhaa! Sitä on meinaan tehty todella huolella ja tunteella. Aluksi oksia oli kaksi, mutta lapset halusivat viedä toisen oksan makuuhuoneeseensa alakertaan.

 

 

Rairuohojakin kylvettiin lisää  ja siitä riittää kuulemma myös isin toimistolle muutama. Työntekijät varmasti ilahtuvat, lapset arvelivat! Vaihdoin muuten pariin kukkaan mullankin  samalla kun kerran istutuspuuhissa oltiin. Eikö se aina keväällä olisi hyvä tehdä?

Meille pääsiäinen on siis tullut hyvissä ajoin. Oikeastaan aika kivaa, sillä minua vähän on alkanut ahdistaa tämä talvi.  Joka päivä vain sataa lisää lunta, pakkanen paukkuu eikä kevät tunnu tulevan millään. Toivottavasti kuitenkin tulisi ihana, lämmin, kesä sitten kun on tullakseen!

 

-R

 

Kommentit (11)

Torey
1/11 | 

Ripottelin muutaman tipusen tänään ja haettiin oksia. En pääsiäisenä koristele samalla tavoin kuin jouluna. Mutta on kiva vähän piristää kotia. Samoin kuin vappuna. Muutama pallo ja serpentiiniä tuo oman tunnelmansa. :) Ensi viikolla on kuopuksen synttäritkin, niin tulee laitettua vähän muutenkin sitten koristeita. :)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Ei meilläkään ihan joulumeiningillä mennä, mutta aika ihanaa kun taas on "lupa" vähän lisätä koristeita kotiin. :D Ja tosiaan, vappuna sitten taas seuraavan kerran!

-R / Koti Kumpulassa

Helenamaria
2/11 | 

Meillä vähän vähemmän panostetaan pääsiäiseen, vaikka väreistä sais kyllä raikkautta kotiin🤔😊. Todella kaunista teillä 🐣🐥🐣

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Kiitos! :) Musta on ihanaa kun saa taas piristää kotia pääsiäisjutuilla. Ja lapset on meillä ihan innoissaan mukana koristelemassa! :D

-R / Koti Kumpulassa

Ei-Leen
3/11 | 

Minun pitäisi oppilaiden kanssa koristella munia ja mietin, mistä löytäisin kiireesti hyviä ja askartelumunia, kun ei ole liiemmin aikaa juosta niiden perässä. Olisiko antaa vinkkejä vai alanko puhaltamaan kananmunia tyhjiksi?

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Me ollaan saatu nämä mun äidiltä ja lapset on ne sitten koristelleet, mutta voin kysyä mistä hän on ne ostanut! Pieni hetki. :)

-R / Koti Kumpulassa

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Nämä oli Sinellistä tilattu - en tosin tiedä, onko heillä liikkeitä kuinka. Sanoi, että eivät olleet kalliita. 😊

Ootko esim. Tigerista katsonut, että onko siellä? 🤔

-R / Koti Kumpulassa

Maria(is)Strong
4/11 | 

Meillä ei oikeastaan koristella kuin jouluna. Vaikka pääsiäinen onkin tärkeä juhla, niin noita perinteisiä pääsiäiskoristeita ei juurikaan ole ja tänä vuonna ei lainkaan, kun voimat on itsellä niin vähänä. Mutta oikein kivan näköistä teillä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram