Kirjoitukset avainsanalla jakkara

 

Meidän olohuoneen nojatuoli sai uuden apupöydän vierelleen kun keksin yhdistää puujakkaran ja metallisen tarjottimen, jonka olen joskus saanut. Kävi aivan älyttömän hyvä tuuri, että ne sopivat yhteen juuri millilleen. Jos tarjotin olisi ollut pari milliä pienempi tai vastaavasti jakkaran halkaisija pari milliä suurempi, eivät ne olisi käyneet sisäkkäin.

 

 

Ne sopivat sisäkkäin aivan täydellisesti! Tarjotin ei pääse tippumaan jakkaran päältä, sillä se tosiaan uppoaa jakkaran istuinosan päälle. Yleensähän nämä hommat menevät juuri niin, että se on siitä muutamasti millistä kiinni, mutta nyt natsasi ja olohuone sai uuden apupöydän.

Olen nimettäin kaipaillut tuohon nojatuolin kaveriksi pientä pöytää, jolle laskea kahvikuppi esimerkiksi. Jakkara on ostettu Ikeasta  ja on juuri sopivan korkuinenkin tuolin viereen. Tuoli on Ikean Poäng ja on palvellut meitä esikoisen vauva-ajoista saakka. Jakkara oli mielestäni liian pliisu ilman tuota tarjotinta ja nyt tarjottimen kanssa puunväriäkään ei ole liikaa. Minä kun vielä totuttelen siihen.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja hyvää kesälomaa niille, joilla sellainen on!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Tein itselleni työpisteen olohuoneeseen ostettuani uuden läppärin ja se on itseasiassa toiminut aika kivasti. Päivittäin tämän pienen työpöydän ääressä tulee kirjoiteltua - kuten juuri nytkin teen. Pöytä on vanha ja kulunut, mutta tykkään siitä silti kovin.  Sillä on minulle tunnearvoa, sillä isäni sen on joskus jostain pelastastanut ja kunnostanut.

Pöytä on itseasiassa juuri sopivan matala  ja minun on sen ääressä hyvä kirjoittaa. Diffuuserissa pöhisee tällä hetkellä bergamotin eteerinen öljy, jonka tuoksusta tykkään kovasti. Tykkään muutenkin käyttää diffuuseria usein ja öljyt siihen valitsen mielialani mukaan.

 

 

Aluksi laitoin työtuolikseni metallisen ruokailutuolin, mutta se oli mielestäni liian suurikokoinen tämän minipöydän ääreen. Ostin sitten Ikeasta pienen, metallisen jakkaran  ja ruokailutuoli pääsi takaisin sinne, minne se kuuluukin - ruokailutilaan. Kokosin jakkaran eilen ja se sopii mielestäni paljon paremmin työpöydän ääreen kuin isompi, selkänojallinen tuoli.

Jakkaralla minun tulee jostain syystä istuttua paljon ryhdikkäämmin  kuin selkänojallisella tuolilla. Huomaan, että kannattelen itseäni paremmin ja jalkani ovat tukevammin maassa tämän kanssa. Yllättävän hyvä valinta siis, mutta kertokaahan millä ihmeellä saan kaikki nämä sähköjohdot piiloon?

 

 

Nojatuoli sai kannettavakseen oranssin tyynyn,  jonka päällisen kaivoin esiin kaapin perukoilta. Siitä tulee keväinen fiilis eikä ole kyllä valittamista tuon auringonpaisteenkaan suhteen. Ihanasti on paistanut nyt monena päivänä!

 

 

Mukavaa lauantaita kaikille  ja muuten työpisteen edelliset kuulumiset löytyy täältä!

 

-R

 

Kommentit (3)

Sandra
1/3 | 

Hei! Kiitos kivasta postauksesta. Aivan ihana tuo sinun työpöytäsi! Noista johdoista, kun kysyit..Itselläni on työpöydän alla Ikeasta ostettu johtokouru, jonne olen niputtanut kaikki johdot kiinni "maksimipituuteensa" ja kytkenyt ne johtokourussa olevaan jatkojohtoon. Tuo johtokouru voi olla sinun työpöytääsi nähden liian pitkä, joten toinen vaihtoehto voisi olla niputtaa johdot yhteen (siis menemään samasta kohdasta alas pöydän takaa) ja naamioida sellaisen muovisen johtokourun sisälle kaikki. Vaikea selittää näin sanallisesti, mutta jos kiinnostuit, voisin ehkä napata sinulle pari kuvaa omista ratkaisuistani :) 

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moikka ja kiitos kommentistasi!

Olen miettinyt myös noita johtokouruja ja täytyy varmaan sellainen käydä ostamassa tämän työpöydän lisäksi tv-tasolle. Sielläkin johdot roikkuu tosi rumasti. Sitten vielä kun keksin jotain tuolle pitkälle jatkojohdolle, joka kiemurtelee lattialla niin hyvä! :D

Mutta mielelläni kyllä katson sinun ratkaisustasi kuvat, kiitos! :)

-R / Koti Kumpulassa

Sandra

Meillä lattialla kiemurtelevat johdot on laitettu listoihin kiinni sellaisella teipillä kiinnittyvällä kaapelikourulla. Niitä saa rautakaupoista ja esim. Biltemalta. Taidan jossakin vaiheessa tehdä aiheesta postauksen kuvineen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat