Kirjoitukset avainsanalla ihoöljy

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
*) tuote saatu

 

Viimeisin testiin valitsemani tuote on Weleda Birch Cellulite Oil*.  Tai itseasiassa se oli ensimmäinen valitsemani tuote, mutta esittelen sen nyt viimeisenä, sillä se on vaatinut kaikista pisimmän testijakson. Öljy* tukee ihon luonnollista tasapainoa varsinkin, jos iholla on taipuvaisuutta selluliittiin.

Selluliittiöljyn* sisältämät kasviperäisten vaikuttavien aineiden yhdistelmä ehkäisee selluliittia ja parantaa ihon tasaisuutta, jos sitä käytetään säännöllisesti. Koivunlehtien, rosmariinin ja rautamyrtin uutteet tukevat tehokkaasti ihon nestekiertoa ja edistävät ihon joustavuutta sekä tasaisuutta ja antavat selluliitille kyytiä.

 

 

Aprikoosinkiviöljy, jojobaöljy sekä vehnänalkioöljy kiihdyttävät ihon luonnollista uusiutumista ja eteeriset öljyt tukevat tätä vaikutusta. Weledan Selluliittiöljyllä* on saatu tutkimuksissa huimia tuloksia aikaan kun sitä käytetty säännöllisesti. Kliinisen arvioinnin perusteella luokiteltu selluliitin määrä laski huimasti sekä reisien ympärysmitasta lähti myös useita senttejä.

Öljyä* hierotaan suihkun jälkeen vielä kostealle iholle, jolloin se levittyy tasaisesti ja imeytyy ihoon hyvin. Ihosta ei jää kovinkaan rasvaisen tuntuinen ja minä tykkään öljyn* pirteästä tuoksusta. Minulla itselläni ei kovinkaan paljon selluliittiä ole, mutta säännöllisen käytön jälkeen olen huomannut ihoni napakoituneen ja tasoittuneen kiitettävästi.

Minun on tullut käytettyä öljyä* ihon suolakuorinnan jälkeen kostealle iholle ja minusta se on tehostanut mukavasti nesteiden kiertoa. Kuona-aineet saavat tehokkaasti kyytiä ja tosiaan iho on tasoittunut. Öljyä* voi käyttää myös yhdessä hierontaharjan kanssa, jolloin vaikutus tehostuu.

 

 

Selluliittiöljyä* käytetään kaksi kertaa päivässä ensimmäisen neljän viikon ajan, jonka jälkeen käyttöä jatketaan kerran päivässä tuloksen ylläpitämiseksi. Tietenkään mikään yksittäinen tuote ei pysty ihmeisiin, vaan, jos haluaa selluliitista kunnolla eroon, täytyy noudattaa myös terveellistä ruokavaliota ja liikkua säännöllisesti.

Weledan Birch Cellulite Oil* on kuitenkin erittäin hyvä täsmätuote tehostamaan ongelma-alueiden ihonhoitoa ja itse käytän sitä vatsalle, reisille ja pakaroille. Oma ihoni on selkeästi tasoittunut ja öljy* tuoksuu sekä tuntuu iholla aivan ihanalta. Weledan tuotteita myyvät ainakin Sokos, Stockmann, Kicks, valikoidut verkkokaupat, ekokaupat ja apteekit kautta maan.

Weledan sivuilta löytyy tietoa Selluliittiöljystä* ja muistakin Weledan tuotteista lisää.

 

-R

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Nyt rupeaa olemaan jo lähellä täydellisyyttä tämä minun öljyseerumini - pakko myöntää. Perioraalidermatiitti (suunympärysihottuma) on pysynyt kurissa ja finnejäkin puskee nykyään enää suhteellisen siedättävin väliajoin.

Mainitaan nyt tähän väliin kuitenkin, että tilanne on tämä nyt toistaiseksi ja huomenna meininki saattaa olla aivan eri. Sellaisia nämä iho-ongelmat valitettavasti ovat.

 

 

Öljypuolelta omaan seerumiini olen lorautellut pikkuisen neemöljyä ja vähän enemmän puhdistamatonta golden jojobaöljyä sekä kehäkukkaöljyä. Lisäksi olen tiputellut sekaan glyseeriiniä ja itseasiassa vielä hieman E-vitamiiniakin (vaikka sen unohdinkin kuvata).

Eikä sovi unohtaa eteerisiä öljyjä, joista perioraalidermatiitti-iholleni sopivaksi olen tähän mennessä kokeillut Frankincensen. Se on ihan lemppari eteerinen öljyni muutenkin, joten aivan loistavaa, että se sopii iholleni. Frankincense pääsi loppumaan ennen kuin otin kuvat tähän postaukseen, joten ikävä kyllä se(kään) ei päässyt kuviin.

Omat öljyni olen tilannut suoraan ranskalaiselta Florihanan tislaamolta. Linkki tislaamon sivuille täällä ja esimerkiksi Pinterest on täynnä inspiraatiota eteerisiin öljyihin ihonhoidossa. Muistathan kuitenkin käyttää luotettavia valmistajia, mikäli päätät eteerisiä öljyjä käyttää!

 

 

Puhdistamaton golden jojobaöljy on ravitseva ja suojaava öljy. Sen luontainen pH-pitoisuus on 5 ja se hyvin lähellä ihon omaa pH:ta. Jojobaöljy ei tuki ihohuokosia ja se sopii kaikille ihotyypeille. 

Kehäkukkaöljy on hyvä öljy herkälle iholle, sillä se hoitaa vaurioitunutta ja halkeilevaa ihoa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se on ihoa uudistava öljy ja imeytyy ihoon hyvin. Kehäkukkaöljy suojaa ihoa, edistää verenkiertoa ja stimuloi ihon luontaisia toimintoja.

Kehäkukkaöljy on uutettu auringonkukkaöljyyn, joka sisältää runsaasti linolihappoa. Se parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Auringonkukkaöljy sisältää myös runsaasti E-vitamiinia.

Neemöljystä ja sen ominaisuuksista kirjoittelin aivan juuri ja sen postauksen pääset lukemaan täältä

 

 

Glyseriini, jota käytän on kasvipohjainen ja ihoystävällinen. Se kosteuttaa ihoa sitomalla itseensä vettä. Glyseriini ei sisällä kemikaaleja tai liuottimia eikä palmuöljyä vaan se on valmistettu rypsistä.

Rasvaliukoinen E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka auttaa säilyttämään kosteutta iholla sekä auttaa myös ihosoluja suojautumaan vapailta radikaaleilta. Käyttämäni E-vitamiini on luonnollinen, ruskea ja paksu seos auringonkukkaöljyssä. Se sisältää kaikkia neljää tokoferolia (alfa, beta, gamma ja delta). 

Kaikki tuotteet ja tarvikkeet olen tilannut Limepop:sta.

 

 

Käytän seerumia iholleni aamuisin ja iltaisin kasvoveden jälkeen. On tärkeää, että iho on kostea kun sille levitetään öljyjä, sillä näin öljyt pystyvät lukitsemaan kosteuden iholle. Öljyt kun eivät itsessään ja pelkästään käytettynä ole kosteuttavia. Oman kasvoveteni suihkutan kasvoilleni ja se sisältää taikäpähkinä- sekä kamomillavesiä. Täältä voit lukea siitä lisää!

Mukavaa lauantai-illan jatkoa ja rentoutavaa sunnuntaita!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joogahullu luonnonkosmetiikkafani, joka ei ihan vielä osaa letittää hiuksiaan, hänen miehensä ja heidän kahdeksanvuotias tyttärensä, neljävuotias pikkuveli sekä kaksivuotias pikkusisko.

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät osoitteesta:
http://www.lily.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat

Instagram