Kirjoitukset avainsanalla työpiste

 

Otsikon ehkä pitäisi olla "Erilaista olohuoneen työpisteellä", sillä uutta täällä ei ole mikään. Esikoinen kaipasi isompaa kirjoituspöytää huoneeseensa, joten siirsimme ulkorakennuksessa olleen pöydän tytölle, tytön mustan työpöydän minulle olohuoneeseen ja olohuoneessa olleen pöydän ulkorakennukseen.

Meillä on ulkorakennuksessa sauna ja tilat vieraille, joten sieltä löytyy aina kaikenlaista sisälle tuotavaa. Toisaalta taas sinne on myös hyvä laittaa välisäilytykseen kaikkea sellaista, mitä ei juuri sillä hetkellä tarvita, mutta mitä ihan varmasti vielä joskus tarvitaan! Tällä kertaa tytölle löytyi sieltä isoäitini vanha pöytä ja minun työpisteelleni myös vanha kukkapylväs.

 

 

Laitoin kukkapylvään päälle valaisimen, joka aiemmin oli työpöydälläni, mutta nyt ei siihen enää mahtunut. Halusin ottaa tämän mustan työpöydän itselleni, sillä aiempi pöytä oli kuin olikin liian matala työpöydäksi. Aluksi ajattelin, että se olisi juuri sopivan korkuinen, mutta loppujen lopuksi istuin sen ääressä ihan lytyssä.

Musta pöytä on hieman korkeampi ja kapeampi, mutta syvempi kuin edeltäjänsä, joka oli tavallista matalampi. Muuten tykkäsin edellisen muotoilusta enemmän, mutta ei tämä niin paha ole, että täytyisi ostaa uutta. Tykkäsin myös edellisestä pöydästä siksi, että se oli oikeasti vanha ja isäni on sen jostain pelastanut. Onneksi pöytä on ulkorakennuksessa tallessa kuitenkin!

 

 

Johdot ne siellä rumasti roikkuvat ja osa ongelmastahan ratkeaisi langattomalla hiirellä. Mutta kun tämäkin toimii niin en koe tarpeelliseksi sellaista hankkia, joten katselen sitten roikkuvaa johtoa. Toisen johdon saisi varmasti teipattua pöydän jalkaan kiinni, mutta ehkä se nyt ei niin paljoa häiritse kuitenkaan. Joka tapauksessa, sitten kun tämä hiiri hajoaa, ostan langattoman!

Aurinkoista maanantaita!

 

-R 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

No ihan varmana! Koululainen kans lainaa välillä mun konetta ja hälle se matala oli parempi. Tää on vähän liian korkeella peruskorkusen jakkaran kanssa. Neidillä oli ittellään sellanen korkeempi tuoli niin oli hyvä, mutta huomaa selkeesti on hartiat korvissa kun hän istuu tällä mun jakkaralla. :)

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

No, eihän olohuoneen uudistus sitten ihan nollabudjetilla onnistunutkaan vaan eilen löytyi Ikeasta aivan ihana lisä olohuoneessa olevan työpisteeni seinään, hyllyjen alle. Messinginvärinen metallikehys nipsuineen vei sydämeni samantien kun se hyllyssä näin.

Metallikehykseen voi kiinnittää roikkumaan kuvia, muistilappuja, voimalauseita tai ihan mitä ikinä keksii. Kehyksessä oli neljä koukkua alareunassa, mutta mies katkaisi ne pois kun koukkujen kanssa kehys oli työpöydän ylle liian korkea. Ilman koukkuja se on juuri sopiva!

 

 

Minun silmääni miellyttää juuri tuo messingin väri, sillä olen nähnyt paljon tämäntyylisiä kehyksiä mustana tai valkoisena. Tämä hurmasi minut täysin ja sen lisäksi mukaan lähti pakkaus pieniä julisteita, joista ihastuin heti tuohon kaktuksen kuvaan. Miten löytyikään niin sopiva kuva minulle?

Dreams -tekstin leikkasin pienemmäksi ja kaksi muuta julistetta pääsivät lasten leikkihuoneen seinälle Elsan tilalle. Frozen  ei kuulemma ole enää niin in, joten sisustustarran sai ottaa pois seinältä. Sinänsä hyvä, sillä se ei oikein enää siellä pysynytkään.

Nipsuja tuli pakkauksessa mukana 12 kappaletta, joten jokaiseen neliöön on omansa. Esikoinen aikoikin tehdä minulle jotain kivaa, jota voi kehykseen ripustaa. Jään odottelemaan!

 

-R

 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Tein itselleni työpisteen olohuoneeseen ostettuani uuden läppärin ja se on itseasiassa toiminut aika kivasti. Päivittäin tämän pienen työpöydän ääressä tulee kirjoiteltua - kuten juuri nytkin teen. Pöytä on vanha ja kulunut, mutta tykkään siitä silti kovin.  Sillä on minulle tunnearvoa, sillä isäni sen on joskus jostain pelastastanut ja kunnostanut.

Pöytä on itseasiassa juuri sopivan matala  ja minun on sen ääressä hyvä kirjoittaa. Diffuuserissa pöhisee tällä hetkellä bergamotin eteerinen öljy, jonka tuoksusta tykkään kovasti. Tykkään muutenkin käyttää diffuuseria usein ja öljyt siihen valitsen mielialani mukaan.

 

 

Aluksi laitoin työtuolikseni metallisen ruokailutuolin, mutta se oli mielestäni liian suurikokoinen tämän minipöydän ääreen. Ostin sitten Ikeasta pienen, metallisen jakkaran  ja ruokailutuoli pääsi takaisin sinne, minne se kuuluukin - ruokailutilaan. Kokosin jakkaran eilen ja se sopii mielestäni paljon paremmin työpöydän ääreen kuin isompi, selkänojallinen tuoli.

Jakkaralla minun tulee jostain syystä istuttua paljon ryhdikkäämmin  kuin selkänojallisella tuolilla. Huomaan, että kannattelen itseäni paremmin ja jalkani ovat tukevammin maassa tämän kanssa. Yllättävän hyvä valinta siis, mutta kertokaahan millä ihmeellä saan kaikki nämä sähköjohdot piiloon?

 

 

Nojatuoli sai kannettavakseen oranssin tyynyn,  jonka päällisen kaivoin esiin kaapin perukoilta. Siitä tulee keväinen fiilis eikä ole kyllä valittamista tuon auringonpaisteenkaan suhteen. Ihanasti on paistanut nyt monena päivänä!

 

 

Mukavaa lauantaita kaikille  ja muuten työpisteen edelliset kuulumiset löytyy täältä!

 

-R

 

Kommentit (3)

Sandra

Hei! Kiitos kivasta postauksesta. Aivan ihana tuo sinun työpöytäsi! Noista johdoista, kun kysyit..Itselläni on työpöydän alla Ikeasta ostettu johtokouru, jonne olen niputtanut kaikki johdot kiinni "maksimipituuteensa" ja kytkenyt ne johtokourussa olevaan jatkojohtoon. Tuo johtokouru voi olla sinun työpöytääsi nähden liian pitkä, joten toinen vaihtoehto voisi olla niputtaa johdot yhteen (siis menemään samasta kohdasta alas pöydän takaa) ja naamioida sellaisen muovisen johtokourun sisälle kaikki. Vaikea selittää näin sanallisesti, mutta jos kiinnostuit, voisin ehkä napata sinulle pari kuvaa omista ratkaisuistani :) 

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Moikka ja kiitos kommentistasi!

Olen miettinyt myös noita johtokouruja ja täytyy varmaan sellainen käydä ostamassa tämän työpöydän lisäksi tv-tasolle. Sielläkin johdot roikkuu tosi rumasti. Sitten vielä kun keksin jotain tuolle pitkälle jatkojohdolle, joka kiemurtelee lattialla niin hyvä! :D

Mutta mielelläni kyllä katson sinun ratkaisustasi kuvat, kiitos! :)

-R / Koti Kumpulassa

Sandra

Meillä lattialla kiemurtelevat johdot on laitettu listoihin kiinni sellaisella teipillä kiinnittyvällä kaapelikourulla. Niitä saa rautakaupoista ja esim. Biltemalta. Taidan jossakin vaiheessa tehdä aiheesta postauksen kuvineen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat

Instagram