Kirjoitukset avainsanalla vaatekaappi

 

Inspiraatio otti ja iski taas pimeän marraskuun keskelle. Eteisen ja olohuoneen välille rakennettiin seinä ja sisä- sekä ulkoeteisten vaatekaaos sai lopun Ikean aurinkoisenkeltaisen Hemnes -vaatekaapin ansiosta. Toivottavasti ainakin, sillä eteiset olivat ennen todella ahdistavia.

 

 

Kaappi tuo hyvin lisätilaa takeille sekä muille vaatteille ja tumput sekä pipot sain penkin alle koreihin. Yksi kori mahtui vielä kaapin sisään toiselle hyllylle. Meillä oli aiemmin sisäeteisessä yksi pieni komero, jonne ei siis mahtunut kävelemään sisälle ja se oli täynnä takkeja, housuja, haalareita, tumppuja sekä pipoja ym. muuta ulkovaatetta. Nyt sain sinne laitettua aikuisten pipot, huivit ja käsineet sekä ne vaatteet, jotka aiemmin olivat ulkoeteisessä, jonne oli sullottu vaatteita niin paljon, että sinne ei enää mahtunut sekaan. Ulkoeteinen on kylmä, joten siellä ei kengät ja vaatteet pääse kuivumaan, joten kaikki käyttövaatteet ja -kengät pitää säilyttää sisällä.

 

 

Arvoin hieman kaapin väriä, mutta onneksi valitsin keltaisen! Se tuo ihanasti väriä ja raikkautta eteiseen. Keltainen Ikean apupöytä siirtyi olohuoneesta eteiseen, eteisen vanha penkki puolestaan ruokapöydän ääreen ja siellä ollut penkki takaisin eteiseen. Rapattu, muuriseinä oli ennen tummanharmaa ja se maalattiin nyt valkoiseksi, jotta eteinen olisi mahdollisimman valoisa. Kuvat on otettu päivällä kahdelta eikä päivänvaloa riittänyt mihinkään, joten kaikki valoa tuovat keinot siis käyttöön. Eteisen peili vaihtoi seinää ja pöytälamppukin sai pysyä eteisessä. Seinällä olevassa puulaatikossa säilytetään jokapaiväisessä käytössä olevia avaimia ja lompakoita. 

 

 

Eteinen vaikuttaa nyt paljon toimivammalta kuin ennen. On ihan mahtavaa kun vaatteet mahtuvat hienosti kaikki omille paikoilleen ja tähän asti ainakin tumput sekä muut kosteat vaatteet ovat kuivuneet näppärästi kaapissa ja kengät vanhassa komerossa. Täytyy vielä etsiä kaappiin jonkinlaiset suojat hyllyille ja pohjalevylle, jos vaatteista valuu tai tippuu vettä niiden kuivuessa. Väliaikaisesti käytin nyt sanomalehtiä, mutta ne eivät ole kovin kauniita.

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

-R

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram