Kirjoitukset avainsanalla kotivaatteet

En oikeastaan ikinä ota päivän asu -kuvia saati kirjoittele niistä. Syy tähän yksinkertaisesti on se, että olen ajatellut, että ketään ei voisi vähempää kiinnostaa se, millaisissa verkkareissa täällä kotona lasten kanssa pyörin. Mutta nyt tulin toisiin aatoksiin ja ajattelin julkaista viimepäivien kotiasuja. Syynä ehkä se, että Budapestista ja Tallinnasta tuli hamstrattua jonkin verran uusia kotivetimiä itsellenikin. Lapset toki veivät voiton, mutta kyllä minäkin plussan puolelle jäin!

 

Maanantaipaita ihan ehdottomasti! Löytyi Tallinnasta ja menee perusleggareiden ja farkkujenkin kanssa. Itse siis olen pääasiassa kotona treenitrikoissa ja -leggareissa kun niissä on niin mukava olla. Ei kiristä tai purista, mutta kuitenkin pysyvät napakasti päällä.

 

Tallinnan reissulta löytyi printtiteeppari ja neuletakki. Molemmat ihan omiaan kotioleskeluun ja kun vetää jalkaan leggareiden tilalle farkut, voi lähteä ihmistn ilmoille.

 

Tallinnasta tämäkin paita. Ja taas kerran, kunnon housujen kanssa ihan kelpopaita poistua kotoakin!

 

Tämä tummanpunainen paita tarttui mukaan Budapestista ja tykkään kovasti noista kyynärpaikoista. Myös tätä olen käyttänyt kunnon housujen kanssa kodin ulkopuolella.

 

Huomasittehan muuten sukat? Ilman niitä en pysty kotona olemaan. Villasukat olisivat parhaat, mutta tällä hetkellä kaikki villasukkani ovat kuluneet puhki, joten mennään tällä pörrösukkalinjalla! Kun varpaat on kokoajan jäässä, ei auta muu. Ja, arvaatteko muuten kuka toimi kuvaajana noissa muutamissa kuvissa? Ekaluokkalainen totta kai! Joka päivä otti innoissaan kuvia kun pyysin. Ihana! Ja aika taitava kuvaamaankin.

 

-R

 

Kommentit (4)

Torey
1/4 | 

Mä olen saanut meidän eskarilaisesta itelleni kanssa asukuvaajan. 😄

Mulla on kanssa usein kotihousut jalassa. Joko colleget, treenipökät, legginsit... paremmat housut sitten ihmisten ilmoille mennessä, mutta en kestä enää olla farkuissa koko päivää!
Ja villasukista tai tossuista en luovu! 😄

Riika V.
Liittynyt15.9.2017

Ihanaa, etten ole ainoa, joka pistää lapset hommiin! ;)

Mäkään en pysty olemaan koko päivää farkuissa tai "kunnon housuissa". Vielä en ole sellaisia housuja onnistunut löytämään, että niissä olisi mukava olla kotonakin!

-R / Koti Kumpulassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

 

Tavallinen elämä, arki ja koti voi olla kaunista ja ihanaa. Ilo pitää ottaa irti elämän ja arjen pienistä asioista sekä hetkistä.

Meidän kodissa tavarat vaihtavat jatkuvasti paikkaa ja jokunen projekti on aina kesken tai ainakin suunnitteilla. Ruokareseptejä blogissa ei ehkä näy, mutta kotikosmetiikkaohjeita kyllä!

Tässä kodissa asuu kolmen lapsen äiti, joka on joogahullu luonnonkosmetiikkafani ja hänen miehensä sekä kahdeksanvuotias esikoistytär, viisivuotias pikkuveli sekä kolmevuotias pikkusisko. Mukana menossa on myös karvainen koirakaveri!

Lukijat ovat kertoneet blogin olevan elämänmakuinen ja se ilahduttaa kirjoittajaa kovasti. 

Tervetuloa seuraamaan!

Facebook

Instagram

Bloglovin

 

Yhteydenotot:
koti.kumpulassa@gmail.com

 


Blogin edelliset jutut löydät tämän linkin takaa.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Kategoriat

Instagram