Kirjoitukset avainsanalla turhautuminen

 

Menin ja ostin ihan kuulkaa kannettavan koneen! No, en ihan perusläppäriä vaan tälläisen Acerin Chromebook:n, joka on kaiketi vähän niinkuin tabletin ja kannettavan risteytys. Siis juuri sopiva minulle, joka en jaksa odotella koneen käynnistymistä ja käytän sitä bloggaamiseen sekä kuvien käsittelyyn.

No mutta, tiedätte varmasti tämän kamalan tilanteen, jossa nyt olen. Mies sen hienosti nimesi konenalkiksi ja sitä tämä kyllä on. Konenalkin tunnistaa siitä, että olet onnellinen uuden laitteen - oli se sitten puhelin, tabletti tai tietokone - omistaja, mutta ennen kuin pystyt käyttämään uutta, kiiltävää, laitettasi, sinun on:

  • ladattava laitettasi joku sata tuntia
  • syötettävä ainakin kymmenen eri tilin tiedot ja salasanat (joita et luonnollisesti muista)
  • valittava, mitä sovelluksia haluat asentaa automaattisesti (ihan kuin siis huumassa pystyisi moisia valintoja tekemään)
  • valittava, mitä tietoja haluat palauttaa tileiltä, joille juuri kirjauduit (ja joita et edes tiennyt olevan)
  • asennettava kaikki ohjelmat uusiksi yksi kerrallaan, sillä valitsit väärin ne sovellukset, jotka halusit asentaa
  • kirjauduttava kaikkiin sovelluksiin erikseen sisälle (ja taas on ne salasanat ja käyttäjätunnukset kateissa)
  • keksittävä kuinka se kuvien kätevä langaton siirto kamerasta koneelle taas tapahtuukaan (ei vielä ratkennut)
  • menetettävä hermot ja aloitettava huomenna puhtaalta pöydältä (ihan kuin silloin olisi paremmat hermot ja pidempi pinna)
  • juotava lasillinen viiniä.

 

Ja ainoa, mitä halusit, oli se helppo ja nopea laitteen käyttöönotto! Teoriassa täysin mahdollinen - käytännössä ei ikinä onnistu. Ei ikinä. Tälläkin hetkellä on vielä ihan täysi mysteeri, että millä ihmeellä saan kuvat langattomasti siirrettyä kamerasta koneelle! Nyt siirsin tämän postauksen kuvan kamerasta tabletille, lähetin sähköpostilla itselleni ja tallensin siitä sitten koneelle. Eikö olekin kätevää! Langatonta ainakin.

No, mutta huomenna sitten taas jatketaan. Nyt se lasillinen viiniä, kiitos!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram