Kirjoitukset avainsanalla musta yöpöytä

 

Kirjoittelin täällä, että otimme miehen kanssa makuuhuoneen takaisin haltuun ja kerroin, että kamalassa kunnossa olleet yöpöydät olivat mennossa kiertoon. Mies passitti minut terapiakierrokselle Ikeaan  ennen kuin lähti työreissulle ja sieltähän löytyi kuin löytyikin juuri sellaiset yöpöydät kuin olin suunnitellutkin.

 

 

Pöydät ovat mattamustat  ja materiaali on maalattua metallia. Ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanan kevyet ja ilmavat eikä niitä todellakaan ole hinnalla pilattu. Kappalehinta oli karvan verran alle kympin!

 

 

Tykkään kun pöydissä on hyllyt, joille saa nenäliinat ym. yöpöytärojun kätevästi piiloon sekä pois pöytätasolta tilaa viemästä. Sopivat korit  löytyi kotoa, joten niitä ei tarvinnut ostaa - vähän vain uudelleenjärjestellä.

 

 

Mietin aluksi, että ovatkohan pöydät liian pienet, mutta eivät ne onneeksi olleet. Ikeassa kaikki näyttää aina niin kovin pieneltä ja sitten kun tavarat kantaa kotiin ja saa kasattua niin yllättäen se oma koti rupeaakin tuntumaan pieneltä. Minulle ainakin käy valitettavan usein niin ja jos jotain isompaa kalustetta ostaa niin on aivan pakko mitata tila ennen ostoksille lähtöä.

Makuuhuoneen sisustusoperaatio jatkuu ja tavoitteena on lisätä viihtyvyyttä sekä kodikkuutta  huoneeseen. Pikkuhiljaa se varmasti siitä valmistuu kun lasten kanssa sisustetaan.

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram