Kirjoitukset avainsanalla ruokapöytä

 

Se on melko varmasti kevät nyt! Tämän voi arvata siitä, että kotona sisustus uusiutuu ihan kokoajan, ehkä jopa kiivaammin kuin yleensä. Kuten jo aiemmin kerroin, ruokailutilan matto sai lähtöpassit ja siirtyi eteiseen. Ja nyt ihan oikeasti tuntuu siltä, että ruokailutila on ihana ilman sitä liian tummaa mattoa. 

 

 

Minusta tuntuu, että pääsen nyt miljoona kertaa helpommalla pöydän alustan siivoamisen kanssa kun siellä ei ole mattoa. Edes koira ei onnistunut putsaamaan kaikkea kolmen lapsen murustamaa ruokaa, joka matolle monta kertaa päivässä päätyi ja tuntui, että matto oli kokoajan tosi likaisen näköinen. Eikä siis vain näköinen vaan likainenhan se oli! Nyt ilman mattoa siivoaminen on paljon helpompaa.

 

 

Eikä ruokailutila nyt hassumalta näytäkään ilman sitä mattoa. Alkuun ajattelin, että se on varmasti kovin kylmä, jos siellä ei ole lainkaan mattoa, mutta en ole kyllä huomannut, että olisi. Tuolit liikkuvat kevyesti lattialla kun laitoin huopatassut alle ja ruokailutila on paljon valoisampi kuin tumman maton kanssa.

Halusin pöydän alle alkujaan jonkun vaalean maton, mutta sehän olisi ollut ihan katastrofi. Sen verran sotkuinen tämä meidän elämänvaiheemme tällä hetkellä on, että se olisi vain tuonut lisää stressiä siivoamisesta tai siististi syömisestä, että parempi näin. Ehkä sitten joskus, jos vielä siltä tuntuu!

 

 

Pöydästä tykkään kovasti edelleen ja lapset tykkäävät jostain syystä istua paljon mielummin penkillä kuin tuolilla. Jopa ennen kuin heillä oli tämä pehmeä penkki, he istuivat mielummin puupenkillä kuin tuoleilla. Pienin vielä istuu syöttötuolissa, mutta kaksi isompaa vierekkäin penkillä, joka on säilynyt ihmeen siistinä.

Metallituolit miellyttävät silmääni edelleen myös ja siirsin itseasiassa jo tuon yhden tuolin tuolta nurkasta pois kun tein itselleni pienen kirjoituspisteen olohuoneen puolelle. Tuoli pääsi sinne. Ja sehän johti sitten sellaiseen ongelmaan, että olohuoneessa oleva korituoli pistää silmääni! Eikä lainkaan hyvällä tavalla. Ja mattokin on jotenkin huono.

Pöytäliina sai myös lähtöpassit kun pesun jälkeen se kipristyi enkä ole jaksanut sitä silittääkään. Kuvat on siis otettu eilen, joten melkomoista myrskyä täällä sisustusrintamalla taas pitelee.

 

 

Että se taitaa tosiaan olla kevät kun tämä sisustusinspiraatio iski jälleen! Itse kuitenkin pyrin tyynnyttämään inspiraationi mukana tuomat tuskat mahdollisimman vähillä hankinnoilla. Yritän vaihdella kotona jo olevia tavaroita, tekstiilejä ja huonekaluja keskenään sekä kantaa tavaraa edestakaisin autotallin, saunarakennuksen ja kodin välillä. Aina kun ei tarvitse olla uutta!

Mutta tosiaan, minä jatkan täällä olohuoneen mullistamista seuraavaksi ja mietin, että miten saisin kirjoituspisteeni sopimaan sinne. Voi, ihana kevät!

 

-R

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram